Arama sonuçlarınız

1. isolano

İzmirden Karavanla Balkan Başkentleri

Kampinge yerleşmeden bana kağıt ve gıda atıkları için 2 ayrı çöp torbası verdiler Daha sonra her gezdiğim yerde geri dönüşüm konusunu çok ciddiye aldıklarını gördüm.Neredeyse her çöp için ayrı konteynerler var.

2. isolano

04 Eylül Pazartesi ise Pottenstein - Lubyana Toplam 623 Km.yol yapmam gerekiyor.Sabah 9.30 gibi yola çıktım 137 Km Sonra Ingolstadt Village İsimli Outlet Merkezinde 48.784158,E 11.478875 mola verdim.Burası lüks mağazaların olduğu bizdeki forum muadili bir yer. 87 Km Sonra Mola ve Yakıt N...

3. isolano

Campsite Bärenschlucht. Bärenschlucht 1 91278 / Pottenstein adresinde cennet gibi bir yer.Önümüzde ördek sürüsünün dolaştığı bir nehir kenarında uyduk.Bu bölge fotoğraf çekmeye meraklı olanlar için çok güzel.Harika bir doğa .

4. isolano

10 günlük gezimiz bitip 3 Eylül Pazar Sabahı hamburg döndük.Feribottan inince park firmasının otobüsüyle park yerine giderek karavanımıza kavuştuk.Ve hemen Balkanlar'a doğru yola çıktık.2 gün uzun yol yapmamız gerekiyor.bu gün toplam 587 km yol yaptık.Yolda şu koordinatlarda mola verdik.107 Km...

5. isolano

Dublin Serbest İrlanda başkenti.İnternetten araştırmalarım dublinde Guinness'in Merkezi ne gitmeme gerektiğini düşünmüştüm ama ziyaret ettiğimde bu biranın İrlanda nın gerçek bir simgesi olduğunu gördüm.Paris için eyfel kulesi neyse Dublin içinde Guinness o. Cork gezimizde güney İrlanda'yı görme...

6. isolano

Edinburgh gezisinde festivalin son gününe denk geldiğimiz için çok kalabalıktı.Tek kelime ile gezilmesi gereken Harika bir şehir.Her adımı buram buram tarih kokan bu şehre mutlaka gezmenizi öneririm.Edinburga görülecek yerlerin çoğu Royal Mile denilen ana caddedin üstünde. 1,5 km civarı olan bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,998
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri