Arama sonuçlarınız

1. A

Sizinde fotoğrafınızın bir hikayesi olsun

Hikayesi olan fotoğraf atölyemizde ikinci dönem başlıyor Sizinde fotoğraflarınızın bir hikayesi olsun Fotoğraflarınıza bakınca sadece bir çiçek, bir kuş, bir manzara görülmesin. Bakınca bir hikaye okunsun. Üzerinde düşünülsün. Konuşulsun. Photsohopmuş, HDR'ymiş gibi düzenlemelerle...

2. A

Doğum Hikayesi Fotoğraf Atölyemiz başlıyor

Doğum Hikayesi Fotoğrafçılığı Atölyesi başlıyor 22.12.2011-02.02.2012 Toplam 14 saat ... Temel Fotoğraf eğitimini aldınız kendinizi fotoğrafçılığın farklı alanlarında geliştirmek, bir meslek edinmek veya doğum fotoğrafçısı mı olmak istiyorsunuz. Kadıköy Fotoğraf Merkezi'nin düzenlemiş olduğu...
  3. A

Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi

Ynt: Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi İkinci el düşünürseniz hayyamda nova fotoğrafçılık var. Oraya benim adımla gidebilirsiniz. Size gerekli yardımı yapabilirler. Canon 400 d veya Nikon d80 gibi ikinci el bir makine alabilirsiniz.. Dersler içinde bize bekleriz. www.kadikoyfotografmerkezi.com

4. A

Oylat Fotoğraf Atölyesi

Bu seferki durağımız Türkiye'nin en büyük mağralarından birisi Oylat. Hem doğası, hem şelalesi ile fotoğraf içinde eşsiz bir seçenek olan Oylat'a mutlaka gidip görmek lazım. 13 Kasım'da Oylat'tayız... Oylat'a gidiş dönüş yol parası+akşam üzerine yemeği (inegöl köfte+salata veya piyaz+içecek) ve...
  5. A

Amatör fotoğrafçılar sergileriniz için ücretsiz galeri

Sevgili fotoğraf dostları Kadıköy Fotoğraf Merkezi olarak amatör fotoğrafçıların sergi açmasının zorluklarını biliyoruz. Herşeyden önce galeri bulmakta zorluk çekiliyor. Galeri bulunuyor polfolyonuzu değerlendirecek birini bulmanız gerekiyor. Bizde düşündük Kadıköy Fotoğraf Merkezi'nin...

6. A

Vakti sınırlı olanlara bayramda fotoğraf eğitimi

Fotoğraf hobinizi geliştirmek için vaktiniz mi yok? Tam da size göre bir atölye. Kurban bayramının 4'üncü günü 09 Kasım 2011 tarihinde sabah 09.00'dan akşam 17.00'a kadar temel fotoğraf eğitimi almaya ne dersiniz? Evet diyenler acele etsin. Kişi sayısı 15 ile sınırlı. Fiyat ise tahmin...

7. A

KFM GÜZ DÖNEMİ FOTOĞRAF EĞİTİMLERİ'Nİ KAÇIRMAYIN

Ynt: KFM GÜZ DÖNEMİ FOTOĞRAF EĞİTİMLERİ'Nİ KAÇIRMAYIN :) :) Kendimi tanıtayım o zaman Ayşe Küçükkurt 1976 İstanbul doğumluyum. Haydarpaşa Endüsri Meslek Lisesi Mobilya ve Dekorasyon, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve İşletme Fakültelerini bitirdim 15 yıla yakın bir zamandır muhabirlik...
  8. A

Ynt: KFM GÜZ DÖNEMİ FOTOĞRAF EĞİTİMLERİ'Nİ KAÇIRMAYIN Kürşad bey teşekkür ederim eğitimleri ben veriyorum. Akşam olanları onun için yazmadım ama haklısınız:)) :)
  9. A

KFM GÜZ DÖNEMİ FOTOĞRAF EĞİTİMLERİ'Nİ KAÇIRMAYIN ... 16 saat teori 1 gün uygulama ve 2 saat değerlendirme şeklinde gerçekleştirilecek olan Gündüz dönemi Temel Fotoğraf Eğitimleri KFM'de başlıyor. Kayıt ve bilgi almak için 0216 405 22 62 numaralı telefonla irtibata geçebilirsiniz. (16 saat +...

10. A

Aramis Kalay ile Proje Fotoğrafçılığı Atölyesi Başlıyor

Aramis Kalay ile Proje Fotoğrafçılığı Atölyesi Başlıyor ... Kadıköy Fotoğraf Merkezi fotoğraf sanatının usta isimlerinden Aramis Kalay ile ileri fotoğraf eğitimleri düzenliyor. Temel fotoğraf bilgisine sahip, fotoğraf sanatında ilerlemek ve bakış açısını geliştirmek isteyen tüm fotoğraf...

11. A

Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi

Ynt: Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi KFM GÜZ DÖNEMİ FOTOĞRAF EĞİTİMLERİ'Nİ KAÇIRMAYIN ... 16 saat teori 1 gün uygulama ve 2 saat değerlendirme şeklinde gerçekleştirilecek olan Gündüz dönemi Temel Fotoğraf Eğitimleri KFM'de başlıyor. Kayıt ve bilgi almak için 0216 405 22 62 numaralı telefonla...
  12. A

Aramis Kalay ile Proje Fotoğrafçılığı Atölyesi Başlıyor

Aramis Kalay ile Proje Fotoğrafçılığı Atölyesi Başlıyor ... Kadıköy Fotoğraf Merkezi fotoğraf sanatının usta isimlerinden Aramis Kalay ile ileri fotoğraf eğitimleri düzenliyor. Temel fotoğraf bilgisine sahip, fotoğraf sanatında ilerlemek ve bakış açısını geliştirmek isteyen tüm fotoğraf...

13. A

Kadıköy Fotoğraf Merkezi sizi bekliyor

Fotoğraf çekiyorsunuz ama istediğinizi çekemiyor kendinizi yenilemek , "daha iyi ve anlaşılır kareler istiyor gönlüm" diye düşünüyorsanız. Kadıköy Fotoğraf Merkezi size yardımcı olur. Sizlerin karelerine ışığı, konuyu, kompozisyonu, çekim tekniklerini öğreterek görüşlerinizi renklendirecek...
  14. A

9-10-11 Eylül Fotoamele Kapadokya Fotoğraf Kampı

Ynt: 9-10-11 Eylül Fotoamele Kapadokya Fotoğraf Kampı Merhabalar Ertuğrul bey maalesef bu gezimizi yapadık. Ama en kısa zamanda Kapadokya'ya gidip güzel kareler çekeceğim inşallah
  15. A

Bostancı'da Fotoğrafçılık Kursları Başlıyor

Sevgili arkadaşlar Bostancı Halk Eğitim Merkezi Dijital Fotoğrafçılık kurslarının kayıtları başladı hatta bitmez üzere. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onaylı, kursun bitiminden sertifika verebilen yegane fotoğrafçılık kurslarından birine gitmek isterseniz sizide bekleriz. Kayıt için 0216 361 24 16...

16. A

Ynt: 9-10-11 Eylül Fotoamele Kapadokya Fotoğraf Kampı Katılmayı çok isterdim ama ben aynı zamanda Ataşehir Belediyesi'nde basın fotoğrafçılığı yapıyorum Temmuzun 9 una kadar bir festivalimiz var orada çekim yapıyor olacağım :'(
  17. A

Ynt: 9-10-11 Eylül Fotoamele Kapadokya Fotoğraf Kampı Bu arada sizi 25 Haziran saat 21.00 da başlayacak olan Kadıköy Fotoğraf Günleri'ne davet etmek istiyorum.. Usta ve amatör sanatçlıar aynı platformada buluşuyor..
  18. A

Ynt: 9-10-11 Eylül Fotoamele Kapadokya Fotoğraf Kampı Facebookta bir grubumuz var fotoamele diye ayrıca googlede de sayfalarımızı ziyaretinizi bekleriz...

19. A

Ynt: 9-10-11 Eylül Fotoamele Kapadokya Fotoğraf Kampı Referandum tarihinde İstanbul'da olacağız. Programımızı ona göre düzenleyeceğiz.Ayrıca yardımlarınıza ihtiyacımız olacağını düşünüyor teklifiniz için çok teşekkür ediyorum
  20. A

9-10-11 Eylül Fotoamele Kapadokya Fotoğraf Kampı 9 Eylül 2010 saat 01.00 Kadıköy Evlendirme Dairesi önünden hareket (talep olması durumunda) saat:01.30 Bostancı Halk Eğitim Merkezi önünden hareket 9 Eylül sabahı Hep birlikte Bayram sabahı kapvatımızı yapıyoruz.(Bu kahvaltı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,994
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

Geri