Arama sonuçlarınız

1. DEŞİFRE

Jeep Grand Cherokee 5.2 Zj Almak İstiyorum Yardımcı Olur Musunuz?

93-95 makyajsız kasa bulursun ama o bile çok masraf çıkarır. Bütçeyi biraz daha yükseltip derli toplu iyi bir şey almaya bak derim. Ayrıca en temizini bile bulsan, kenarda bir 20k paran olmalı. Tüm bütçeyi gömmek doğru değil. Diğer soruların cevapları forumda mevcut.

2. DEŞİFRE

Wj 4.7 V8 Güncel Lpg Tüketimi 2021

ben 3 lira yakıyorum an itibariyle :) (benzin ve şehir içi)
  3. DEŞİFRE

Cherokee Liberty (kk) Için 3d Kauçuk Paspas

al. uymazsa iade edersin. bu kadar basit :)

4. DEŞİFRE

Grand Cherokee 3.1 2001model Arıza Yokuşta Ve Düzde Çekiş Düşüklüğü!!

Nedeni hakkında bir fikrim yok ama 3.1 alarak vahim bir hata yaptığınızı söyleyebilirim. Jeep'in tarihi boyunca ürettiği en kötü araç. 2 senede 3 kere motor yapan arkadaşım var. Hiçbir şekilde dikiş tutmuyor. Bir şekilde elden çıkarmaya bakın naçizane önerim.
  5. DEŞİFRE

Yorumlarınıza Ihtiyacım Var

evet küçük saniyedeymiş.

6. DEŞİFRE

Yorumlarınıza Ihtiyacım Var

birlik oto var. bir de mesut usta var dükkan ismini bilmiyorum

7. DEŞİFRE

Jeep Cherokee 2.8crd Titreme

jeep garage davut usta'ya git o çözer senin sorununu.
  8. DEŞİFRE

Jeep Cherokee 2.8crd Titreme

yer neresi?
  9. DEŞİFRE

Direksiyondan Ses Gelmesi

3. sanayide atıf usta var (mert oto) derenin yanındaki sokakta. tavsiye ederim.

10. DEŞİFRE

İç Kapı Reflektör Ampulü

Sökerken dikkatli ol camın kırılma olasılığı çok yüksek

11. DEŞİFRE

1998 Grandcroce Limited Tek Çekere Geçmiyor

Tek çeker dediğin şeye düşmesi için ön şaftı sökmen gerekir :) ZJ'ler devamlı 4x4'tür. O vites LOW'a geçmesini sağlar, ki LOW tek çeker demek değildir. Ağır hizmet demektir. Yani arazide düşük hızlarda kullanılan bir seçenektir.
  12. DEŞİFRE

96 5.2 Zj Rölanti Ve Stop Etme Problemi

Ve nihayet sorunum çözüldü :) Sorun MAP sensöründe çıktı. Değiştirdim ve tamamen düzeldi. MAP sensörüne diagnostik yaptığımı söylemiştim ama emin olamamıştım. Şöyle ki; ölçü aleti ile MAP sinyal voltajını ölçerken, bir adet vakum tabancası kullanmak gerekiyordu. Bende vakum tabancası olmadığı...

13. DEŞİFRE

LPG'yi tamamen iptal ettim ama malesef yine bir sonuç alamadım. Ve artık sıcakken de sapıtmaya başladı. Yürümüyor araç, sürekli devir dalgalanıyor. Yalnız daha çok dur-kalklarda oluyor. Akan trafikte yine iyi kötü gidiyor. Şimdi bugün bir gelişme oldu. İlk defa MAP hatası verdi. Tabi bu hata...
  14. DEŞİFRE

Valla üstad westinghouse'u sökmedik ama detaylıca inceledik vakumluk kaçaklık bir şeye rastalayamadık. Yani biraz da bu frene asılınca meydana gelen rekasiyonu frenden değil de, cut off'tan kaynaklandığını düşünüyorum. Çünkü STFT değerlerini anlık takip ediyorum, frene kitlenince anlık bir...
  15. DEŞİFRE

Bugün crank ve cam shaftı değiştirdim ama sonuç değişmedi :( Ne yapıcam bilemiyorum artık. Yıllardır ilk defa çaresiz kaldım :( Yalnız son bir umudum var. Bugün bir arkadaştan sıradışı bir fikir aldım. LPG sistemindeki bir sorun (örneğin ECU arızası) buna sebebiyet verebilirmiş. Ki zaten LPG...

16. DEŞİFRE

1994 Zj 5.2 Gazı Bırakınca Devirin Aniden Düşüp Yükselmesi

Bizim araçlar o2 hata kodunu genellikle 2 nedenden dolayı verir: 1) LPG sistemi düzgün çalışmayıp fakir ya da zengin karışıma düşerse, 2) O2 sensörü gerçekten bozulduysa :D Ama sorunun daha çok LPG'de olması, LPG'yi olağan şüpheli yapıyor. Muhtemelen çok fazla zengin ya da fakir karışım...
  17. DEŞİFRE

1994 Zj 5.2 Gazı Bırakınca Devirin Aniden Düşüp Yükselmesi

Hata kodu varsa ordan yürümek lazım? Şu an pek bir şey söyleyemeyiz ama semptomlar map'i işaret ediyor. Ayrıca bir parantez açayım: Aracın ateşleme sistemindeki arızalar LPG'de daha çok belli eder. Benzinde fazla hissettirmez. Bu yüzden sorun direk LPG'de yaklaşımı pek doğru olmayabilir...
  18. DEŞİFRE

Evet ama benimki benzinli.

19. DEŞİFRE

Onu bile ben aldım ya :D Verdim eline al dedim bununla ölç bundan sonra. Ama kafası uymadı. Sözde tornada yaptırcaktı yeni kafa, yalan oldu kaldı öyle :) Bunlar şimdi rail hattına giren hortumu çıkarıyor, öyle bakıyor benzin gelip gelmediğine :) Eliyle ölçüyor basıncı :D Yurdumdan sanayi...
  20. DEŞİFRE

Evet sıcakken de geç çalışma ve stop etme problemim var. Biraz da o yüzden krank grubundan şüpheleniyorum. Ustam ısrarla benzin pompası diyor ama LPG'de de aynı sorun devam ediyor. O yüzden benzin hattını kafadan eliyorum. Ustaların eline kalırsak işimiz zor :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri