Arama sonuçlarınız

1. TunayUysal

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Unutmadan ekleyeyim önde ki cam tavan dediğimiz kısım 1000mm(genişlik)x1350mm(uzunluk) ölçülerinde..

2. TunayUysal

Selamlar herkese, Bir kaç gün girmedim neredeyse 6 sayfa yazılmış bir çırpıda okudum, Midi Bombe modelini Ender abi ile birlikte tasarladık ve konu benim maxiye paramın yetmeyişi ve 4 kişilik karavana ihtiyaç duymam ile başladı, tabi bu dönemde Ender abi de Muğla da özel bir otele maksimum...
  3. TunayUysal

Teşekkür ederim, karavan almamışların karar öncesi Güney karavandan en azından bir fiyat almalarını tavsiye ederim.. sevgiler..

4. TunayUysal

Aynı fikirdeyim, Ender Bey bile zam yapmak zorunda kalıyorum dedi, yeni modelde Ar-Ge olduğu için eski fiyattan verdiğini söyledi. Coronadan dolayı da karavana rağbet çok fazla arttı.. dolar da 7 olunca zam kaçınılmaz diye düşünüyorum.
  5. TunayUysal

Güney Midi 3,60 son hali, Tr nin en ucuz karavanı diyebilirim..

6. TunayUysal

Selamlar arkadaşlar buraya çok nadir fırsat bulup yazabiliyorum Ender Abinin Yeni Midisi ile ilgili cam azmak için yaptığı modelden daha küçük olacak çünkü azmak ta otele yaptığı modeller sabit olarak bir otel tarafından opsiyonel kullanılacak, bizim midiler gezeceği için o kadar büyük camı...

7. TunayUysal

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Selamlar Ben ankaradan Tunay, 31 yaşındayım Fizik mühendisiyim, Daihatsu Terios kullanıcısı ve Güney Midi çekme karavan kullanıcısıyım, herkese selamlar.. güneş paneli, elektrik su işleri elimden gelir, meslek medikal cihaz tamircisi..
  8. TunayUysal

Selamlar, Aranıza yeni katıldım, uzun zamandır forumu okuyordum ama Güney Karavan dan çekme 3,50 Midi 4 yataklı Yeni modeli sipariş edince yazmaya da karar verdim. Ender Abi çok kafa dengi tecrübeli ve hoşsohbet bir insan, bıkmadan tüm sorularıma cevap verdi sağolsun. Yeni 3,50 cam tavanlı 2...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri