Arama sonuçlarınız

1. B

Sakarya, Akyazı, Dokurcun, Sülüklü Göl Gezisi (26 Temmuz 2009)

Ynt: Sakarya, Akyazı, Dokurcun, Sülüklü Göl Gezisi (26 Temmuz 2009) Diğer topik için teşekkür ederim,yaylama bir daha çıkmış oldum :) Toyota şenlikte görüşmek isterim,umarım tanışırız...

2. B

Sakarya; Çiğdem, Turnalı, Kındıra ve Dirimdirim Yaylaları Keşif Gezisi (16 Ağustos 2009)

Ynt: Sakarya; Çiğdem, Turnalı, Kındıra ve Dirimdirim Yaylaları Keşif Gezisi (16 Ağustos 2009) İşte budur güzel köyümün güzel yaylası,eski günlere gittim,o kenardaki halamın evine benziyor :D Bende bir kulübe yapayım kendime yaylada uzun zamandır düşünüyordum,araştıralım bakalım... ;D Resimler...
  3. B

Ynt: Sakarya, Akyazı, Dokurcun, Sülüklü Göl Gezisi (26 Temmuz 2009) İnşallah diyelim,bilirim yaylaların bir kısmını gerçi uzun zamandır kesildi ayağımız oralardan. Benim arazi aracım yok bir iş arkadaşıma toyota bj 75 aldık,kısmetse ilk deneyim soğucak yaylasındaki toyota şenliği. Daha sonra...

4. B

Ynt: Sakarya, Akyazı, Dokurcun, Sülüklü Göl Gezisi (26 Temmuz 2009) Babam Aksu köyünden.Annem Arifiye'den...
  5. B

Ynt: Sakarya, Akyazı, Dokurcun, Sülüklü Göl Gezisi (26 Temmuz 2009) İşin kötü tarafı dostum ben''Hendek''liyim... :o :(

6. B

Yağmurda Tekirdağ Uçmakdere

Ynt: Yağmurda Tekirdağ Uçmakdere Bende yağmurda aracımla gidebildiğim bilmediğim yerlere doğru yol almayı severim.Bu arada fotoğraf makinasını suyamı düşürdünüz yoksa yağmurdanmı? Eğer yağmurdansa şemsiye ile çekmeyi deneseidiniz diyecektim yok eğer suya düştü ise ....:(

7. B

Ynt: Sakarya, Akyazı, Dokurcun, Sülüklü Göl Gezisi (26 Temmuz 2009) Memleketimin görme fırsatım olmadığı bir cennet köşesi,elinize yüreğinize sağlık en kısa zamanda gelmem lazım oralara...:)
  8. B

Bolu Dağında Bir Pazar Günü ;)

Ynt: Bolu Dağında Bir Pazar Günü ;) o yolun kenarındaki çiçeklik ahşapmı...?
  9. B

Uludağ Doğancı Keşif Gezisi (8 Mart 2009)

Ynt: Uludağ Doğancı Keşif Gezisi (8 Mart 2009) Güzel paylaşım için teşekkürler.Bu arada geçmiş olsun,dikkatli olmakta fayda var...:(

10. B

Sakarya - Sapanca, Soğucak Yaylası Keşif Gezisi (01 Ağustos 2009)

Ynt: Sakarya - Sapanca, Soğucak Yaylası Keşif Gezisi (01 Ağustos 2009) Kesinlikle katılıyorum,bakalım nasıl olacak

11. B

Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009)

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009) Affedersiniz el alışkanlığı okumadan enter'ledim. İyiki varsın GEZENBİLİR,sayende dostların gezdiği yerleri izliyoruz,darısı bundan sonraki gezilere...
  12. B

Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009)

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Kamplı Aktivite (11-12 Temmuz 2009) İyiki varsın Gezebilir,sayende dostların gezdiği yerleri izliyoruz,darısı bundan sonraki gezilere...

13. B

2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) Güzel bir gezi olacak,haydi hayırlısı diyelim...
  14. B

İnanması Zor Ama Gerçek Bir İşçilik

Ynt: İnanması Zor Ama Gerçek Bir İşçilik Bravo doğrusu çok şaşırdım,hani düzeltme falan duyuyorduk ama bu derece olduğunu bilmiyordum.Ustanın ellerine sağlık...
  15. B

Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları Haftaya Kuzuyayla'dayız bakalım bu sene nasıl...

16. B

Sizin İsminiz En Çok Kullanılan Kaçıncı İsim?

Ynt: Sizin İsminiz En Çok Kullanılan Kaçıncı İsim? DENİZ Türkiye'de en çok kullanılan 25. isim (... 23. emre, 24. pınar, 25. deniz, 26. serdar, 27. serkan, ...). Ülkemizde yaklaşık her 220 kişiden birinin adı DENİZ ve ismin yaygınlık oranı binde 4.55. DENİZ adının yaygınlık oranının...
  17. B

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sayın Rüzgar ellerinize,yüreğinize ve beyninize sağlık.Karavan dünyası bu kadar yalın anlatılabilirdi.İnanın üç kere okudum(bitmesinide istemedim) Saygılarımla...
  18. B

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Ferhat Bey doğum gününüz kutlu olsun,yeni yaşınızda camper'inizle sevdiklerinizle bol geziler keyifli günler dilerim...

19. B

Araç Üstü Çadır

Ynt: Araç Üstü Çadır Kolay gelsin Kemal Bey...
  20. B

Araç Üstü Çadır

Ynt: Araç Üstü Çadır Rica ederim Kemal Bey,merak ettim doğrusu çalışmayı dört gözle bekliyorum desem yeridir.Kolay gelsin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,011
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri