Arama sonuçlarınız

1. lionehart

En Ekonomik Vinç, Hemde Manuel.

Ynt: En Ekonomik Vinç, Hemde Manuel. hemde ormanlık engebeli arazide bunların 20 tonakadar olanları bar

2. lionehart

Ynt: En Ekonomik Vinç, Hemde Manuel. yaklasık 19 derece eğimden yukarı hiç zorlanmadan cekti
  3. lionehart

şimdi racıma vinç taktırmak istedim ama 1000 lira tamponlar 600 jel akü 600 çift sarj sistemi 300 mühendisler odası proje çizimi 250 işçilik 250+ 40 (elektirikçi) tüv muayene 125 eeeee 3165 lira ediyor acıkcası hayatımda bir kaç kere kullanıcağım bir alet için acıdım bu paraya ama vinçte...

4. lionehart

Akü Boşalması İçin Yardım

Ynt: Akü Boşalması İçin Yardım bakın huma otoda devre kesiçi salter var alın birtane akünün + kutbuna bağlaatırın kapatınca araçta tık olmaz fiyatıda 26 lira
  5. lionehart

Yeni Bir Yakıt Sistemi; Sıvı Püskürtmeli LPG (Vialle LPI)

Ynt: Yeni Bir Yakıt Sistemi; Sıvı Püskürtmeli LPG (Vialle LPI) kim ne derse desin lpg aracı bitiriyor ister sıralı ister sırasız isterse sıvı gaz olsun benzinle calışması için üretilmiş araca niye lpg takılsınki ha ben kullanıyommu kullanıyom ama birde bana sorun arabada4 kişi varken araba...

6. lionehart

Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009)

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009) bu geziyi yapan arkadaşlar nerede acaba 1 aydır yol soruyoruz ama kimse cevap vermiyor

7. lionehart

Yalova Armutlu Keşif Gezisi (23 Ağustos 2009)

Ynt: Yalova Armutlu Keşif Gezisi (23 Ağustos 2009) Merhaba, Yaz aylarında Esenköy' ün nüfusu çok artıyor ve bu yüzden su yetmiyor. Su arıtılıp evlere gidiyor. Ancak bu şekilde karşılanabiliyor su ihtiyacı. arıtma tesisi derken yeni yapılan kanalizasyon arıtması insaatı için santiyeye su...
  8. lionehart

Ynt: Yalova Armutlu Keşif Gezisi (23 Ağustos 2009) çok güzel gezi fakat az kişiyiz yalovada çoğalmayı bekliyoruz
  9. lionehart

Ynt: Yalova Armutlu Keşif Gezisi (23 Ağustos 2009) burası ise esenköy selale normalde cok yoğun akısı olan bir selaledir ama bir kısmı arıtma tesisine alındıgı için sadece bu senelik böyle akacak

10. lionehart

Ynt: Yalova Armutlu Keşif Gezisi (23 Ağustos 2009) işte göl devam

11. lionehart

Ynt: Yalova Armutlu Keşif Gezisi (23 Ağustos 2009) işte buda sadece yağmur ve kar ile beslenen dogal bir göl ve mütiş rüzgar
  12. lionehart

Ynt: Yalova Armutlu Keşif Gezisi (23 Ağustos 2009) işte armutlu tarihi fener ve bozburun manzarası

13. lionehart

Ynt: Yalova Armutlu Keşif Gezisi (23 Ağustos 2009) yangın ciddi hasar vermiş ama devam ediyor
  14. lionehart

Ynt: Yalova Armutlu Keşif Gezisi (23 Ağustos 2009) yangın peşinde
  15. lionehart

Ynt: Yalova Armutlu Keşif Gezisi (23 Ağustos 2009) gezimize mutlu mesut devam edrken orman yangını ile moraller bozuldu yalovaya bağlı kapaklı köyü üzerinde bulunan ve cevresini hayriye soguksu köyleri ile cevrili olan fıstık camı ormanı yanıyordu tahminimizce 10 hektar kadar orman yanmış ve...

16. lionehart

Ynt: Yalova Armutlu Keşif Gezisi (23 Ağustos 2009) delmece ve suzuki
  17. lionehart

Ynt: Yalova Armutlu Keşif Gezisi (23 Ağustos 2009) delmece yaylası cınarcık yalova
  18. lionehart

Ynt: Yalova Armutlu Keşif Gezisi (23 Ağustos 2009) devam

19. lionehart

bir pazar sabahı suzki ve niva kardeşliği ile başlayan bir gezide 12:00 da buluşuldu yalova üzerinden çınarcıga geçilip ordan teşvikiye ve delmece yaylası rotası üzerinden amtlu ve esenköy ile yalovaya geri dönüldü işte fotolar
  20. lionehart

Lada Niva Kullanım Yardım

Ynt: Lada Niva Kullanım Yardım şimdi 1 vitez zaten hafif 2 ve 3 de nivanın en uzun turlu dişlileri doğal olarak 4500 devire kadar cıkıyor 4 ve beşinci viteslerde 7 -8 diş fazla oldugundan3 den 4 de alınca gaz 3000 düşüyor ama araba 100 le gider 5 de ise 120 yapar ok 144 lerle düz yolda max 135...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri