Arama sonuçlarınız

1. G

Jeep Cherokee 2.8 Crd Hangisini Tercih Etmeliyim

:)) kusurların örtülmesi için makyaj yapılmış gibi mi :) LYA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. G

2005 Jeep Cherokee 2.8 CRD 64.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 693560401 Bu araçta yrni eklendi takip ediyorum, eğer hasar çok önemli kazalardan dolayı olmadıysa ve mekanik bir problem yok ise fiyattan dolayı düşünülebilir LYA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. G

İlk yolladığınızın fiyat yüksek gelecek, ikinci ilandaki araçta da hacizlik bir durum olduğundan satış yapamıyormuş, 3. İlan kaldı yarın arayacağım 70.000 tl gibi bir rakam teklif edeceğim. Aslında eskiden proğramlarına dahil olduğum offroad klübündeki birinde 2005 model varmış, ona da bu gece...

4. G

Haklısınız ekspertiz sıkıntı, 3. Sahibiymiş ama açıkcası ne zaman aldığını ve neden sattığını sormadım, bildiğiniz bir araçmı, yeni aldığını nerden biliyorsunuz LYA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. G

Peki dizel almak varken benzinliyi önermenizin en net sebebi nedir, 2.8 problem yaratacak bir motorm mudur ki? LYA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. G

Lpg siz binmek zor olur, lpg ile de bağajı öldürmek istemiyorum. LYA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. G

Tek içime sinmeyen şudur; yeni tampon ve panjur tasarımı 2005 sonrası olan çok hoşuma gitmiyor, 2004 ve öncesinin daha hırçın bir tavrı var, yoksa tabiki yeni model yeni teknoloji tercih sebebidir LYA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. G

Düşünceleriniz doğrultusunda 2006 modellere öncelik vereceğim, 2. seçenekteki araç sahibi ile anlaştık gibi. Yükseltme için takoz kullanmam problem yaşatır mı yoksa Jeep Liberty KJ Yükseltme Kiti | Rough Country | CJ Wrangler Liberty Commander linkteki gibi bir kit kullanmam daha mı doğru bir...
  9. G

2005 ve sonrasının motoru 2004 motoruna göre daha problemsiz diye mi düşünmem lazım o zaman

10. G

Pajero Pinin Farkı

Alakanız için çok teşekkür ederim, verdiğiniz bilgiler doğrultusunda karar vereceğim, gerçi bir kaç gündür bir diğer seçenek olarak jeep cherokee 2.8 crd yi de inceliyorum LYA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. G

Arkadaşlar merhaba, Eski bir defender kullancısı olarak araç değişikliğimi ilk başta jimmy den yana kullanmak üzere iken en nihayetinde kj ( liberty ) den yana kullanmaya başladım. Sizlerden ricam almayı düşünüp kararsız kaldığım bir iki ilandan tanıdığınız araç var mı ve artılarını eksilerini...
  12. G

Pajero Pinin Farkı

Arkadaşlar merhaba, Arazi aracı olarak bende 87 düz dizel defender vardı, ne yazık ki masraflarından dolayı beni çok yordu ve satmak zorunda kaldım. 2. Araç olarak çok ağır offroad için olmamakla beraber jimmy almayı düşünüyordum. Fakat pajero ile fikrim değişti. Araç sayısını 1 e düşürüp hem...

13. G

Defender 4x4 Yürür Sistemi Nasıl Çalışıyor. Acil Bilgi Lütfen

Merhabalar tamir kataloğunu bana da yollayabilirmisiniz dumrulg@gmail.com şümdide teşekkürler Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. G

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Merhabalar ; Emeğiniz için şimdiden teşekkürler, mümkünse 87 model 2,5 benzinli dökümanlarını yollamanızı rica ederim. gokhan@mergeniklimlendirme.com.tr

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri