Arama sonuçlarınız

1. ihsane

L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi

Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi yarıya kadar alt tarafı en kalın aliminyum la üç parça kaplandı ,,,,usta ya göre değişiyor ölçü alıp yapılacak bir şey fakat bu da olmazsa olmazlardan

2. ihsane

Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi dodik montajı yapıldı hazır kartal sanayi de herkesin tanıdığı kişiden aldık fiberci biliyorsunuz
  3. ihsane

Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi Şnorkel montajı detayı na gerek yok bütün ustalar yapıyor yeter ki doğru araca doğru şnorkel olsun,,,,,

4. ihsane

Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi Jant Bilezikleri olmazsa olmazlardan , eksi ofset jantlı lastikler yükünü bijon lardan alıp kola dağıtır,,,,,
  5. ihsane

Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi vinç 13 binlik Süper Vinç kullandım halatı da diamond halat kullandım çok memnunum ,,,,,,,

6. ihsane

Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi Ön tamponun karşına aldığında sağında radyotör su deposu açıkta kaldı vurup patlatmayalım diye usta da iki tarafı da saçla koruma altına aldı,,,,,

7. ihsane

2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Yukarıdaki ön kaput üzerine yapacağım şişirme ve motor havalandırma konusunda fikirlerinizi bekliyorum, çekmece ve kullandığım ARB buzdolabının yeri ni sizle paylaşmak istedim tamamen Adana da bir usta yaptı çok ama çok memnunum...
  8. ihsane

Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi vincin beyini ni bize göre radyatör ün sağına koydurdum resimde görünüyor, ufak bir L şeklinde saçla tutturduk , kablolar çekildi,,,
  9. ihsane

Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi Tampon ve vinç montajı bana göre araçtaki kolay olan kısım artık türkiye de bir çok usta yapabiliyor, ,,, üzerindeki tamponu yeni tamponun altında kalacak şekilde kesilecek ,vinç in içinden çıkan iskele yi ön tampona montaj yapıldıktan...

10. ihsane

2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı ön kaput üzerine bu parçayı çalışsak yakışır mı düşüncelerinizi almak istiyorum ?

11. ihsane

Caretta Karavanımla Artık Özgürüm, Çoook Başarılı Ve Gözlemlerim

Ynt: Caretta Karavanımla Artık Özgürüm, Çoook Başarılı Ve Gözlemlerim Hakan bey teşekkür ederim güzel temennileriniz için Allah daha iyilerini size de versin,,,,bu karavanı sevmem deki en büyük sebeb boyu küçük fakat extreme ne yapıyorsam bana her yerde partnerlik yapıyor , yol seçmiyor, off...
  12. ihsane

Caretta Karavanımla Artık Özgürüm, Çoook Başarılı Ve Gözlemlerim

Ynt: Caretta Karavanımla Artık Özgürüm, Çoook Başarılı Ve Gözlemlerim Karavanıma Lastik taşıma aparatı yaptırdım büyük eksikti yedek lastiği olmaz sa olmazlardandır, cadır için Engin Başoğlundan karavanın ortasına aşşağı doğru bir havuz istedim eyer çadır ve birkaç malzememi alacak bir depo...

13. ihsane

Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi Amortisörler değişirken resimdeki işaretlediğim pabuçları değiştirmeyi unutmayın, amortisörlerin arkasındaki koruma plastikleri söküp atın siyah sprey boya ile boyayın, yerine yırtılmayan kalın silikon saydam en kalının dan alıp o bölgeye...
  14. ihsane

Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi ön amortisörler takılmadan kolların güçlendirmesi, üzerine kesilen saç pürmüzle ısıtılarak alıştırılıp güçlendirilmesi,,,,,
  15. ihsane

Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi teşekkür ederim güzel temennileriniz için Allah daha iyilerini size versin,,,,,

16. ihsane

Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi date=1428576886] selamlar, güzel olmuş, emeğinize sağlık. arka amortisörlerin modeli var mıdır? mümkünse fiyatını paylaşabilir misiniz? arka amortisörler için Tofaş Kartal amortisörlerinin uyduğunu duymuştum, sizin bir bilginiz var mı? arka...
  17. ihsane

Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi ve arka tamponun montajı, ,,,devamı yarın
  18. ihsane

Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi Amortisör ler MONROE marka amaç 15 cm kaldırmak , boyandı amortisörler , aracın arkasından başladık devam ediyoruz , Araç yükseltildiğinde makaslara bağlanan ayırıcı resimdeki yay aparatı olmassa olmazı dır ,,,yükselen araç makas bağlantısı...

19. ihsane

Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi Arka tampon söküldü yedek lastik çıkarıldı , yükseltme uygulanacağından eski amortisörleri söküldü, makasların yağlanmasını ve aralarındaki birbirlerine sürtmesini önleyin tıpaların değişmesi önemli ve gerekli bir bakım tabi bu üç yaş ve...
  20. ihsane

Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi Aracın son haline göstermek istiyorum sonra ayrıntılara geçeceğim ,,,,,,,son halinin eksikleri yeni 33 lastik, ışık sistemi, air locker gelmesi bekleniyor inşallah en yakın zamanda onlarda takılacak,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR