Arama sonuçlarınız

1. ihsane

14 x 8000'i Oksijen Desteksiz Çıkan İlk Kadın Dağcı

Ynt: 14 x 8000'i Oksijen Desteksiz Çıkan İlk Kadın Dağcı çağatay, hanımfendinin dağdaki pozuna hayram kaldım, çağatay sonraki resimle hayallerimizi yıktın gerçekten,,,şaka bir yana bir dağcının hayallerini süsleyen zirvelere çıkmış sadece helal olsun denir ve saygı duyulur......

2. ihsane

84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de..

Ynt: 84 Land Cruiser FJ40 Toplanıyor, Kayseri'de.. Evet bir kırk daha diriliyor, ve mükemmel gidiyor gibi lütfen her aşamasını fotoğraflayınki kullanmış birisi olarak keyif alalım,,,,İşiniz rastgelsin,,,,
  3. ihsane

Dağcılık Eğitimi Almak İsteyen Arkadaşlar için

Ynt: Dağcılık Eğitimi Almak İsteyen Arkadaşlar için Son dakika gelişmesi,,, Merhabalar, İstanbul Dağcılık Kulübü olarak yapacağımız 2.Olağan Genel Kurul nedeniyle iki hafta süreyle eğitimlerimize ara veriyoruz. 26 Ocak 2012 tarihi itibariyle derslerimiz kaldığı yerden devam edecektir...

4. ihsane

BUDAK; Bursa Uludağ Oteller - Zirve - Baraklı Transı (Nisan 2010)

Ynt: BUDAK; Bursa Uludağ Oteller - Zirve - Baraklı Transı (Nisan 2010) güzel bir faliyet olmuş tebrikler.......
  5. ihsane

Verçenik'e Tırmanan Dağcı Hayatını Kaybetti

Ynt: Verçenik'e Tırmanan Dağcı Hayatını Kaybetti Allah rahmet eylesin,Ailesine de sabır dilerim,,,,Verçenikte devamlı raporlarda duyuyorum kaya kopmasını,,,,

6. ihsane

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoş geldiniz,,anladığım kadar dağcılık la ilgileniyorsunuz,,,forumun dağcılık bölümde iyi vakit geçirirsin inşallah..........

7. ihsane

Ynt: Dağcılık Eğitimi Almak İsteyen Arkadaşlar için evet her perşembe 19,30 başlıyor en çok bir buçuk saat kadar sürüyor,,kozzy alışveriş merkezinin yanında belediye salonunda içeride görevli sizin nereye gideceğinizi söyler ben dağcılık eğitimi için geldim diye söyleyin...
  8. ihsane

Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011)

Ynt: Gezenbilir; Büyük Ağrı Dağı Tırmanış Etkinliği Raporu (23 - 29 Temmuz 2011) Bu Ağrı ile senin aranda geçen bir öyküdür, kimse aranda geçenleri bilemez, o zirvenin tadını herkes farklı farklı algılar ne yaşadığın Ağrı dağı ile senin aranda kalır,,,,istesende anlatamazsın, her zirvenin...
  9. ihsane

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz deyip gezenbilir ailesinin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım.... :)

10. ihsane

Ynt: Dağcılık Eğitimi Almak İsteyen Arkadaşlar için bu hafta senede bir gün olan yönetim kurulu olarak kulübün durum değerlendirmesi yapılacak,eğitim yeni yıl perşembe devam edecek, bilginiz olsun,eğitim yok,, yeni yılınızı kutlar yeni senede görüşürüz......

11. ihsane

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon hem güzel, hemde en extrem l 200 olmuş,maşallah, tebrikler.
  12. ihsane

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Orhan bey hoşgeldiniz, keyifli forumlar,,,,

13. ihsane

Ynt: Dağcılık Eğitimi Almak İsteyen Arkadaşlar için Tabiki katılabilirsiniz, her perşembe 17.30 da kozi yanı belediye salonlarında,,,,,,,
  14. ihsane

Ynt: Dağcılık Eğitimi Almak İsteyen Arkadaşlar için Kozyy alışveriş merkezi, İstanbul,Kozyatağı
  15. ihsane

Ynt: Dağcılık Eğitimi Almak İsteyen Arkadaşlar için perşembe 19.30 kozi alışveri merkezi yanı belediye salonu

16. ihsane

kuzey kutubunda bir hılux..

Ynt: kuzey kutubunda bir hılux.. paylaşım için teşekkürler, merak ediyorum kamyonetin denenmişi burada başka marka aramaya ne gerek, toyota yapıyor kardeşim,başka söze gerek yok.
  17. ihsane

Dağcılık eğitimi almak isteyen arkadaşlar Her perşembe Saat.19.30 Kozi alışveriş merkezi yanı belediye salonunda eğitim veriyoruz.(İDAK) isteyen katılabilir,,,katılacaklar İsimlerinizi bildirin,,,,ücretsiz...
  18. ihsane

Ağrı Dağına Yalnız Çıkabilmek

Ynt: Ağrı Dağına Yalnız Çıkabilmek Arkadaşım, Ağrı dağı kolay kim dediyse yanlış söylemiş, aslında hiç bir faaliyet kolay değildir,ben 2010 da çıktım hatta avatar ağrı dağından bir resimdir, dağlar hatayı kabul etmez her zaman ekip işidir,solo deneyenler daha önce muhakkak o zirveye defalarca...

19. ihsane

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz, beyler hayırlı forumlar :)
  20. ihsane

Şampiyonun Doğuşu

Ynt: Şampiyonun Doğuşu sonucu merak la bekliyoruz,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU