Arama sonuçlarınız

1. H

Iskandinavya 2011 Gezimiz

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz Tabelalarda karavan ve motokaravan ayrı yönlere yönlendirilmiş sanki. İlginç geldi. Bu arada şelale de şelaleymiş hani.

2. H

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz Valla ne diyeyim bilmem ki... Bildiğini sanmak var,öğrenmek var . Eh işte, yaşamak vaaar, yaşamak var !
  3. H

Gittim Gördüm Geldim...

Ynt: Gittim Gördüm Geldim... Teşekkürler... Kimbilir, belki bir gün uyarına gelirse hayatın...

4. H

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali (1-5 Haziran 2011)

Düşünenleri, emeği geçenleri, katılanları ve gelecek etkinlikler için cesaret verenleri kutluyorum.
  5. H

Ynt: Iskandinavya 2011 Gezimiz Avrupa'da sevmediğin tek şey ne diye sorsalar, zaman zaman ve bazı yerleşimlerde sokakların insansızlığı derim. Biraz terkedilmişlik havası veriyor ve insan kendini biraz garip hissediyor. Gezin bakalım gezin. Gözümüz yok, kıskanmıyoruz, sayenizde...

6. H

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Cavid bey; gerçekten çok üzgünüm ki ben burayı atlamışım. Gerçi şu günlerde Tekirdağ' daydım ama yine bir kaçamak yapar birlikte olmanın yolunu bulmaya çalışırdım. Bir dahaki sefere diyelim. Özür dilerim.

7. H

Haydi Pelepones'e

Ynt: Haydi Pelepones'e Hüseyin ağabeyin içi yaşam zenginliği dolu satırlarına ve eşlik eden fotolarına bakarken, aklıma yaşlı bir akrabama yıllar önce sorduğum soruya verdiği cevap geldi. Senin için hayat nedir diye sormuştum, o an içinde bulunduğu ruh haline göre kendince doğru...
  8. H

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Evet, bayramınız kutlu olsun !
  9. H

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Atilla Dinçer (caravan by atiladi) Bu emeğe ve paylaşıma şapka çıkartıyorum. Satılık veya yolculuk, gönlünüzden geçen ne ise, o olsun.

10. H

Haydi Pelepones'e

Ynt: Haydi Pelepones'e Yeşil pasaportum hazır, yürürevim zaten alesta, motor sıfır, kaloriferi ısıtır, suyu akar, çorbası pişer. Üstelik kaç kilometre şu İpsala sınır kapıısı ? Eh, gerek mazota, gerek mezeye yetecek kadar harçlık da var. Tekirdağ'dan geçerken Tekel yol üstü, al rakıyı...

11. H

Haydi Pelepones'e

Ynt: Haydi Pelepones'e Doğru söze bir offfff ! çeksem karşıki dağlar yıkılır da, gerçekler dimdik inatçıdır maalesef Cavid bey. Yine de offff ki, of ! Gönül bu, istiyor işte.
  12. H

Haydi Pelepones'e

Ynt: Haydi Pelepones'e Dağların arasındaki o küçücük köyün meydancığı... İşte Keşan kavşağından sonra ortaya çıkan fark. Fark, yalnızca batıya doğru ilerleyen kilometrelerle sınırlı olarak açıklanamaz tabii ki, o kilometrelerin taşlarına asırlar kazınmış sanki. İlk olarak 18 yaşımda...

13. H

1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011)

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali Duyurusu (1-5 Haziran 2011) Sn. dronder in uyarısı bence doğrudur. Herhalde gelenekselleşmesi dileğiyle böyle bir isim verilmiştir diye düşünmüştüm ben de. Doğrusu " 1 nci " ibaresini kullanmak olsa gerek. Bu girişimi destekliyor ve "...
  14. H

Gezenbilir Karavan Bölümü Yeni Yönetim Yapılanması

Ynt: Gezenbilir Karavan Bölümü Yeni Yönetim Yapılanması Bugüne kadar gösterdiğin samimi niyet ve çaba için teşekkürler. Ama üzüldüm.
  15. H

Haydi Pelepones'e

Ynt: Haydi Pelepones'e Bu ağır tahriklerden sonra savcılığa baş vurmak farz oluyor. Gezen bilir, duran bildiğini sanır dokundurmalarına daha ne kadar sabredilebilir, bilemiyorum.

16. H

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Bir gün tanışmak ümidiyle hoşgeldiniz Uğur bey.
  17. H

Haydi Pelepones'e

Ynt: Haydi Pelepones'e Evet Hüseyin ağabey, o Keşan kavşağı var ya... Orası hayatî bir kavşak. O kavşaktan sola dönüp Gelibolu'ya dönmek yerine, nasıl da içim pırpır etmişti sizin dediğiniz gibi direkt yola devam ettiğimde. Ah o kavşak ! Batıyla doğu için ne kadar da fark yaratan bir...
  18. H

Ukkf - Gezenbilir Tek Forum Olarak Burada Birleşiyoruz

Ynt: UKKF-K........... - Gezenbilir Tek Forum Olarak Burada Birleşiyoruz Herkesin gönderdiği mesajlar güzel bir bahar gününü müjdeleyen tan vakti sanki. Herkes memnun, herkes umutlu ve herkes sanki bir hasretin kucaklaşmasını yaşıyor gibi. Özellikle UKKF yeni yönetiminin...

19. H

Ukkf - Gezenbilir Tek Forum Olarak Burada Birleşiyoruz

Ynt: UKKF-K........... - Gezenbilir Tek Forum Olarak Burada Birleşiyoruz Yahu şu hoşgeldin Ahmet ağabey dediğiniz benim sevgili , Y..akışıklı A..vare S..erdengeçti İ..nceci K..arıştırıcı O..yunbaz mı yoksa ? Unutma " yasiko " kadehime buz koyma sözün...
  20. H

Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz...

Ynt: Büyük Buluşma ve Karavan Şenliği Konusunu Bu Yıl Kotarmak Niyetindeyiz... Yahu şu fotoğrafta gözüken fıstığın olduğu yer çok mu uzak ?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri