Arama sonuçlarınız

1. Y

Pathfinder Alıyorum

Ynt: Pathfinder Alıyorum bostancı sanayide nissan güney oto erol usta kalitelidir,tavsiye ederim ;) ;)

2. Y

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? şimdi mesele anlaşıldı ;),servis de parça made in TR,fatura ödemeye geldimi made in JAPAN yeni.açık yağ ve filtre yiyen çok olmuş belli oldu :o :o,ALLAH tepenizden baksın sizin servisler. :'( :'(
  3. Y

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? iyi halt edersin ;D ;D ;D ;D ;D,ben sevdim de ne oldu sanki :o :o :o,hala 94 model v6 3000 le aşk yaşıyoruzzzzz :D :D :D :D :D

4. Y

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? olay bitmiştir. ;) ;) ;).Mısırdaki dedemden miras kalınca hemen gidiyorum,pajeroyu almıyorum onun yerine land cruıser alıyorum falan filannnnnnnnnnn. :D :D :D :D :D :D :D :D :D.oğuz abi sen harikasın :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
  5. Y

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? ha gayret oğuz abi,az kaldı yakında gezenbilirin literatürüne geçeceksin :D :D :D :D :D,3.2 pajerosu olmayıp da bugüne kadar ki en detaylı bilgileri veren olarak :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

6. Y

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? Ben de 94 model v6 3000 pajero var yazıyorum,kullanıp da yorum yazmayanlar herhalde,vebal altında kalmak istemiyorlar ;D.ithalatcı ne sattığını bilmezse kullanıcı nasıl işi çözecek ben de bilemiyorum vallahi :D.maddi olarak belimi doğrultunca...

7. Y

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? mangala gelemmmmmmmmmmm abiiiii ;D ;D ;D ;D ;D :P :P :P :P :-*
  8. Y

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? :D kendin pişir kendin ye gibi olmuş :D.pajero malesef ithalatcının yüzünden bu hallere düşmüş durumda,ithalatcının adına bakınca insan büyük bir profesyonellik bekliyor ama sonuç???? ??? ??? ??? ??? ??? ???
  9. Y

89 Mode Pajero

Ynt: 89 Mode Pajero 94 v6 3000 pajeroyu 7 senedir kullanıyorum.89 model 2.6 v6 3000 kadar seri değil ama sağlam bir alet.lpg de biraz performans düşüklüğü olur tabiki,benim ki sıralı olduğu için performan kaybı yok gibi,uzun yolda denenmiştir 160-170 km sürate çıktım,hem de kumho kl71 mt...

10. Y

2. El Expertiz

Ynt: 2. El Expertiz Bostancı sanayi güney oto erol usta olabilir.

11. Y

Pajero Motor Performansi Dusme Sebepleri

Ynt: Pajero Motor Performansi Dusme Sebepleri ölümden başka her şeye çare bulunur,rahat ol.iyi bir ustan varsa motordaki güç kaybı ortaya çıkartılır. ;) ;) ;)
  12. Y

3.2 Frontera Yükseltmesi Nasıl Olur

Değerli frontera kullanıcıları.3.2 frontera alıp yükseltme yapmak istiyorum,3.2 orjinal jant ölçülerini bilmediğim için düşüncem en fazla 35 lik lastik yüksekliğine sahip bir araç yapabilmek siz frontera kullanıcılarından yardım beklerim şu anki aracım 94 model v6 3000 pajero ama değişiklik...

13. Y

Senkromeç

Değerli gezenbilir ailesi,94 model v6 3000 pajeronun şanzumanın da özellikle 2. ve 3. viteslerde sorun var.araba soğukken ilk çalıştırmalarda 2 ve 3. vitesler çok kolay geçiyor,araç iyice ısındıktan sonra ise vites değişimlerinde korkunç bir cartlama oluyor.sordum soruşturdum,bazı ustalar sadece...
  14. Y

Gerçek Arazi Araçlarının Artık Üretilmemesi

Ynt: Gerçek Arazi Araçlarının Artık Üretilmemesi görürsem söylerim :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D,ilerleyen yıllarda sadece ayaklarımızla arazi gezmesi yapabileceğiz ;D ;D
  15. Y

Pajero 2.6 Nasıl?

Ynt: Pajero 2.6 Nasıl? karbüratörlü olması dışında hiç bir problem yok,yoksa DAAŞŞŞŞŞŞŞŞ gibi bir araba bende 94 model v6 3000 var.7 senedir kullanıyorum,karbüratör olayıda yanlış anlaşılmasın,sıralı lpg takılamadığı içindir,benimkinde sıralı lpg olduğu için performan kaybı nerdeyse hiç...

16. Y

hid lights

Ynt: Hid Lights bu konuyu ilk okuyan insan benim.bu kadar okunmaya rağmen hiç kimseden cevap gelmemesi çok ilginç.aydınlatma olayı tam bir çıkmaz,ben de gittim hella bayi ile konuştum,bana 2 delici 2 yayıcı üste takarız,öne 1 çift kısa ve uzun yanma özellikli takarız dedi,lambaların aydınlatma...
  17. Y

Pathfinder 1997 R50 Görüş Ve Önerileriniz.

Ynt: Pathfinder 1997 R50 Görüş Ve Önerileriniz. istanbulda bostancı oto sanayide güney oto var,bu işi halleder.internet siteside mevcuttur. ;) ;)
  18. Y

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (imal Etme) küçük ve masum bir espriyi bu noktaya getiren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum hep böyle önyargılı olun emi,böyle devam edin hayatta.

19. Y

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (imal Etme) usta önünde saygı ile eğiliyorum,ALLAH yolunu açık etsin,istanbulda ki ustalara da kapak olsun ;) ;D ;)
  20. Y

Pajero Benzinli mi- Dizelmi + karar için fikir

Ynt: Pajero Benzinli Mi- Dizelmi + Karar İçin Fikir 94 model v6 3000 uzun şase pajero kullanıyorum,2007 yılından beri bende üzerinde kumho kl71 31x10.5 r15 lastik var.dağlara,taşlara,farlara kadar çamura batıyorum,yeri geldimi kayalara tırmanıyorum ALLAHA SONSUZ ŞÜKÜR hala yola devam.Belki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,991
Kayıtlı Üye Sayımız
166,740
Kaydolan Son Üyemiz
griposter

Çevrimiçi üyeler

Geri