Arama sonuçlarınız

1. oguzhan3434

Araç Alımı (cherokee Alınacaktır.)satmak İsteyenlere Duyurulur.

Ynt: Araç Alımı (cherokee Alınacaktır.)satmak İsteyenlere Duyurulur. Dostum td5 al kafan rahat etsin.biraz daha eskiye gideyim araziye daha fazla girerim arabayi gole sokarim diosan 300tdi.ama jeep yerine land rover markasini tercih etmelisin diye dusunuyorum eski bir jeep ci olarak Sent from...

2. oguzhan3434

4inch Te Flexi Ve Normal Yükseltme Kiti

Ynt: 4inch Te Flexi Ve Normal Yükseltme Kiti Flex kit daha fazla esneme kabiliyeti sunar.sanzumani indiremeZsiniz acisini bozamazsiniz.firma dogru soylemis daha uzun mafsali olan saft almaniz gerekir veya takoz ile uzatilabilir.iki kitte 4" olsada flex olanin asfalt konforu biraz daha az...
  3. oguzhan3434

Vinç Bakım,onarım Ve Yenileme Çalışması (winch Maintenance And Reparing)

Ynt: Vinç Bakım,onarım Ve Yenileme Çalışması (winch Maintenance And Reparing) Eline koluna saglik super bi calisma olmus.bunu paylasmak daha buyuk erdem olmus hatta cogu insan paylasmaz.tebrik ederim iyi calismalar dilerim Sent from my iPhone using Tapatalk

4. oguzhan3434

Sadece Offroad İçin

Ynt: Sadece Offroad İçin Bitti mi ? Tabiki bitmedi Defender kardesligi dostlugu diye bisey var. tanimadigin adamlar yolda durur yardim eder,ilgi ile sana bakarlar tum erkeklerin askerde bi defender gormuslugu vardir.koylerde bizim askerde vardi diye muhabnete girerler. Sehir yasaminda...
  5. oguzhan3434

Sadece Offroad İçin

Ynt: Sadece Offroad İçin https://vimeo.com/125351028 Beyin yok Hersey mekanik olunca durum boyle oluyor.discovery 1 300tdi Land rover defender tum dizel motorlari ile rahat edilir :) ha ben bu kadar yapamam sudan korkarim yuzme bilmiyorum,buyuk kanala girmem extreme yapmam diosaniz suziki var...

6. oguzhan3434

Sadece Offroad İçin

Ynt: Sadece Offroad İçin En uygun maliyetli yukseltme kiti defenderda sanirim.su gecisleri icin ideal yedek parca fiyatlari uygun isciligi anlayan bir usta ile cok kolay.elektronik sikintisi yok beyin yok hersey kara duzen.standart araca 33/10,5/16 extreme lastik takarsaniz harikalar...

7. oguzhan3434

Sadece Offroad İçin

Ynt: Sadece Offroad İçin Sadece arazi icin ise defender dan sasmayin.elektronik araclara yonelmeyin. Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. oguzhan3434

Hataydan Istanbul A Araç Getirtme

Ynt: Hataydan Istanbul A Araç Getirtme Acele etmeyin hataydaki galeriler ile gorusun once ordan buraya arac gondermek isteyenler olabilir.yol parasini 2 ye bolerseniz daha uyguna gelir.malum sitedeki hataydan satilan araclara ulasip galerilere ulasabilirsiniz. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. oguzhan3434

Satılık Çıkma 3,5 V8 Motor Arıyorum

Ynt: Satılık Çıkma 3,5 V8 Motor Arıyorum Motor satildi arkadaslar. Sent from my iPhone using Tapatalk

10. oguzhan3434

Düz dizel Defender BD30 dönüşümü

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Sticker degil musterimiz olan tum araclara 3d pvc den bu sekilde yaptirip verecegiz az kaldi yapim asamasina gecmeye Sent from my iPhone using Tapatalk

11. oguzhan3434

Ynt: Satılık Çıkma 3,5 V8 Motor Arıyorum 3,5 v8 zaten defender motorudur. Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. oguzhan3434

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Powered by low2garage :) reklamimizda olsun arada :) Sent from my iPhone using Tapatalk

13. oguzhan3434

Cj6 Hardtop Tavsiye

Ynt: Cj6 Hardtop Tavsiye Adres yine ayni :) bir git araba yaparlar sana fiberden sacdan :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. oguzhan3434

Ynt: Satılık Çıkma 3,5 V8 Motor Arıyorum Bende komple v8 3,5 motor var.otomatik sanzuman ile birlikte satabilirim. Tum parcalarini verebilirim fiyati konusur anlasiriz sikinti yok.motor suan arac ustunde gunluk kullaniliyor.yaris arabasi yapacagimizdan satmayi dusunuyoruz Sent from my iPhone...
  15. oguzhan3434

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Td27 nin turbolu olanini kullandim defender la hic alakasi kalmamis aracin :) otomobil gibi hizlaniyordu masallah Sent from my iPhone using Tapatalk

16. oguzhan3434

Cj6 Hardtop Tavsiye

Ynt: Cj6 Hardtop Tavsiye Natua ya bi ugra sana yakin hem onlarin yonlendirdigi biri vardi komsu dukkanlari orda uyguna yaptirabilirsin Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. oguzhan3434

1992 Land Rover Defender Yardım Lütfen

Ynt: 1992 Land Rover Defender Yardım Lütfen Acele etmeyin offroad yapmicaksaniz sadece koy yolu ise suziki ye yonelebilirsiniz derim,bi defender kullanicisi olarak.bu araba kimin yaptigi belli olmayan elden ele gelmis bir arac muhtemelen defender kullanan kimse asfalt hizi vs yazmaz :) bunlar...
  18. oguzhan3434

1992 Land Rover Defender Yardım Lütfen

Ynt: 1992 Land Rover Defender Yardım Lütfen 110 dan kesme gibi.. Sent from my iPhone using Tapatalk

19. oguzhan3434

Ynt: Düz dizel Defender BD30 dönüşümü Hayirli ugurlu olsun :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. oguzhan3434

Kiralık 4*4 Lazım

Ynt: Kiralık 4*4 Lazım Her araba ile araziye girilmez :) 4 ceker olmasi yetmez.mt lastikli olmasi lazim yuksek olmasi lazim vs.en kotu pickup kiralamalara baksin veya da ia duster.oncelik mt lastik olmazsa at lastik olsun. Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri