Arama sonuçlarınız

1. ccingiler

..."kamer".... Bodoslama Karavan Yapmak

ctesi pazar kapanması nedeniyle kaçtım avatarımdaki bağ evime.. Bugün dönüm son durum aşağıda.. Saç kapatılacak anipas atılacak.. 2 günlük iş daha var.. Yaktın beni KAMERRRRR :sweatsmile: :sweatsmile: :sweatsmile: Yarın bir koltuk fabrikasına koltuk bakmaya gidilecek.. çıkma 1000 1500...

2. ccingiler

Adım Adım Karavan'a Doğru

Reis reis menzil uzun zaman az yapacak bir şey yok 😅
  3. ccingiler

Reis sende taksit taksit veriyorsun tüyoları ya.. :sweatsmile: Neyse ben Kamer i kaportacıya teslim ettim.. Kapanma var.. Kaçıyorum kapancaya..Çok fırtına oldu tekne denizde.. gitmek lazım..

4. ccingiler

süper olmuş 2000 lira..👏 MS polimer araraken NP1 buldum hırdavatçıda üzerinde MS bişey yazıyordu .. Adını da duymuştum.. Fiyatı da fena değil 22 mi neydi..Kafa bulaşık süngeri gibi olunca malesef unuttum net rakamı.. sonra baktım netten MS polimermiş NP1
  5. ccingiler

Söküm hüsranla bitti.. 2 3 gün kaporta tamir işi çıktı.. :oops: Video: https://www.facebook.com/685549100/videos/10159704059359101/

6. ccingiler

şu olur o zaman.. https://www.hepsiburada.com/soudal-fix-all-high-tack-beyaz-290-ml-p-hbv000002sahg

7. ccingiler

Mekke deyiz de.. Buradaki hacılar paragöz..Yardımsever değil reis. Sinan misali bu çıraklık olur; baktık daha farklı bir dizayn geldi aklımıza sonraki kalfalık olur.. Hele Şundan yüzümüzün akıyla çıkalımda gerisi kısmet.
  8. ccingiler

Reis bizim KAMER dar..Eni 174 . Benim boy 183. Yatağı arkadan kayar kapıya dogru yerleştirdik projede Mecbur ayak olacak. Kafalar bulaşık süngeri gibi.. belki değiştiririz. Yeminle bilmiyorum ...
  9. ccingiler

Muhteşemsin reis.. sokak mağazasında koltuk satmak efsane olmuş.. bizimkiler hurdaya gidecek.

10. ccingiler

2. gün bitti KAMER hala tam soyulamadı. :oops: işte video.. inşallah link doğrudur. Video: https://www.facebook.com/685549100/videos/10159701663884101/

11. ccingiler

Seyrettigim bir videoda gazalti kaynakla tek tek doldurmuslardi. Ev inşaatı içinde kolaylık dilerim
  12. ccingiler

Aynen hocam ben inada bindirdim 1 ayda bitireceğim diye.. ama inat etmek ruh sağlığımı bozacak ilk 2 günde anladım vallahi. Olduğu kadar bitene kadar.. Mücadeleye devam.

13. ccingiler

Valla artik kafayı siyiracagiz. Cok fazla inceledikce, o mu ? Bu mu ? kafalar bir milyon oluyor reis.. basıp gececegim ben.
  14. ccingiler

Adamlar 100 tane akıllı vida atmış taban elek gibi.. Dyson Extra ile tıkamayı düşünüyorum bende.
  15. ccingiler

9 mm alüminyum FOLYOSUZ (Durduk yere fazladan iletken yüzey oluşturmamak amacıyla) almayı planladım. zaten 5250 verdik isollata 🙈 9 mm de ses trimlerini engeller diye düşündüm reis. @janberkaydemir hocam piste alalım sizi de.

16. ccingiler

Panelvanda Taban Yapım Ve İzolasyon Resimleri

Kapalı gözenekli polietilen yada latex.. haydaaa şimdi bu ne diye aramaca 😨🙈
  17. ccingiler

Bizim aracta kayar kapı ve ön camlar hariç hepsi çift cam, ısıcam yani. Hele şu sökümü bitirelim hayırlısıyla da. Alabora olmayalım reis, pruvamız neta olsun inşallah,..
  18. ccingiler

Bu geldi aklıma sen yazınca Mesut reis. Ferdi ye döndük akideşşş.. Alaydık 2 kat ABBA o vakit..Boşa gitti 5250 lira beya :sweatsmile: Neyse bayram geçti diyeceğim ama , tam bayram günündeyiz. 19 Mayıs Gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun. Tamam o zaman isollat üzerine 8- 10 mm elastomerik...

19. ccingiler

Mesut reisim , bu garip zaten vurgun yemiş lüfere döndü bu öğleden sonra.. Etme be ya bide sen dalma kafa göz. Tamam bida bold kullanmam .:smirk: İsollat , keçe abba nem bariyeri toplamından % 20 pahalı. 5250 tl günlük dolar kurundan eft yaptım bugün. Papaz niye olalım reis.. Forum alemlerinde...
  20. ccingiler

Panelvandan koltuklu minibüse dönmüş sprinter almayın abiler ablalar.. o yolcu üstündeki hoparlör ışık ve klima menfezini Türklerin yaptığına inanamazsınız sökülmüyor meret.. İşimiz zorrr çok zorrr..:triumph::sweat::sob:

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,987
Kayıtlı Üye Sayımız
166,736
Kaydolan Son Üyemiz
S_Erdem

Çevrimiçi üyeler

Geri