Arama sonuçlarınız

1. lionehart

NİVA YAKIT TÜKETİMİ İÇİN ACİL YARDIM. İFLAS EDİYORUM.

Ynt: NİVA YAKIT TÜKETİMİ İÇİN ACİL YARDIM. İFLAS EDİYORUM. yyakıtınız bence gayet normal benim ladayla 18-20 lt yaktıgımı biliyorum 500 km yolu 1,6 ladayla 175 tl lik gazla gittim aynı yolu 3 ay sonra 2,5 piçk up la gittim 1000kg yük full 120 tl mazot yaktı lada biraz yakıtlı araba ama sizin...

2. lionehart

yeni lada niva

Ynt: yeni lada niva lada kadar mükemmel bir araba yok bence dünyadaki en ucuz yedek parca ne alırsan 5-10-30 üstünü hiç vermedim ama konfordan bi haber bir sağlam kliması olsa birde daha sessiz olsa tam alınık aracta işte eksileri ağır basıyor
  3. lionehart

ATV Motor Grubu

Ynt: ATV Motor Grubu evet şimdiki motorum ise tgb blade425 4*4

4. lionehart

Atv Tavsiyesi

Ynt: Atv Tavsiyesi su anki atv m tgb 425 4*4 dür marş rublesi haricinde mükemmel bir motor kesinlikle tavsiye ederim
  5. lionehart

Park Sulaması Yüzünden Motorcular Ölmesin

Ynt: Park Sulaması Yüzünden Motorcular Ölmesin 2008 yılında bursa merinosta bir arkadasımızıda bu sebepten kaybettik belediyeler biraz duyarlı olalım

6. lionehart

Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar

Ynt: Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar 2 hafta önce basımdan gecen olay pikniğe gittik arabaları yanaştırdık piknikti mangaldı derken aksam oldu gidecez anahtar yok beraber geldiğimiz 2 araba aksam vardiyalarından dolayı erken ayrıldılar en yakın telefon ceken yer 15 km ne yapacaz yoldan...

7. lionehart

Skystar Çekiş Problemi

Ynt: Skystar Çekiş Problemi cok tesekkür ederim en kısa zamanda götürmeye çalısıcam
  8. lionehart

Skystar Çekiş Problemi

Ynt: Skystar Çekiş Problemi ilginiz için tesekkürler ilerleyen zamanlarda ist getirip baktırmak isterim ustaya bu reka otomotovin adres veye tel bilgilerini aabilirmiyim
  9. lionehart

CROOSS İÇİN YARDIMMM!!!!

Ynt: CROOSS İÇİN YARDIMMM!!!! ne demek faydamız olduysa ne mutlu bize güle güle kullan

10. lionehart

Niva yakıt testi.

Ynt: Niva yakıt testi. vallaha rakamlar muhtesem ne diyelim güle güle kullanın

11. lionehart

Jeep Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk

Ynt: Jeep Dıştan Vidalı Geniş Çamurluk takip

12. lionehart

CROOSS İÇİN YARDIMMM!!!!

Ynt: CROOSS İÇİN YARDIMMM!!!! çin malı orta sınıf alacaksan temiz 200 zealsun 200 ramzey üst sınıf cinlide kanuni 250 derim 150 liklere bulaşma
  13. lionehart

İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi

Ynt: İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi tebrikler helel olsun
  14. lionehart

CROOSS İÇİN YARDIMMM!!!!

Ynt: CROOSS İÇİN YARDIMMM!!!! şimdi 150 cclik kroslara hiç girme derim zaten kross dediğin 130 kg civarında birde senin ağırlıgın bağzı yerlerde yemediği olacaktır ayrıca cin mallarınında çok ucuzlarına ve çok km lilere kaçma sonra servislerde harcarsın motora vermediğin parayı ama yine sen...

15. lionehart

CROOSS İÇİN YARDIMMM!!!!

Ynt: CROOSS İÇİN YARDIMMM!!!! benim ilk motorum zealsun 200 lük krostu 1000 lira civarı elbette alabilirsin ama biraz daha verip modelli az km de birsey al derim cin malı kross lar arasında en iyi olan zealsundur tavsiye ederim hiç elektronik yok tamamı mekanik kolay kolay arıza yapmaz yakıtı...
  16. lionehart

Şişme yatak hakkında?

Ynt: Şişme yatak hakkında? mat biraz konforsuz kalıyor sisme yatagın üstü kadife kaplı birde üzerine kalın bir polar battaniye atıp onun üzerine ayatarsanız hiç üsütmüyor defalarca denedim yaptıgım kampların en soguguda +4 dereceydi genede üşütmedi
  17. lionehart

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi) ilgiyle takip hayırlı olsun mükemmel birsey cıkacak belli

18. lionehart

Şişme yatak hakkında?

Ynt: Şişme yatak hakkında? slm kesinlikle ıntex marka olanları tavsiye ederim bende 3 adet çiftli 3 adet tekli var hepsi intex siddetle tavsiye ederim yıllardır sorun cıkarmadılar
  19. lionehart

KARTAL - JEEP :))) (MADE IN TURKEY)

Ynt: KARTAL - JEEP :))) (MADE IN TURKEY) tebrikler güzel olmuş

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU