Arama sonuçlarınız

1. iklil konyalilar

Arabalı Aile(3) Vamos A Barcelona & Madrid

....12'yi geçerek odayı boşalttık. Metrokartımdaki son biletle Buenos Aires durağına gidip arabayı koyduğum yerde salimen buldum . Aileyi de sözleştiğimiz noktada bulup-buluşup , yola koyulduk . Hedef Zaragoza.... Saat 5 gibi ulaştık . Hotelimiz çok merkezde yine ...Ancak oda havasız, küçük vs...

2. iklil konyalilar

RASTA pazarını aradık , ancak hergün değil,Pazarları kuruluyormuş sadece !.... Hanımın pazar merakı , bize yolları arşınlattı yine (!) :smiley::tired::wink: Bu arada gördüğümüz PASTANEde her ne kadar güzel lezzetler varsa da -nedense- itici bir yan(?!?) görüp , alış veriş etmedik...
  3. iklil konyalilar

Atocha tren istasyonunu da Retiro Park sonrası ziyaret ettik...Hemen çaprazında bir müze vardı,giremedik,kapalıymış...Müzeler FARKLI günlerde tatil yapabiliyorlar,haberiniz olsun... Cine DOR , İspanyol Sineması'nın MABEDİ sayılıyor... Sanatseverler için her zaman ilgi çekici bir etkinlik...

4. iklil konyalilar

Templo di debod'da da fotolar vardı , ama yok olmuş:sweat::weary: Ertesi gün Madrid'i keşfe devam ettik...Bir de müze ziyareti ekledik : PRADO Guernica'yı görmek istiyordum , ama o diğer müzedeymiş. ''..Hadi hadi, bir daha ki sefere !..'' dedi sanatsever(!) ailem , pas geçtik :weary::weary...
  5. iklil konyalilar

Madrid'e varmamız öğleden sonra 3'ü buldu...Tatilde zaman su gibi akıyor , hiiiç çalışma günlerine benzemiyor (!)...Kim demiş HER GÜN 24 SAAT diye , kim demişseee hiç tatil yapmamış demek ki !..:p:D Hostal'ımız Puerto del Sol'e 500metre...Eşyalarımızı indirdikten sonra --Taksici(kulakları...

6. iklil konyalilar

Son fotoğraf da POSTANE duvarından !.. ''...Mail,WhatsApp,Face,vb vb varken ne kartı-ne mektubu kardeşiiimm???...'' dercesine 2 tane aslan yer alıyor duvarda ... Aslanın ağzından ekmeğini kazanan yurdum insanı için bunların ağzına mektup atmak çocuk oyuncağı !... İspanyollar düşünsün bu...

7. iklil konyalilar

...Gece Madrid yoluna koyulduk . Ekip yorgun , uyumakta hiç güçlük çekmiyorlar , ben de bir benzincide 2-3 saat kadar durup uyuduktan sonra sabahı Madrid yerine Toledo'da karşılamaya karar verdim... Toledo Madrid'e yaklaşık 60-70 km mesafede . O nedenle , gidip geri dönmektense ziyaret sırasını...
  8. iklil konyalilar

...Haliyle Valensiya'ya varışımız epey gecikti....Şehrin merkezine yakın arabayı parkettik...Birşeyler atıştırıp bu 'Antalyanın Kardeşi' şehri gezmeye çalıştık...Yola gece devam etmeyi planladığım için burada da geç vakte kadar oyalandık... VALENSiA Portakallarının nereden geldiğini de...
  9. iklil konyalilar

Yolda çok güzel sahili olan , denize uzanmış bir yaraımada üzerinde kalesi,yarımadanın her iki yanında geniş plajları ile bir tatil kasabasına uğradık....Ama ismini vermek biraz tehlikeli olabilir(!)...Ben susayım, fotoğraflar konuşsun :-) :-) :-)

10. iklil konyalilar

Barcelona Opera House'dan müthiş bir mimari detay ... Yolumuz artık Valencia'ya doğru... 350km yol görünüyor.... Kaldığımız evi terketmek de zaman alıyor , çamların arasında,tepede bir ev ,sıcak iklimde serin bir esinti içinde... Yolun yarısını bulduk....Tarragona , deniz kıyısı bir...

11. iklil konyalilar

Şimdi de La Sagrada Familia'dan sıradışı(!) fotoğraflar..... Dikkat ederseniz,kiliseyi bu kadar YAKINDAN ve tüm ihtişamıyla fotoğraflamak pek de mümkün değil... Bunu lâyıkıyla yapmak isteyenlerin ise , önce GENiŞ AÇI bir objektife , daha sonra da -aşağıda görüleceği gibi- uygun açıyı...
  12. iklil konyalilar

Bu da Guell Park girişinden:

13. iklil konyalilar

....Tekrar paylaşmaya başlıyorum...Bazı fotoğraflara ulaştım...İşte birisi burada : Genç nesil ve Hard Rock Caffe-Barcelona'dan bir foto
  14. iklil konyalilar

"eyvah Eyvah" Geyiklideyiz. Nerede, Nasıl Gidilir?

Coğrafi Konumunu paylaşarak bir katkı sunmak istedim ... Bozcaadası , Boğaz rüzgarı , pırıl pırıl denizi ile tam bir EGE KASABASI ...
  15. iklil konyalilar

Geçen hafya mail ile bu cezanın bildirimi geldi. Bu vesile ile EPC denilen bir sistem olduğunu öğrendim. Euro Parking Collection...... Buna AB üyesi ülkeler ÜYE ,Türkiye üye mi? bilemiyorum(sanırım değil?) Bir yabancı ülkede park cezası aldığınızda , bu sistem tarafından ceza sizden tahsil...

16. iklil konyalilar

Arabalı Aile Venedik'e Giderken ....

Euro Parking Collection.....diye bir sistem? var . Buna AB üyesi ülkeler ÜYE ,Türkiye üye mi? bilemiyorum(sanırım değil?) Bir yabancı ülkede park cezası aldığınızda , bu sistem tarafından ceza sizden tahsil edilebiliyor(muş???) Benimkisi sadece bir duyum , detaylı bilgisi olanların...
  17. iklil konyalilar

1000 Kmlik Bisiklet Turu Icin Hazirliklar Basladi

1. Gun: Bayburt - Siran: 109 KM 2. Gun: Siran - Susehri: 117 KM 3. Gun: Susehri - Sivas: 131 KM 4. Gun: Sivas - Sarkisla: 83 KM 5. Gun: Sarkisla - Kayseri: 115 KM 6. Gun: Kayseri - Aksaray: 156 KM 7. Gun: Aksaray - Konya: 125 KM 8. Gun: Konya - Aksehir: 138 KM (Aksehir'e ozellikle ugramak...
  18. iklil konyalilar

Bisiklet Kazalarına Dikkat !..

Ne kadar dikkat etsek de KAZA sadece biz bisikletlilere değil , DEĞİŞİK FAKTÖRLERe de bağlı olarak meydana gelebiliyor ne yazık ki ... Bir tanesini de ben yaşadım ki , az daha mesleğimi icra etmekten olacaktım ... Sağ tarafta parketmiş arabaların hemen yanından giderken , bir sürücü arabanın...

19. iklil konyalilar

Bisikletle Dünya Turu

Gürkan Genç – Demir Atlı Adam
  20. iklil konyalilar

Yaban'ci Adam Bİsİkletle İzmİr-fethİye Turunda

Mehmet bey tebrikler :-) Bu arada Eyüp Güreş'i de tebrik etmeliyim sanırım ... Özellikle 'Bisikletle Balkanlar' hayali için . İnsan hayalini gerçeğe dönüştürdüğü zaman.....yok,yok !... 'Hayalini gerçeğe dönüştürmeye yönelik planlar yapmaya başladığı andan itibaren' büyük bir mutluluk...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR