Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: NİVA YAKIT TÜKETİMİ İÇİN ACİL YARDIM. İFLAS EDİYORUM.
yyakıtınız bence gayet normal benim ladayla 18-20 lt yaktıgımı biliyorum 500 km yolu 1,6 ladayla 175 tl lik gazla gittim aynı yolu 3 ay sonra 2,5 piçk up la gittim 1000kg yük full 120 tl mazot yaktı lada biraz yakıtlı araba ama sizin...
Ynt: yeni lada niva
lada kadar mükemmel bir araba yok bence dünyadaki en ucuz yedek parca ne alırsan 5-10-30 üstünü hiç vermedim ama konfordan bi haber bir sağlam kliması olsa birde daha sessiz olsa tam alınık aracta işte eksileri ağır basıyor
Ynt: Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar
2 hafta önce basımdan gecen olay pikniğe gittik arabaları yanaştırdık piknikti mangaldı derken aksam oldu gidecez anahtar yok beraber geldiğimiz 2 araba aksam vardiyalarından dolayı erken ayrıldılar en yakın telefon ceken yer 15 km ne yapacaz yoldan...
Ynt: Skystar Çekiş Problemi
ilginiz için tesekkürler ilerleyen zamanlarda ist getirip baktırmak isterim ustaya bu reka otomotovin adres veye tel bilgilerini aabilirmiyim
Ynt: CROOSS İÇİN YARDIMMM!!!!
şimdi 150 cclik kroslara hiç girme derim zaten kross dediğin 130 kg civarında birde senin ağırlıgın bağzı yerlerde yemediği olacaktır ayrıca cin mallarınında çok ucuzlarına ve çok km lilere kaçma sonra servislerde harcarsın motora vermediğin parayı ama yine sen...
Ynt: CROOSS İÇİN YARDIMMM!!!!
benim ilk motorum zealsun 200 lük krostu 1000 lira civarı elbette alabilirsin ama biraz daha verip modelli az km de birsey al derim cin malı kross lar arasında en iyi olan zealsundur tavsiye ederim hiç elektronik yok tamamı mekanik kolay kolay arıza yapmaz yakıtı...
Ynt: Şişme yatak hakkında?
mat biraz konforsuz kalıyor sisme yatagın üstü kadife kaplı birde üzerine kalın bir polar battaniye atıp onun üzerine ayatarsanız hiç üsütmüyor defalarca denedim yaptıgım kampların en soguguda +4 dereceydi genede üşütmedi
Ynt: Şişme yatak hakkında?
slm kesinlikle ıntex marka olanları tavsiye ederim bende 3 adet çiftli 3 adet tekli var hepsi intex siddetle tavsiye ederim yıllardır sorun cıkarmadılar