Arama sonuçlarınız

1. Maxi350

Sıfırdan Çekme Karavan Yapımı

Haklı olabilirsiniz. Deforme olursa faklı bir malzeme ile değiştirebilirim.

2. Maxi350

Yatağa dönüşebilir oturma grubunu yapmaya başladık. 3x4cm çıta ile iskeleti oluşturdum. Üstte kavak kontrplak ile açılır kapak koyduk. Yanlara iç kaplamadan artan PVC lambriyi kullandık. Süngerleri bir koltukcuya yaptırmayı düşünüyorum. Ortaya da teleskopik masa...
  3. Maxi350

Ben D köşe fitili kullandım:

4. Maxi350

U fitil lambri sonrası döşemek zor gibi. D fitil bence daha ideal. Esnek L fitil bulabilirsen o da olabilir.
  5. Maxi350

Aralığı kapatmak için köşelerde kendinden yapışkanlı kauçuk araç fitili kullandım. Adresi: Eğimli D Fitil - Bantlı D Fitil - Eğimli D Sünger - Araç Fitil Fiyatları ve Özellikleri

6. Maxi350

PVC yi temizlik, ucuz, görsellik, uzun ömür ve hafif olması nedeniyle tercih ettim. Tabi bu zevk ve tercih meselesi. Kolay gelsin. Yapım aşamasındaki fotolarinizi bekliyoruz.

7. Maxi350

Şase Yüksekliği

Siz bu konuda daha bilgilisiniz. Çelebi'nin şasesini bile kendiniz yapmışsınız. Sizin önerileriniz önemli.
  8. Maxi350

Şase Yüksekliği

Bu işi şase imal eden firma ile görüşün. Kendiniz müdahale etmeyin. Hassas konu. Şaseyi komple değiştirmek daha mantıklı. Yükseklik konusu ileride yük binince sorun yapmazsa bu şekilde de kullanabilirsiniz.
  9. Maxi350

Şase Yüksekliği

Şaseyi aldığınız firma işi baştan sağma yapmış. Dingili şasenin altına mantaj yaparak işin kolayına kaçmış. O dingil U şase demirinin içinin üst tarafına bağlanması gerekirdi. Sorun da bundan kaynaklanıyor. Ekte doğru bağlantı fotoğrafını paylaştım.

10. Maxi350

Ikea'dan aldığım lata yatakla ranza yaptık.

11. Maxi350

Merhaba. Takip etmenize sevindim. Boy 3,6 m yapmanızı tavsiye ederim. 10 cm nin bile çok önemi var. 2m en, 2m yükseklik ideal. Ben işi bitirdikten sonra anladım.
  12. Maxi350

Tabana laminat parke döşedik...

13. Maxi350

Elektrik panomuzun şeması
  14. Maxi350

Elektrik panosu için malzemeler tamam. Sigorta kutusu ve 12v devre kesici otomatik sigortaları AliExpress'den uyguna aldım. DC-DC şarj cihazı ve 220-12v 30A adaptör ile ister 220'den istersek 12v araç aküsünden (alternatörden) karavanımıza enerji alabilecegiz, akümüzü de şarj edebileceğiz.

15. Maxi350

İhtiyaç duyduğun noktalarda (genelde tavan kaplamada) 3 cm lik ahşap küp kesip daysonla içeriden dış kaplamaya yapıştırdım. PVC lambiriyi bu ahşaba vidaladim.

16. Maxi350

Ön bagajı (tüplük) Bursa'da yaptırdım. Montajı tamam. Banyo bölümünün menfezlerinin içine 12v bilgisayar fanı koydum. Biri içeriye, diğeri dışarıya üflüyor. Plastik lambri işi tamam.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,715
Kaydolan Son Üyemiz
Turker.E

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri