Arama sonuçlarınız

1. ilkersev

HIRVATİSTAN - haziran 2012

Selamlar Haziran 2012 de yaptığım Hırvatistan gezimi blogumda yazıya aldım.Her seferinde yazıyorum ama notları yolda yazıya döküyorum.Bu nedenle affınıza sığınarak burada tekrar yazmak istemedim. http://ilker-gezenbilir.blogspot.com/2012/06/hirvatistan.html

2. ilkersev

CAMPER VW TRANSPORTER İLE AVRUPA

Ynt: CAMPER VW TRANSPORTER İLE AVRUPA http://ilker-gezenbilir.blogspot.com/ yazmaya devam ediyorum
  3. ilkersev

Ynt: CAMPER VW TRANSPORTER İLE AVRUPA selamlar Avrupa diye çıktık ama yunanistan ve italya yı dolaştık.Yol notlarını en kısa zamanda yazacam.

4. ilkersev

Ynt: CAMPER VW TRANSPORTER İLE AVRUPA Selamlar yunanistan girişde uluslararası ehliyeti isteyip baktı.Aklınızda olsun.Biz gitmeden istemiyorlar almayın dediler ama biz gene de almıştık.
  5. ilkersev

Ynt: CAMPER VW TRANSPORTER İLE AVRUPA Herkese selamlar Yeni döndüm,yolculuk sırasında her zaman internet olanağı bulamadım.Bu nedenle yazamadım ama en kısa zamanda tüm seyahatimi fotoğrafları ile yazacam.

6. ilkersev

Ynt: CAMPER VW TRANSPORTER İLE AVRUPA İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

7. ilkersev

Ynt: CAMPER VW TRANSPORTER İLE AVRUPA Bugün 29 Nisan yola çıkmak için son hazırlık günümüz.Yarın aylardır planladığımız yolculuk resmen başlamış olacak.Vizelerimiz 1 Mayıs dan başladığı için 30 Nisan sabahı Keşan a hareket edip orada konaklayacağız.Böylece hem İpsala sınırına yakın olup hemde...
  8. ilkersev

karadeniz ve gürcistan turu

Ynt: karadeniz ve gürcistan turu Son bir not daha ileteyim.Ülkede polis çok etkili ve her yerdeler gördüğüm en güvenli yerlerden biri,halk polisten çok çekiniyor bu yüzden hiç sorun yaşanmıyormuş.Halkı sindirmişler bu da turistler için iyi birşey :) Ülkede para bozduracaksan hangisi ucuz...
  9. ilkersev

Ynt: karadeniz ve gürcistan turu Batum sahilinde yürüyüş yolu 2-3 tane beach club var ve akşamları club bar a dönüyor.Kaliteli yerler.Benim dediğim yer batum dan sonra halkın tatil yaptığı turistik olmayan ama denizi plajı güzel olan KOBULETİ yaklaşık 25 km Batum dan sonradır.Yoluda gayet...

10. ilkersev

Ynt: CAMPER VW TRANSPORTER İLE AVRUPA Selamlar Abucam Bey tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

11. ilkersev

Ynt: karadeniz ve gürcistan turu Selamlar, Saruhan Bey Biz araçlarımızdaki yataklarda kaldık onun için otel tavsiyesinde bulunamıyacam.Ama Batum dan Kobuleti ye devam ederseniz yolun solu plaj ve restaurantlar bulunuyor.Akşamları bu restaurantlarda eğlence var ama bizdeki düğün havasında...
  12. ilkersev

Selamlar, Affınıza sığınarak kendi bloğumda yazdığım için tekrar yazmak istemiyorum ama yol notlarını günlük olarak yazmaya çalışacağım,tüm sorularınıza buradan(gezenbilir) cevap verebilirim. Blog : http://ilker-gezenbilir.blogspot.com/2012/04/arac-ile-avrupa.html

13. ilkersev

Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya Mustafa Bey selamlar Yunanistan vizesi alırken,ben VW transporteri camper yaptım.Ruhsatta sadece ticari araç yazıyor.Yine de otel rezervasyonu isterlermi yoksa ben camperla gidecem campinglerde kalacam demem yeterli mi? Vize için terretütte...
  14. ilkersev

Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya Selamlar, Bizim aynı rotada plandığımız mayıs 2012 tatili için güzel bir rehber kaynağı oldunuz.Buradan teşekkür etmek isterim.
  15. ilkersev

Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012]

Ynt: Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012] YOL HARİTASI: Büyük harita için linki...

16. ilkersev

Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012]

Ynt: Offroadcuyuz.com "YEMEYEN GELMESİN" Kampı - Bolu - [24-25-26 Şubat 2012] SÜPERRR :)))))))))))
  17. ilkersev

1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy)

Ynt: 1986 Model Lada Niva Modifiyesi ( İstanbul - Ortaköy) Kolay gelsin....takip

18. ilkersev

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... takip
  19. ilkersev

GAZİANTEP

Herkese selamlar, Kendi bloğuma yazdığım için tekrar yazmak istemedim.Gezinin tüm ayrıntılarını buradan bulabilirsiniz. http://ilker-gezenbilir.blogspot.com/2011/11/gaziantep.html

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,993
Kayıtlı Üye Sayımız
166,744
Kaydolan Son Üyemiz
özkan5757

Çevrimiçi üyeler

Geri