Arama sonuçlarınız

1. Y

Önemli Duyuru !!!

Ynt: Önemli Duyuru !!! abilerim arkadaşlarım hepiniz güzel şeyler söylüyorsunuz yazıyorsunuz.bazı şeyleri insanlarımız çok yanlış yapıyorlar.bazı insan türleri diyeceğim gittikleri her yerde çöpünü,pisliğini bırakıyor bu çöpler toplanmadığı için yavaş yavaş ortalık ümraniye çöplüğü gibi...

2. Y

Pajero almak istiyorum,yardımlarınızı bekliyorum.

Ynt: Pajero almak istiyorum,yardımlarınızı bekliyorum. selam arkadaşlar.adım yiğit.2007 senesinde 6000 tl'e 92 model astramı satıp üzerine 10000 tl kredi çekip 16000 tı gibi bir fiyata 94 model v6 3000 benzinli 5 kapılı metalik gri pajero aldım.araç korkunç derecede temizdi o zaman 182000 km de...
  3. Y

ZJ LPG TAVSİYE

Ynt: ZJ LPG TAVSİYE Sayın abim.benim daha önce yazdıklarıma dikkat et orda yazdığım herşeyin arkasındayım.sana hiç kimse benim gibi telefonunu vermez.sen yaradana sığın gerisini raif usta denen göbekli adama bırak :D ;D :D ;D asla pişman olmazsın.pişman olursan numaramı yine yazıyorum 0536 612...

4. Y

ZJ LPG TAVSİYE

Ynt: ZJ LPG TAVSİYE selam arkadaşım. sakın sakın bmd denen markaya bulaşma çok dandik takan ustası desen tam bir facia derim hiç bir şey bilmiyor. ;D ;D ;D.şaka yaptım şaka yaptım.arkadaşım ben 94 model v6 3000 motor pajeroma taktırdım.takmadan önce çok araştırdım en son ustama sorduğumda bmd...
  5. Y

Bor Katkıları Hakkında Detaylar

Ynt: Bor Katkıları Hakkında Detaylar arkadaşlar,abiler,kardeşler. eğer mümkünse yapabiliyorsanız senede 2 sefer yağ değiştirin.motor yağı ne kadar az sürede değişirse motor un hareketli parçalarının bıraktığı mikron büyüklüğündeki metal parçaları yağla bereber dışarı atılmış olur ne kadar sık...

6. Y

araç yükseltmenin eksileri...

Ynt: araç yükseltmenin eksileri... vay cideli vay :o :o sen off roaddan anlıyormusun yiğenim. :D :D :D.off road için gel beraber güren'e bizim köye çıkalım. ;D ;D ;D ;D.nasıl kızdın ama.0536 612 30 35 yiğit eren ara görüşelim ben altıntepe maltepe de oturuyorum.ALLAHA EMANET OL toprağım.

7. Y

pajero-vitara,yedek parça-usta-fiyat

Ynt: pajero-vitara,yedek parça-usta-fiyat kartal sanayi ilfer oto ilyas ustaya gidin insan ve usta görün.bu alanda türkiyede tek geçilecek bir usta ve insandır.bnenimde 94 model benzinli 3000 motor pajerom var yıllardır o bakar off road camiasında kimse onun gibi olamaz.yiğit eren 0536 612 30...
  8. Y

Mitsubishi Marka Buluşması

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması Yeri ve zamanı yaşı kemale ermiş bir abi seçsin ben okey derim.ben daha 37 yaşındayım bana daha çok var.yiğit eren ;D ;D
  9. Y

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Kürşad kardeşim ben yiğit araç muhteşem ötesi olmuş.nedeni belli İLYAS abi denilen bir pir var ona bırak gerisi düşünme.ustalığı müthiş bilgisi süper daha ne olsun.şu içine tükürdüğümün parası bir kerede bana uğrasada bende pajeromu seninki gibi yapabilsem off offffffff...

10. Y

Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! Abiler,kardeşler.ne kadar konuşursak ne kadar yazarsak boş.bu ülkede ne devlet kendi gelirini kısar ne de kuyumcu,avukat,minibüscü,taksici,vs.leri vergisini tam anlamıyla öder.bugün memeketin büyük holdinglerinden birisi vergiden kaçmak için neler yapdı...

11. Y

Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! AZİZ NESİN zamanında bir laf söyledi yüce türk miileti hemen ayaklandı sonra ne oldu adam dediki pardon yanılmışım milletin %90 ......mış dedi.istediğiniz protestoyu yapın hiç bir şey olmaz.çünkü protesto yapmayı beceremiyoruz.tedbirinizi alın deponuzu...
  12. Y

L200'de Yapılabilecek Herşey Bu Araçta Yapılmıştır

Ynt: L200'de Yapılabilecek Herşey Bu Araçta Yapılmıştır :o standart light nickli arkadaşımız,inşallah ilyas usta için söylediklerin gırgırına söylenmiş sözlerdir.eğer gerçekse çok yazık.yakinen tanımadığın bir İNSAN için ustalığı ve mahareti için böyle konuşmana üzüldüm.ilyas abiye malzeme ver...

13. Y

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? 94 v6 3000 benzinli 5 kapı YİĞİT EREN İSTANBUL

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,991
Kayıtlı Üye Sayımız
166,740
Kaydolan Son Üyemiz
griposter

Çevrimiçi üyeler

Geri