Arama sonuçlarınız

1. akileyla

Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 Virajlı ancak görseli çok güzel sahil yolu sonrası Amasra .Mustafa Aysev & Semahat Aysev ile tekrar buluşma Toplu akşam yemegi ve gece konakladıgımız alan

2. akileyla

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 Cengiz Kaya'nın gönderdiği mesaj ve görseller ; 19/06/2014perşembe. İki gece konakladıgımız Niksar kampingden sonra sırası ile önce Ünye,Samsun,Sinop,Ayancık,Abana,İnebolu,Cide ve Amasra'ya geldik. Samsun Kamp Karavan alanı.Gezimize...
  3. akileyla

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 Evetttt.. Cengiz resimleri bekliyoruz... :D :D takipteyiz... Selamlar...

4. akileyla

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 Ordu - pidesi.... ( Mustafa Aysev'den alıntı facebook ) Araya araya ABANDA buldum istavrit Mezüit Barbunya hepside çok güzeldi yer ayçe liman TES ( Mustafa Aysev'den alıntı.. Facebook ) Kollamaya kıyamam benim güzel MANOLYAM Ordudan aldığım MANOLYAM (...
  5. akileyla

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 Cengiz arkadaşımızın iletileri ile Gürcistan sonrası gruptaki arkadaşlarımızın bir kısmının yol haritasının değiştiği bir kaçınında işleri nedeniyle evlerine erken döndükleri haberini aldık... Hepinizin yolu açık olsun. Facebook sayfasından gördüğümüz...

6. akileyla

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 16/06/2014 Pazartesi Bügün Niksar'ın içine gidilerek pazarı,çarşısı ve Ayvaz gezildi....

7. akileyla

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 15/06/2014 Pazar Dört gün sonra Tokat Niksar Çamiçi Kamp Karavan yerinde bizleri yoğun yağan yağmur karşıladı
  8. akileyla

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 12/06/2014 Perşembe. Uzungöl'den sabah erkenden Yavuz Onaran arkadaşımız işlerinin yoğunlu sebebiyle aramızdan ayrıldı kendisine bizlere Antalya'dan beri eşlik ettiği için teşekkürler. Hemen bizlerde Erzncan'a doğru yola çıktık. Erzincan'da ilk...
  9. akileyla

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 ve devam ediyoruz...Cengiz Bey'den aldığımız mesajları ve görsellleri sizlerle paylaşmaya ::) 11/06/2014 Çarşamba. Trabzon-Uzungöl Yazacak birşey bulamıyorum Ayder veya Uzungöl çok ama çok eskiden beri gelirim vede her yıl her seferindede...

10. akileyla

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 Cengiz Bey'den mesaj geldi... ;) ;D 09/06/2014 Pazartesi Batum dönüşü direk olarak Ayder'e çıkarak iki gece konakladık . .

11. akileyla

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 Birazda Facebook tan yakaladığım Batumi'deki kayiflerden görselller verelim ...
  12. akileyla

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 Karadeniz yaylalarında ,,,, Rize Ayder yaylası görselller...

13. akileyla

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 Evettt.... Cengiz Kaya arkadaşımızdan mesaj ve görselller geldi... 09/06/2014 Pazartesi. Gürciştan-Batum. Hopa'dan erkenden hareket ederek Batum'a geçtik.Önce Şehir turları arkasından hanımların alışveriş turu.Gurup tekrar ikiye ayrılarak bir...
  14. akileyla

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 08/06/2014 Pazar Karadeniz Hopa. Denize girerek rahatladık. ( Cengiz Kaya'dan gelen mesaj. ) Tahminim arkadaşlarımız Gürcistan'a geçmişlerdir. Bekleyeceğiz resimleri.. herkese şimdilik iyi geceler... Leyla Özdağ
  15. akileyla

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 Yol üstü Artvin Barajı... (Bu resmi görünce dayanamadım. Bir kaç kelimede ben ilave edeyim bu görsel 'e .. inanılmaz büyüklükte bir baraj.. yol çok güzel. 2011 senesinde 10 Motorsiklet yol ve baraj yapımı varken geçmiştik bu yoldan çok...

16. akileyla

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 07/06/2014 Cumartesi. Artvin/Şavşat/Karagöl Zorlu bir yol sonrası harika bir yer.Tüm yorgunlugumuzu aldı.
  17. akileyla

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 07/06/2014 Cumartesi Akkaş gölü gölün yarısı Gürcistan
  18. akileyla

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 Ikinci gece Turizm Otelcilik okulu Çıldır Okul Müdürü İlhami beye ilgisinden dolayı teşekkür ederiz.

19. akileyla

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 Ardından dogru Çıldır Gölü... Bizleri yağmur ile karşıladı Manzara ise yazmaya gerek varmı?
  20. akileyla

Ynt: Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014 Arkadaşlarımın gönderdiği yol resimlerini sizlerle paylaşmaya devam ediyorum.. Cengiz Kaya'dan gelen mesaj ; 06/06/2014 Cuma. Kars Şehir turu ve eksiklerimizi giderdik.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR