Arama sonuçlarınız

1. akileyla

Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Eşimin ve benim üyesi bulunduğumuz " Akdeniz Motosiklet Kulübü " dostlarımız... teşekkür ederiz...

2. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Antalya Kamp ve Karavan Derneği birlikteliklerini hemen hemen her hafta sonu gerçekleştiriyor.. Üyelerimizle kaynaşmalarımız gün geçtikçe büyümekte.. :) :) Cengiz Kaya arkadaşımız paylaşmlar için teşekkür ederiz, Yine müsaadenle Gezenbilir...
  3. akileyla

Aracımızı Satmak İstiyoruz..

Güncelll Güncel.. aracımızın Sahibinden .com daki ilanını devam ettirmedik.. İlgilenenler için resimlerini paylaşmak istedim. İrtibat tel. 0532 2871979

4. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Paylaşımlara devammmmm. Sahil yürüyüşlerimiz..
  5. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Biraz gecikmeli olarak ,,, bende birkaç resim paylaşmak isterim.. Cuma akşamı erken giden gurup resimleri..Arkadaşlarımızı beklerken ..

6. akileyla

Reis Camping,beldibi/antalya

Ynt: Reis Camping,beldibi/antalya Cengiz Kaya teşekkür ederiz üyemiz Sn. İ.Halil Çiçek 'in işlettiği kampı tanıttığın için. Bir iki detay da ben belirtmek isterim. Kamp alanı şu anda günübirlik gelenler için düzenlenmiş ama biz karavancıları da kabul etmekte. Şu anda tuvaletleri ve bulaşık...

7. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Cengiz Kaya öncelikle paylaşımlar için teşekkür ederim.. Gerçekten üyelerimiz arası birlikteliğin sağlandığı keyifli geçen 2 gündü... Katılan tüm üyelerimize ve misafirimiz Raci Hoca ve eşine sonsuz teşekkürler... Yapacağımız bir sonraki...
  8. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Paylaşım için teşekkürler Cengiz .. Hakikaten çok güzel bir akşamdı ve çokk eğlendik.. Ve de artık Antalya'da dış mekanlarda olma zamanı geldiiii. dedik ve bir plan yaptık. 21.3 - 22.03 Hafta sonu Dernek üyemiz İ.Halil Çiçek beyin işlettiği...
  9. akileyla

Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına

Ynt: Antalya'dan Kuzey Denizi Kıyılarına Fatih gezi raporunu zevkle takip ettim... Müsadenle Derneğimizin facebook sayfasına link yapacağım.. görüşmek üzere arkadaşım.. Sevgiyle kal.

10. akileyla

Aracımızı Satmak İstiyoruz..

Sattığımız çekme karavanımızı çekmek için kullandığımız 1998 senesinde acente olarak aldığımız arabamızı satmak istiyoruz... Çok memnun kaldığımız aracımızın memnun kalacağını düşündüğümüz çekme karavanı olan bir arkadaşımızın almasını istiyoruz.. selam ve saygılarımızla . ileti : leyla Özdağ...

11. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Yeni haberimize Levent beye ve Haşmet beye teşekkürlerimle başlamak istiyorum.. Dernek olarak gezilerimiz dışında biz dahil yeni üyelerimizi de yeni Karavanlar edinmeye devam ediyoruz.. Yeni üyemiz Zafer Oka ve eşi Gülçin Oka ile birlikte...
  12. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Derneğimiz buluşmalarına Antalya'mızdaki yağışlardan dolayı biraz ara verdikse de bu arada boş durmadık Yönetim Kurulu Üyemiz, sevgili arkadaşımız Cengiz Kaya nın sevgili kızı Seda Kaya'yı evlendirdik... Karavancı dostlarla birlikte olduk.

13. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Hakan bey teşekkür ederiz yolunuz Antalya ya düşerse bizi arayın lütfen tanışmak isteriz.. Selam ve saygılarımızla ,
  14. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Saim bey merhaba , tanışmak isteğinizi keyifle karşıladık..teşekkür ederiz. tel numaranızı kaydettiğimizi bildirmek isterim. Bizim buluşma bildirilerimizi yayınladığımız " Antalya Kamp ve Karavan Derneği " adı ile facebook sayfamızı da beğeni...
  15. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Cengiz, tekrar teşekkür ederim... Celal hocanın karavanı da çıkmış resimde ;-) gezenbilir'e girerse görür umarım.

16. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Enver bu bizim özel hattımız oldu sanki.. demek istediğim iyiki varsın .. Mücahit dün akşam döndü..tutamadık işim var dedi.
  17. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Cengiz, kıskanırdık valla bu birlikteliği iyiki bizi de aradında bu gün Celal hoca ve sevgili eşi Perihan hanımla Antalyalı Karavancılar buluştuk...Sen resimleri yüklemeden peşinen teşekkür edeyim dedim... Sohbetimiz çok güzeldi tekrarını...
  18. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Teşekkür ederiz...sizinle buluşup sohbet etmek bizlerinde dileği .. kısmet ,, biraz daha hava şartları hep beraber geliriz inşallah... Bizdende selam olsun ...

19. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Hava da öyle düşünmüş oşmalı .. Bize destek veriyor sizi bekliyoruz.... özledik.
  20. akileyla

Ynt: Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları Dostlar resimlerle konuşmalarınıza bayıldım... .. müsaadenizle Konyaaltı keyfimizden birkaç kare de ben ilave edeyim... Enver dede haklısın güzel bir gün sonrası havamıza nazar değdi... Cuma günü de birlikte olamayacağız..Belki iyi de oldu Enver...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri