Arama sonuçlarınız

1. ccingiler

..."kamer".... Bodoslama Karavan Yapmak

valla 27 günde karavan bitirmek zor.. Ne foto ne video ne forum uğraşamadım. Hakkınızı helal edin.Az önce @janberkaydemir hocam yazınca kendi konusuna aklıma geldi forum.. atayım bişiler kenarda köşede ne bulursam wassap a attıklarımdan.. Olmadı son durumu faceye atayım ..Oradan buraya link...

2. ccingiler

Adım Adım Karavan'a Doğru

Kolay gelsin reis.. Ben % 98 bitirdim 3 haftada.. Bodoslama olunca öyle oldu.. Seni tebrik ediyorum.. Takibe davam..
  3. ccingiler

Bu gün 8. gün bitti.. bende bittim .. Ne para dayanıyor ne derman arkadaş.. Fayyy karavanının ben dedirtti bu akşam .. Ama pes etmek yok.. bitecek abiii...........

4. ccingiler

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

3 MAyıs 2019 da son mesajı yazmış @wankel sonra yok mesajı vs.. İlginç..
  5. ccingiler

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

Hey maşallah beee.. Bakalım neler olmuş..

6. ccingiler

Mppt den cikistaki sigortalar Dc sigortadir herhalde..

7. ccingiler

Hocam face desin.. ..Ama neyin ne olduğunu bilmeyen bi elektrikçi sanki bu bekir arkadaş? VAlla bana öyle geldi ne biliim.. 🙈
  8. ccingiler

Kendini bilenler, bilmeyenin kusuruna bakmaz! Gelmesin benim karavanıma gaspa , hırsızlığa vs.
  9. ccingiler

Şerefsizlerrr... Boş gezmeyin beylerr... Ben hayatımda bir kere karavan denedim Çift makina çıktım yola.. Allah sıkmayı nasip etmesin , Ama sıkarım abii..

10. ccingiler

Hidroforun Kesik Kesik Çalışması

Allah kolaylık versin.. tüm konuyu okudum.. fayy akideş ne hidroformuş be... bakalım biz ne yapacağız.? Takip..

11. ccingiler

Porlavetti Tuvalet Kimyasalı

tAKİP...
  12. ccingiler

Bodoslama dediysek te, Acemiliğimizi bilgi noksanlığımızı kastetmiştik. Sonunları çöze çöze devam ediyoruz. Vecihi Hürkuş 'a ithafen ..Kanatlı KAMER.. Olmaaaz.. olamaaaaz ... münkün değil dediler ama oldu.. 2 x 115 lt atık depoları..

13. ccingiler

Ahanda benim halim.. :sweatsmile: Harbiden düştük çukura... Düştüğümüz yerden kalktık bu güne kadar.. Çıkarız Elhamdülillah.. Bu duble @Doğrucu Davut reis ve @janberkaydemir hocamın şerefine... Video: https://www.youtube.com/watch?v=12yNGxON2cM
  14. ccingiler

Alternatörden Yaşam Aküsüne Elektrik Kazanımı

Küçük Rüzgar gülü bişeye yaramaz..Çok araştırdım bağ evimde kış mevsimi güneşsiz zamanlar için.. hepsi hikaye.. satanlar ne sattığını bile bilmiyor.. Rüzgar hızı akım grafiklerine bakınca.. monokristal panel rüzgar gülünü dövüyor..
  15. ccingiler

Onarimlar ve iscilik 3250 tuttu reis

16. ccingiler

9.5 saatte bitti sayılır.. Rakıyı hak ettik sanırsam
  17. ccingiler

Elektik % 80 bitti.. Akü redresör paneller vs haftaya inşallah.. Ekzantrik bir panel sistemi olacak.. Paylaşınca anlayacaksınız. 9 saatte ses yalıtımı ve iç elekrtik tesisatı bitti. Şimdi yorgunluk rakısı zamanı..Hak ettik beya :wink: :wink:
  18. ccingiler

TSE ok.. Üstad ben 2* 2,5 marin kablo aldım 100 mt 1 top.. 15 gün çönce mt si 12 tl ye geldi bana.

19. ccingiler

Sira geldi elektriğe
  20. ccingiler

Reis tse den 3+1 olarak onay icin gecici karavanlastirma uygulamasi bu😎🤫 Calismaya devam ses yalıtımı icin elastomerik uygulamaya devam.. sonra elektrik kabloları çekeceğiz. Disaridan folyo tasarim kaplama yapan lacak boyali camlar gozukmeyecektir

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,986
Kayıtlı Üye Sayımız
166,734
Kaydolan Son Üyemiz
ersoyburhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri