Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 98 grant vitara radyatör
Dostlar radyatörümü değiştirdim.Ne yaptım ise sızıntıyı durduramadım.Bende ANKARA dan radyatör getirttim.Eskişehirde servisten sordum 1200 tl gibi bir fiyat verdi bende 315 tl ye ankaradan aldım.
Hava alma musluğunu bulamadım biraz zorlandım hava alırken ama...
98 Grant vitara radyatör üst plastiği çatladı.Neden oldu anlayamadım ama su kaçırıyor.Tamir olurmu yoksa çıkma veya orjinali çok pahalı muadil ne takabiliriz.
yardımlarınız için teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba
araba gazda giderken gaz yemiyor bazen ayağımı gazdan çekiyor tekrar veriyorum düzeliyor fakat bir süre sonra tekrar yapıyor.Stafanelli gaz var lpg ustasına gittim bilgisayara bağladı arabanın benzindede enjektör basınçlarının dengesiz olduğunu hava emiş sensöründe problem...
Arkadaşlar merhaba
ben ağustos ayında aldım arabayı araba gazda giderken gaz yemiyor bazen ayağımı gazdan çekiyor tekrar veriyorum düzeliyor fakat bir süre sonra tekrar yapıyor.Stafanelli gaz var lpg ustasına gittim bilgisayara bağladı arabanın benzindede enjektör basınçlarının dengesiz...