Arama sonuçlarınız

1. özalp

Kamp Tavsiyesi(italya Fransa İspanya)

2017 Baharında çekme karavanla İtalya'ya feribotla çıkıştan sonra göller bölgesi turu düşünüyoruz.. Bir sorunumuz var.. İgoumenitsa'dan Venedik'e çıkan feribot tarifesine baktım (2016 için) , genellikle Venedik'e varış vakti 23.00 civarında...O vakitte hiç br kampinge...

2. özalp

2017 Ilkbaharında Avrupa Göller Bölgesi Turu.

Kısmet olursa , 2017 ilkbaharında Haziran'da karavanla çıkarak , Yunanistan-İtalya-Avusturya-İtalya- İsviçre-Almanya- İtalya- Yunanistan üzerinden Türkiye'ye dönebilmeyi planladığımız bir gezide özellikle : * Salzburg / Avusturya ve İnnsbruck / Avusturya.. * Como gölü / İtalya *...
  3. özalp

Istanbul'dan Budva'ya Gidişiçin Karayolu Güzergah Önerisi

Biz 2015 de ki karavanlı gezimizde Yunanistan'dan Makedonya'ya geçtik..Oradan Arnavutluğa girdik ancak Tiran trafiği çok kalabalık olacağından Elbasan'a geldikten sonra sahile doğru devam ederek Cerrik , Peqin , Rrogozhine ve Kavaje yolunu kullandık..Son derece rahat bir...

4. özalp

Tekirova Kamp

Tekirova kampı konum olarak çok güzel...Bol ağaçlıklı olması nedeniyle çadır ve karavanlar için ideal bir gölge alan sunuyor. Denizle kamp arasındaki kumsalın eni 30/40 mt gibi.. Deniz yüksek sezonda çok sıcak oluyor ve hiç serinletmiyor..Kamp içinde yaygın wi-fi...
  5. özalp

Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma

Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma Yeni , sıfır  karavan  sahibi  olmak  üyelere  derim ki.... Karavanımı  yapmakta  olan  çok  değerli  bir  karavan  ustasını    göğsümü  gere  gere  tavsiye  edebilirm. Tıklayın    www.pinokaravan.com  adresini   ve...

6. özalp

Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma

Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma Teklif  ve  davet  çok  iştah  açıcı  gerçekten. Ahmet  beye  çok  teşekkürler. Ben   taa  1974 den  beri  "karavan"  kelimesinin  anlamına  takılmış  haldeyim. Yani 35  senedir (yaşım da  ortaya  çıktı).. O  seneler  yaz...

7. özalp

Satılık Yep Yeni Motor Kıyafetleri

Arkadaşlar merhaba. Yaşım 61.... 7 seneden beri bir merak uğruna başladığım ama sonrasında vazgeçilmez bir hobiye dönüşen motosiklet yaşantımı karavancılığa başlamak yüzünden sona erdiriyorum . Hatta Piaggio Beverly 250 cc lik 18700 km deki scooter ımı da karavanı...
  8. özalp

Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı

Ynt: Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı Sayın Özdal Güngör bey , verdiğiniz bilgiye çok teşekkür ederim. kampkaravan.org adlı sitenin öncesini bilemiyorum . Ben internette karavan ararken webde karşıma çıkan ilk adresti , tıkladım , ücretsiz üye oldum ve bazı...
  9. özalp

Ynt: Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı Üstte yazdığım mesaja bazı arkadaşlar doğru yanıt vermişlerse de ben teyid etmek istedim. 2008 dahil , geriye doğru 5 sene gidelim : 2008-07-06-05-04. Bu senelere ait karavan olabilecek her türde aracı satın alabilir...

10. özalp

Ynt: Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı Hayatımın en az 20 senesinde kafamı hep kurcalayan konu : "Karavan" , son 10 aydır da beynimi iyice avucunun içine alan konu : "Mobil karavan".... Bu forum alanında da karşıma çıkınca bu konuya ilgi duyanlara...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,001
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri