Arama sonuçlarınız

1. ertug-isg

'79 Cj5 Dizel Ariyorum

Elimde 79 model orjinal 4200 motorlu bir cj var. ilgilenirseniz 0535 375 1880

2. ertug-isg

Sonunda Bende 77 Cj-5 İle Aranızdayım

Ynt: Sonunda Bende 77 Cj-5 İle Aranızdayım Tesekkur ederim yavas yavas basliyorum gorselleri duzeltmeye renk olarak karar veremedim ama parlement mavisi var aklimda. Sizce hangi renk guzel olabilir ?
  3. ertug-isg

Ynt: Sonunda Bende 77 Cj-5 İle Aranızdayım Simdi toplama kısmına geçiyoruz yavaş yavaş ilk olarak arkadaki yüklüğü ve onlerdeki sis farlarını cıkarıp satmayı düşünüyorum hardtopu da cıkarıp yaza hazırlayacağım aracı tabi önce mekaniğe giricem.

4. ertug-isg

Öncelikle forumdaki herkese tesekkur ederim. Arac hakkında 0 bilgim varken bi cj toplayacak kadar bilgi edindim 3 sene boyunca butun konuları kaç kez okudum sayısını ben bile bilmiyorum.Forumdaki abilerimin coğu ve cevremdekiler daha gençsin öğrenci adama bu olmaz diye düşünsede virüs bir kere...
  5. ertug-isg

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Tesekurler osman bey

6. ertug-isg

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri İhalede 5 kapi defender varmi bilgisi olan varmi ???

7. ertug-isg

Karavanlandım Geldim

Ynt: Karavanlandım Geldim Hayirli olsun allah kaza bela vermesin :)
  8. ertug-isg

Vinç Bakım,onarım Ve Yenileme Çalışması (winch Maintenance And Reparing)

Ynt: Vinç Bakım,onarım Ve Yenileme Çalışması (winch Maintenance And Reparing) Ellerinize saglik herkes cesaret edemez vinci sokmeye
  9. ertug-isg

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Osman bey gordugunuz araclarin durumunu burdan yazarsaniz ve eğer varsa fotograflarini paylasmaniz daha faydali olucağıni dusunuyorum

10. ertug-isg

E90 Geri Vites Lambasi Soketi Nerede

2011 model e90 aracim sanayide bi usta tarafindan sokuldu sonra geri vites lambasi kablosunu takmayi unutmus (benim tahminim) dolayisiyla park sensorude calismiyor bu kablo soketleri nerede birde baska bi problem olabilir mi ? Tesekurler...

11. ertug-isg

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri http://www.mkek.gov.tr/hurdaisletmesi/Ihaleler.aspx
  12. ertug-isg

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Tolgahan bey 24 nisanda bir ihala ben bulamadim ama 28 nisanda var ihale buda linki http://www.mkek.gov.tr/Ihaleler/File/28%20NİSAN%202015%20TARİHLİ%20ARAÇ%20İHALE%20LİSTESİ..pdf

13. ertug-isg

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Mke hurdasana girip ihale yeri zamani ve butun bilgilere ulasabilirsiniz
  14. ertug-isg

Bu Defender Eşsiz / Böylesi Görülmedi

Ynt: Bu Defender Eşsiz / Böylesi Görülmedi Çok guzel olmuş :o ellerinize sağlık
  15. ertug-isg

Cj5 Restorasyon

Ynt: Cj5 Restorasyon Hayirli olsun cok güzel gözüküyor araç

16. ertug-isg

Satılık Willys

Ynt: Satılık Willys Kardesim hayirli satislar :)
  17. ertug-isg

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Merhaba; 20 subatta ihale varmis bilginize...
  18. ertug-isg

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Ihaleye girdigimiz arac,ari onceden nerde bakip ona gore gurebiliyorux

19. ertug-isg

Arkadaşlar Bana Yardımcı Olun Alım Mi Almıyım Mi? :))

Ynt: Arkadaşlar Bana Yardımcı Olun Alım Mi Almıyım Mi? :)) Araç baya çürük bi araç, orjinalliği bozulmuş tofaş göğüs ve direksyon takılmış ben uzak durun derim. saygılar...
  20. ertug-isg

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Mehaba forumda yeniyim istanbulda yasıyorum 17 yasında bi cj-5 hastasıyım ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri