Arama sonuçlarınız

1. G

Pajero 3.5 V6 Aldım Sizce Yorumlarınız?

Hayırlı uğurlu kazasız belasız olsun . Benimde hayalim bu aralar grand vitara 2.5 - Pajero 3000 - 3.5 arasında kararsızım . Beni düşündüren vergisi , yakıtı , parça bulunurluğu ve maliyet olarak etkiliyor nede olsa epey bir para isteyen araçlar .

2. G

2005 2.0 Suzuki Grand Vitarami - 2005 3.0 Di Terrano Mu

Bende bu aracı seviyorum ama Antalya da yaşayan biri olarak suzuki grand vitara 2.5 mi yoksa bumu derken bu yazı çıktı karşıma . Bakalım neye karar vereceğim ..... :smiley:

3. G

2005 Suzuki Grand Vitara 2,0 Otm Düzeltme Ve Ilave Çalışmaları

:) Evet kesinlikle . Yıllar önce büyük bir hevesle aldığım GMC JİMMY aracımı yanlış usta gafletinde bulunduğum için satmak zorunda kalmıştım . Bu sefer o yüzden aylardır forumlarda geziniyorum . ilk tercihim Ufak birşey alıp Suzuki Jimny gibi , hafta sonları keyifli gezmek idi ancak sonra...
  4. G

Ankara da birtane tüp takılmamış buldum . Tercihim tüp takılmamış almak tabi ama bakalım neye karar veririm bilemiyorum . Esas hayalim TD5 ama epey bir sıkıntı yaşayabileceğimi tahmin ettiğim için oda bir hayal olarak duruyor şu anda . Bu arada Terrano 2.7 dizel hakkında bir bilginiz varmı ?

5. G

Harika bir çalışma olmuş ellerinize sağlık . Tamamını tek solukta okudum . Bende bugünlerde suzukilere bakıyorum ancak elimdeki kısıtlı bütçe ile 2.5 motorlar daha uygun fiyatlı geldiği için onlara yöneldim biraz . 1999 model filan . diğer markalarıda araştırıyorum karar vermek gerçekten zor...

6. G

yer fıstığım...yeniden topluyorum....

Ynt: Yer Fıstığım...yeniden Topluyorum.... Merhabalar Aracınız gerçekten çok güzel olmuş kazasız belasız ... Bende bu aralar hafta sonları biraz dağ bayır takılmak için ikinci bir araç düşünüyorum , parçası bol olan modifiyeye gelebilecek ve de tabi ucuz olacak . Antalya da yaşıyorum elbet...
  7. G

Chevrolet Blazer lüfen yardım

Ynt: Chevrolet Blazer Lüfen Yardım Merhabalar benimde yıllar önce 96 gmc jimmy aracım vardı ilk aldığımda 4 ay süperdi ama sonra ne yaptıysam neler değiştirdiysem rölantideki titremesini ve stop etmesini bir türlü çözemedim hatta yolda giderken birden arıza ışığı yanıyordu ustaya götürüp...
  8. G

2001 3.2 V6

Ynt: 2001 3.2 V6 Duruyormu senin Frontera Hüseyin Usta ...?

9. G

Chevrolet Blazer almak istiyorum

Ynt: Chevrolet Blazer almak istiyorum Yıllar önce bende de gmc jimmy vardı iki araçta aynı zaten . Eğer yanlış hatırlamıyorsam Antalya Büyük sanayide Akın usta var Amerikancı , kime sorsanız gösterir . Tavsiye ederim

10. G

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Burak en kısa zamanda 4x4 hayali ile yanıp tutuşuyorum . Nissan terrano 2001 2,7 dizel otomatik yada opel Frontera 3.2 otomatik arasında kararsızım lütfen yardım ....HANGİSİNİ ALAYIM kronik sorunları , parça sıkıntısı ... vs nelerdir ...
  11. G

Frontera A port bagaj yapımı (kendi aracıma yaptım)

Ynt: Frontera A port bagaj yapımı (kendi aracıma yaptım) Port bagaj kaça mal oldu ?

12. G

Tepe ve Tampon İlave Sisler Yasak mı?

Ynt: Tepe ve Tampon İlave Sisler Yasak mı? Zaten herşey saçmalık üzerine kurulu ...
  13. G

GMC Aracım Silkeliyor

Ynt: GMC Aracım Silkeliyor Titreme nin kaynağını bulduk . Bobinin yanındaki modül arızalı imiş . Ustamın söylediğine göre bir sorun olmaz en fazla bu şekilde titrer dedi . Zaten bir tek ben eski halini bildiğim için , ben anlıyorum titremeyi ustam da artık o kadar ısrarlarım dan sonra anladı...
  14. G

GMC Aracım Silkeliyor

Ynt: GMC Aracım Silkeliyor Geçen perşembeden beri serviste uğraşıldı, bujiler değişti buji kabloları değişti distribitör kapağı değişti ( çatlakmış ) kendiside tamir edildi . ama hala aynı sorunu yapıyor benzinde ben bildiğim için daha önceki halini , tüpe geçince iyice hissettiriyor . Usta...

15. G

GMC Aracım Silkeliyor

Ynt: GMC Aracım Silkeliyor Geçen perşembeden beri serviste uğraşıldı, bujiler değişti buji kabloları değişti distribitör kapağı değişti ( çatlakmış ) kendiside tamir edildi . ama hala aynı sorunu yapıyor benzinde ben bildiğim için daha önceki halini , tüpe geçince iyice hissettiriyor . Usta...
  16. G

GMC Aracım Silkeliyor

Ynt: GMC Aracım Silkeliyor Bugün elektronik beyni kontrol ettik arıza kodu olarak engine misfire detected diye birşey yazdı . (ateşleme sistemi arızası) Bujiler değiştiriliyor buji kabloları kontrol ediliyor , arabam serviste kaldı umarım yarın alabilirim , sonucu yakında burda sizlerle...
  17. G

GMC Aracım Silkeliyor

Ynt: GMC Aracım Silkeliyor İşin tuhaf tarafı bazen yapıp bazen yapmaması bunu anlayamadım . Usta ta yaptığı zaman getir dedi ama her sanayiye gittiğimde sanki doktordan korkan çocuk gibi hiçbirşey olmuyor. Delirtti beni ,ilginç bir durum bugün yine ustaya gitmeyi deniycem bakalım neler olacak...

18. G

GMC Aracım Silkeliyor

Tekrar merhabalar öncelikle daha önce verdiğiniz bilgiler için, aracımın radyatör sorununu çözdük yardımlarınız için tekrar teşekkürler . Şimdi bir başka sorum olacak arabam bir kaç haftadır yolda giderken yada durduğumda nerdeyse stop edecek kadar deviri düşüyor silkelemeye ve gaz...
  19. G

GMC Jimmy Motor Isınma ve Radyatör Problemi

Ynt: GMC Jimmy Motor Isınma ve Radyatör Problemi Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler . Bayramdan sonra hemen bu konu ile ilgili çalışmaya giricem , zaten ustada bayram sonrası gel demişti . Bulunduğum il dolayısıyla ( Antalya ) şimdilik havalar soğuk geçmiyor , bayramıda atlatırsam bu işle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,996
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri