Arama sonuçlarınız

1. airboat

Karavan yapan veya yaptıranlar için EKİPMANLAR

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar Bekir kardeşim, Size ve tüm dostlarıma eleştiri ve övgülerinden dolayı teşekkür ederim.

2. airboat

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar Üzerine Kros motor bağlantısı da yapıldı. !50 kg lık (Video) ağırlıkla 72 saat bekletildi. Kullanılan malzemeler bire bir aynen seçildi. Civatasına kadar. Ürettiklerim de eleştirilerinizi dikkate alacağım, Sayın Koçoğlu
  3. airboat

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar Son görsellerimiz Taşıyıcının,ambalajlanarak sevk edilmeye hazırlanmış halinin tesbitidir...

4. airboat

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar Taşıyıcıyı Çeki Demirine bağlantı sıralaması
  5. airboat

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar Hazırladığımız bu ekipmanı kullanmanın en pratik yöntemi;çekecek aracın marka ve modeline uygun Çeki Demiri kullanmak olacaktır. Çeki Demirinin üzerinde bulunan Topuzun (römork için) çıkartılması, yerine bizim vereceğimiz aparatların civata...

6. airboat

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar Deney sonuçları bence verimli olmuştu. Kullanılacak çalışan parçaların hassas kesilmesi nedeniyle lazerle kestirildi. Atölyemizde yapılanlar ile birlikte üretim toplanmaya başladı.

7. airboat

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar Ahşap model görsellerine devam. Metal üretim de ilk adımlar.
  8. airboat

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar İlk çalışmalarıma, görselin tarihinde görüleceği gibi Ocak ayının yarısından sonra başlamışım. Bitiş tarihi ise 20 Şubat . Kısaca 30 günlük araştırma, resimleme, ahşap model,ve ürünün ortaya çıkması ile sonuçlandı. Ahşap model ile devam edelim.
  9. airboat

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar devam

10. airboat

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar Örnek aldığımız bu model ve benzerini görmek için internetten araştırmalar yaptık. Yeterli bilgileri not aldıktan sonra, gelsin kara kalem ve beyaz kağıt dedik,işe eskiz yapmakla başladık.

11. airboat

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar "KROS MOTOSİKLET TAŞIMA EKİPMANI" "Hidrolik Sistem" Neden bu tür ekipmanları yapıyorum! Karavan sever dostlarımızın kamp yerleşimi sonrası, yakın çevreden değişik ihtiyaçlarını karşılamak, çevreyi gezip görmek amacıyla; araç arkasında ya da...
  12. airboat

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar ............... Platform çalışmalarından sonra başladığım,yapılan testlerden sonra kullanılabilir olduğuna inandığım, yeni ürünüm; HİDROLİKLİ KROS MOTORU TAŞIMA EKİPMANI oldu. Üretim öyküsü ve ilgili görsellerle anlatmaya çalışacağım...

13. airboat

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar; (aslında Yapmaya Niyetlenenler :)) Ducato 15m3 Dostlarimizin yazdiklarini okudum. Cok sevdigin bunedenle karavan icine koymayi dusundugun icin seni hakli buldum. İlk gorusmemiz ,yanilmiyorsam kasim ayinda idi. O zaman bir care bulamamistik. Bu gun...
  14. airboat

Panelvan Kasası Izolasyonu ve Kondensasyon Üzerine

Ynt: Panelvan Kasası Izolasyonu Ve Kondensasyon Üzerine Melih dostum, Sizin isteginiz dogrultusunda yalitim yapildiginda ne yaparsaniz yapin,hava icin bir yer kalacak,sizin deyiminizce isi transferi cozulecek ortam havasiz kalacak diyorsunuz,kanimca.yani yalitim oyle yapilmali ki icerde hava...
  15. airboat

Çekme Karavan İçin Araç Önerisi

Ynt: Çekme Karavan İçin Araç Önerisi Teskkur ederim,ovgunuze!

16. airboat

Kamper'de Cumba (Slide out) Uygulaması Yapılabilirmi ?

Ynt: Kamper'de Cumba (slide Out) Uygulaması Yapılabilirmi ? Atila dostum, Galiba kapisiz piyasaya sunulmus. Bende de suziki cary var,bes kapili,motoru yanik,tum kapilari ustunde ama ihtiyar sayilir. Ustelik dort arti bir. Selamlar.
  17. airboat

Karavan Secimi İçin Yardım

Ynt: Karavan Secimi İçin Yardım iste,çalış,dua et... sizin sözünüz! Atalarımız iki düşünün bir söyleyin derler. Sonradan pişmanlık fayda vermez,adı güzel Muhammet dostum.
  18. airboat

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar Sevgili karavan sever dostlarım, Mayıs 2013 tarihinden bu yana bu konu başlığı altında yeni bir ürünü beğeninize sunamadım. (Ancak;" http//karavanekipmanları.sahibinden.com " adını taşıyan mağazamda ki ürün sayısı 80 i aştı) Bir dostumuzun...

19. airboat

Ynt: Karavan Yapan Veya Yaptıranlar İçin Ekipmanlar Muammer dostum, son görüşmemizden bu yana 2 aylık bir süre geçmiş. Açtığım konu başlığında yeni bir üretim hikayesini yazmak için girdiğimde sizin mesajınızı gördüm, sizin isteğinizi karşılayamadığımı düşündüm. İhtiyacınız hala devam ediyorsa...
  20. airboat

Mekanik Kapı Kilidi

Ynt: Mekanik Kapı Kilidi Atila kardeşim, kardeşime şu an için acil bir çözüm bulunmalı diyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR