Arama sonuçlarınız

1. ccanlioglu

1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Ynt: 1980 Cj 6 Üntaşoto'da Doğuşu Hadi hayırlısı kolay gelsin... C.C.

2. ccanlioglu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza yeni kaltılan dostlar hoş gelmiş, sefalar getirmişler; Eski yeni tüm dostlara keyifli paylaşımlar dilerim... C.C.
  3. ccanlioglu

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi

4. ccanlioglu

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Deniz Bey; gene yapılmış ufak tefek yenilikler aracın üstüne... Selamlar. C.C.
  5. ccanlioglu

Göstermiş olduğunuz İLGİSİZLİK' ten dolayı hepinize sonsuz teşekkürler...

Ynt: Göstermiş olduğunuz İLGİSİZLİK' ten dolayı hepinize sonsuz teşekkürler... 3.3L Ruhsatta yazıyor değil mi? Çünkü ülkemizde vergiden kaçmak için de böyle şeyler olabiliyor; İnsanlar haksız da değil başka :D Örneğin Aydın, Marmaris bölgesindeki hemen hemen bütün Cj8 ler rushatlarında...

6. ccanlioglu

Ynt: Göstermiş olduğunuz İLGİSİZLİK' ten dolayı hepinize sonsuz teşekkürler... 3.3 motordan emin değilim ama Laredo 4.0 lar genelde 4WD; 2H yani select track şanzıman azınlıktadır. Bendeki de sürekli 4WD :( maalesef. Bunula beraber 2H az bir yakıt tasarrufu yapar ama arkadan transmisyon...

7. ccanlioglu

Gezenbilir'in CJ' leri

Ynt: Gezenbilir'in CJ' leri Tamamen katılıyorum; 82 CJ8 im vardı tamamen standart, verdim 94 ZJ Laredo 4.0L (off road aksesuarlı) aldım, konfor süper eşim de kullanabiliyor. Ama CJ görünce boynum kırılasıya dönüp takip ediyorum hastalık bu CJ :) bulaşıyor ve ilacı yok sadece bir tane alıp, o...
  8. ccanlioglu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, yeni arkadaşlar, dostlar hoş gelmiş sefalar getirmişler. Eski dostlara da Selamlar, Keyifli paylaşımlar dilerim. sevgili "araz" doğru yere yazmışsınız. Hoş geldiniz. C.C.
  9. ccanlioglu

Ynt: Göstermiş olduğunuz İLGİSİZLİK' ten dolayı hepinize sonsuz teşekkürler... Mustafa Bey; öncelikle hangi aracı alırsanız alın Hayırlı olsun kazasız Belasız binmek nasip olsun... Araçtan anlamak ayrı bir konu ama; bir arac hakkında alın almayın demek için aracı ve sahibini tanıyor olmak...

10. ccanlioglu

Jeep Laredonun Talihi ve Yaşananlar

Ynt: Jeep Laredonun Talihi ve Yaşananlar Doğrudur; önceki CJ8 ime yedek parça diye almıştım ama, bu araca geçince kaldı... Ankara'da Rauf Usta toplamış, birileride Antalya'da dağıtmış :D :D :D Diri araç ama plaka milaka yok... C.C.

11. ccanlioglu

Ynt: Jeep Laredonun Talihi ve Yaşananlar Aslında aracın yükseltme, MT lastik, offset jant, flanş ve dodik gibi eksikleri var ancak aracı günlük (birinci) aracım olarak kullandığımdan; hem yakıt tasarrufu hem de trafikte çok dikkat çekmemek için bu haliyle bir süre kullanacağım. Tabii...
  12. ccanlioglu

Ynt: Jeep Laredonun Talihi ve Yaşananlar Farları yakaymışım iyiymiş.. :) :) :D C.C.

13. ccanlioglu

Ynt: Jeep Laredonun Talihi ve Yaşananlar Son hali de böyle.... Ellerinize sağlık Ünal kardeşim ve Ahmet usta... C.C.
  14. ccanlioglu

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Rica ederim Fatih; hoş geldin aramıza tez zamanda alacağız sana bir ZJ... C.C.
  15. ccanlioglu

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Yeni eski tüm dostlara selam olsun... Keyifli paylaşımlar dilerim... Yeni katılan arkadaşlar hoş gelmiş sefalar getirmiş... C.C.

16. ccanlioglu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni eski tüm dostlara selam olsun... Keyifli paylaşımlar dilerim... Yeni katılan arkadaşlar hoş gelmiş sefalar getirmiş... C.C.
  17. ccanlioglu

Cherokee ZJ XJ Dodik Sineklik Rüzgarlık Spoyler

Ynt: Cherokee ZJ XJ Dodik Sineklik Rüzgarlık Spoyler Merhaba; cam rüzgarlıklarını nereden temin ettiniz acaba? Bilgi verirseniz sevinirim.
  18. ccanlioglu

Cruise Control Sorunu

Ynt: Cruise Control Sorunu Bu bilgiler harika oldu benim 94 ZJ nin de CC çalışmıyor. Şu t yi bir üfleyelim bakalım :D C.C.

19. ccanlioglu

2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

Ynt: 2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum Merak ettim ne yaptınız araç alım işini ??? Bu kadar bilgiden sonra servis açmayı mı düşünüyorsunuz yoksa? :D :D :D C.C.
  20. ccanlioglu

zj cruse control un frene basınca devreden çıkmamamsı

Ynt: zj cruse control un frene basınca devreden çıkmamamsı Benim derdim daha büyük çalışıyor dendi devreye girmiyor, ben mi beceremiyorum O nu da bilmiyorum :) C.C.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,001
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri