Arama sonuçlarınız

1. H

Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ?

Ynt: Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ? Hüseyin ağabey gerekli açıklamayı yapmış,teşekkürler.

2. H

Ynt: Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ? Bende de o ahtapot var ve yanlış hatırlamıyorsam 3 noktaya üflemesi var ama esas olarak en yakın ve dolambaçsız yere sıcak hava üfleyebiliyor, diğer noktalarda sıcaklığı hissedemiyorum. Fakat bunu bir sorun olarak görmüyorum zira aküden çok çok az...
  3. H

Ynt: Truma Trumatic E 2400 Eberspacher D2 ? Tüp taşıyabilecek yeri yeterince olana gazlı truma öneririm. Ben iki adet, birbirine T hortum ile bağlantı yaptığım 12 kg lik tüp taşıyorum ve sadece biri bittiğinde diğerinin vanasını açıyorum. Sessiz, aküsüz, sıcak ve bağımsız...

4. H

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Geçmiş olsun dileklerini gönderen tüm dostlara tek tek teşekkür ederim. Sağ olun var olun.
  5. H

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Teşekkürler, ümidim o tabii. Laf aramızda, bir lastik patlasa ne halt ederim diye hep düşünüp dururdum.

6. H

Turizm Bakanlığı ile Federasyon Başkanımızın Görüşmesi ve Gelişmeler

Ynt: Turizm Bakanlığı ile Federasyon Başkanımızın Görüşmesi ve Gelişmeler Çabalarınız için teşekkürler... Eğer listelediklerinizde gerçekten sonuç alınabilirse bayağı bir mesafe alınmış olur. Yeter ki ilgili devlet birimleri sözünde dursun. Tekrar teşekkür ederim.

7. H

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Şimdilik herşey yolunda Cavid bey, henüz ayağa kalkmam yasak, ağrı sızı yok sayılır, geceyi de sorunsuz atlatırsak sanki bir on, on beş yaş gençleşecekmişim geliyor. Bu arada geçmiş olsun dileklerine tekrar tekrar reşekkür ederim.
  8. H

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Çok sevgili arkadaşlarım, sağlık dileklerinize ve gösterdiğiniz ilgiye çok çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Sağolun.
  9. H

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Epey bir uğraştan sonra hedefe varıldı herhalde. Birsi gezerken memnun, diğeri yenisini üreteceğinden memnun. Hani kazan kazan ilkesi diyorlar ya, cuk oturuyor. Hayırlısı olsun.

10. H

Töre'ye Kırkbeeeşş... Kalkıyoooorrr...

Ynt: Töre'ye Kırkbeeeşş... Kalkıyoooorrr... İlgi ve beğeniler için teşekkür ederim. Yeni yolculukları ümit ederek yaşıyoruz.

11. H

Yeni Yılımız Kutlu Olsun

Ynt: Yeni Yılımız Kutlu Olsun Tüm dostlara gönüllerince keyifli kilometreler ve huzurlu yeni bir yıl dilerim.
  12. H

3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011)

Ynt: 3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011) Sevgili Yusuf, bu buluşmayı belgelemek için gösterdiğin çabayı ve başarılı fotoğrafların için ayrıca tebrik ederim ve teşekkür ederim . Not : Şu benim sakala azıcık ateş yanan tenekenin isinden sürüverseydin ya be...

13. H

3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011)

Ynt: 3. Geleneksel Maltepe Buluşmamızın Ardından (11 Aralık 2011) Sevgili arkadaşlar, her şey iyi güzel de, kimselerin farkına varmadığı bir sıkıntı var aslında. Şu mayıstosböceği var ya, ona çok üzülüyorum. Gerek poyrazlar 'da gerek Maltepe' deki bu buluşmalar onun için çok yorucu, zahmetli...
  14. H

Turizm Bakanlığı ile Federasyon Başkanımızın Görüşmesi ve Gelişmeler

Ynt: Turizm Bakanlığı ile Federasyon Başkanımızın Görüşmesi ve Gelişmeler Sevindirici, içinde umut taşıyan bir haber. Tebrikler.
  15. H

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Çifte bayram kutlu olsun dostlar.

16. H

Iskandinavya 2011 Gezimiz

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz " Haldun abi ''belki bir gün''ü biraz uzun tutarsan sevinirim zira özgür kalma dönemimde konvoya biryerlerden eklenmek en büyük dileğim. " Valla Levent'ciğim " belki bir gün " yakın olsun da günü uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun tutalım...
  17. H

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz İnsanın hayallerinin sınırı yok, hani kafamdan şöyle geçiyor. Şöööyle bir ekip, belki bir gün, oralara doğru güle oynaya gaza basıverebilsek... Yarattığınız heyecan ve hayaller için tekrar tekrar teşekkürler Hüseyin bey.
  18. H

Hızlı Norveç turumuz

Ynt: Hızlı Norveç turumuz Kuzey esintisi bir başka iyi geliyor bu sıcaklarda. İyi gezmiş, güzel fotoğraflamışsınız, paylaşım için teşekkürler.

19. H

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz Hüseyin beyin İskandinavya yolculuğu boyunca hissettiğim, mütevazilik, sakinlik ve huzur oldu. Ve sanki biraz da dünyanın son noktası gibi geldi. Teşekkürler Hüseyin bey.
  20. H

Erdek (Kapıdağ Yarımadası) Kamp Yerlerimiz

Ynt: Erdek (Kapıdağ Yarımadası) Kamp Yerlerimiz Kapıdağ yarımadasını bir kış vakti turladığım için kamping ve tarzı yerleri haliyle gözden kaçırmıştım. Fakat pırıl prıl denizi, olmayacağını sandığım küçük koylarla karşılaşmak beklenmedik bir güzellik olmuştu benim için. Tek sıkıntı yolların...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri