Arama sonuçlarınız

1. lionehart

Atv Tavsiyesi

Ynt: Atv Tavsiyesi yüksek cc li motorlarda su soğutma iyi ve gerekli ama düşük cc li lerde gerek yok

2. lionehart

110 cc Atv

Ynt: 110 cc Atv size katılmıyorum bende 180 lik otomatik var arkadaşta 250 cc vitesli var balçık çamırdan o geçemiyor ben rahatlıkla geçiyorum nedeni ise o vitese takıp gaz verince ya yemiyor yada patinaj yapıyor ama otomatiklerde gaz verince camurun oluşturduğu karşı direnç sayesinde direk...
  3. lionehart

Atv Tavsiyesi

Ynt: Atv Tavsiyesi işre bunlarda resimler

4. lionehart

Atv Tavsiyesi

Ynt: Atv Tavsiyesi
  5. lionehart

Atv Tavsiyesi

Ynt: Atv Tavsiyesi merhaba bildiğim kadarı ile yanıtlıyayım şimdi öncelikle off road modeli alırsan onlar plakasız faturası ile kullanılabiliyor ama sehir köy ve mahalle aralarında kulanılmamak şartı ile ama polis ve jandarmaya yakalanmadığın sürece her yerde kullanırsın yakalanırsan büyük...

6. lionehart

Atv Tavsiyesi

Ynt: Atv Tavsiyesi beyler soruma yanıt bekliyorum hala yanıtlarsanız sevinirim

7. lionehart

2001 Pathfinder, Off-Road Kabiliyeti?

Ynt: 2001 Pathfinder, Off-Road Kabiliyeti? yanlış anlamayında sizin verdiğiniz bilgiler xj yakıt konusunda yazılanmarı tamamen çürütür cinsten kafam karıştı şimdi ben niva kullanırken 16 lt lpg yakardı partfınder almak istiyordum 22 lt lpg yakar dediler onu alacagına xj al 18 lt lpg yakar...
  8. lionehart

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi hayal kurmak güzeldir :'( :D
  9. lionehart

İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari

Ynt: İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari cantlar ofsetli olması lağzım yanlışta biliyor olabilirim

10. lionehart

Artık Benim de Bir Unimog'um Var.

Ynt: Artık Benim de Bir Unimog'um Var. hayırlı olsun elinize sağlık

11. lionehart

Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak

Ynt: Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak sayın oguz bey ben turbo mili rulmanı demirdir çeliktir diye birsey yazmadım siz beni yanlış anlamıssınız ben sadece bilgiyi paylaştım
  12. lionehart

Ynt: 2001 Pathfinder, Off-Road Kabiliyeti? teşekkürle sagolun bilgi için nıssan düşünüyorum ama yakıt korkutuyor o yüzden jeepxj daha ağır basıyor

13. lionehart

12 Voltluk Akü ile -5 Derece Klima

Ynt: 12 Voltluk Akü ile -5 Derece Klima heyyyyy konu sahibi sana diyoruz ne oldu çıkmadımı fırından ;D :o
  14. lionehart

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) hoşgeldiniz arkadaşlar
  15. lionehart

İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi

Ynt: İnegöl Dev Buggy Yapım Projesi tebrikler

16. lionehart

Ynt: 2001 Pathfinder, Off-Road Kabiliyeti? tam olarak bir yakıt verisi vermeniz mümkünmüdür
  17. lionehart

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar pardon 204 sayfaymış ;D ;D ;D
  18. lionehart

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar helal olson navaracılar 203 sayfa bu bir rekor okumaya kalksan 3 günümü alr hiç bulaşmayayım yinede tebrikler

19. lionehart

Yeni 4x4 Skystar Hazır

Ynt: Yeni 4x4 Skystar Hazır tebrikler güzel araç hayırlı ugurlu olsun
  20. lionehart

Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak

Ynt: Uzun Yoldan Sonra Dizel Motoru Belli Bir Süre Çalıştırmak tam ismini bilmiyorum ama araçların yağlama tekniği ılak sıçratma olması lazım turbo milide motor 3000 devir yaparken milde 10-12 bin devir yapmaktadır ve rulmanlı bir şaft üzerinde dönmektedir bunu yağlamak ve sogutmak içinde motor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri