Arama sonuçlarınız

1. ihsane

L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi

Bir çok off road aracı hazırladım ama içlerinden Japon araçlarını seviyorum, pajero 3,2 did den sonra şimdi de bir L 200 araziye uyumlu hale getirmek için hiç bir masraftan kaçmadan kolları sıvadım 20 gün kadar bir sürede bitirdik, görünürde bir modifiyesi birde görünmeyen hassas noktalarda...

2. ihsane

2014 Türki Off Road Şampiyonası 1.yarış Şampiyonu L200

Ynt: 2014 Türki Off Road Şampiyonası 1.yarış Şampiyonu L200 çok güzel bir araç yapmışsınız başarılarınızın devamını dilerim benim de niyetim var bakalım ne yazıkki usta yok tek sıkıntım bu
  3. ihsane

Caretta Karavanımla Artık Özgürüm, Çoook Başarılı Ve Gözlemlerim

Ynt: Caretta Karavanımla Artık Özgürüm, Çoook Başarılı Ve Gözlemlerim güzel temennileriniz için teşekkür ederim Allah daha iyilerini size versin,,,,750 kg geçmediği için ruhsata gerek yok , güzel olan yavaş yavaş modifiye ettim Başoğlu karavan da buna müsait, istediğim ne varsa yaptılar tavanda...

4. ihsane

Ynt: Caretta Karavanımla Artık Özgürüm, Çoook Başarılı Ve Gözlemlerim Teşekkürler Yücel bey ,,,Karavanı aldığım yerde çift akü ve SHAVA DAİ yerli ısıtıcı taktırdım ve çok memnunum ne ye göre webasto ya göre rakamsal daha ucuz SHAVA, yüksek rakımda çalışması beni memnun etti 2 bin metre de...
  5. ihsane

Ynt: Caretta Karavanımla Artık Özgürüm, Çoook Başarılı Ve Gözlemlerim Karavanın kendi cadırı karavan kadar başarılı için de üç kişilik bir odası olup soğuk yağmur testini geçerek daha da hayran bıraktı beni ,

6. ihsane

Uzun zamandır çekme karavan almak istiyordum, amacım çadır dan kurtulmak ve konfor lu expedition lar yapmak, Kullanım alanları doğa şartlarına uygun olması aynı zamanda extrem olması gerekiyordu. Uğraştığım Dağcılık, Kayak, göl ve deniz balıkçılığı, bisiklet, serbest dalış,Avcılık, Off road ve...

7. ihsane

2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı BÜYÜK BURSA BULUŞMASINDAN bir kaç kare VE Basın dan bir kaç haber ve video http://www.iha.com.tr/haber-uludag-eteklerinde-yapilan-extreme-off-road-nefes-kesti-448811/ https://www.youtube.com/watch?v=HEAptUi_zJ8
  8. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı ÖNEMLİ,,,,,Ön koruma ve kaydırma kesinlikle alüminyum kullanmayın kesinlikle saçtan yapılsın yukarıda en son resim de,,,,yine tekrarlamak istiyorum ağır off road için bu araçlar çok hassas bu gezimde koca ayaklarla Land Rover TD5...
  9. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Son Gezimden bir kaç görüntü,,,,Bu arada üç yöne açılan tente aldım bir arkadaşımdan araca monte ettim çok kullanışla tavsiye ederim,Aracın ön tampon daki alt koruma ne yazıkki ön montaj yapılmış arkası unutulduğu için bu hale geldi.

10. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Zor bir araçtır pajero Türkiye de ustası da yok denecek kadar azdır var olanla da uğraşmak zordur yaptığı işlere sahip çıkmama gibi kötü huyları vardır,,,,lastik+jant + vinç on bin tl tutar, kamp için kullanacaksan mükemmel bir...

11. ihsane

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları üç senedir katılmak istediğim ama kısmet olmadığı bir kamp,,,,her sene kızıyorum niye gitmedin diye inşallah önümüzdeki seneye , güzel foto lar ve dostluklar görüyorum maşallah
  12. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Orjinal arka da kilitli diferansiyeli , ben Arb öne de kilitli diferansiyel uyguladım şu anlık mennunum, teşekkürler güzel sözleriniz için, Kolay gelsin

13. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Karavanı Başoğlu adapazarından aldım çadır da onla bereber veriyor karavana uyumlu almak isterseniz yardımcı olurum ,,,Kolay gelsin
  14. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Serkan Allah hakkında hayırlısını versin, her konuda yardım etmeye hazırım , ben durmadım devam ediyorum araç üzerinde çalışmaya dünya da ilk olacak pajero için dodik yapmaya başladık inşallah sonra devam ediyorum kaputu...
  15. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı teşekkür ederim güzel temennileriniz için ses ve titreşimi geçersek en önemli olan çamur ve kar performansı en yakın zamanda paylaşacağım,,,,,kolay gelsin,,,

16. ihsane

2005 Pajero 3.2 Did Offsetli Jant Arıyorum Tavsiye İstanbul

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Offsetli Jant Arıyorum Tavsiye İstanbul Uzun zamandır kullandığım yazlık ve mevsimlik lastikler yukarıdaki , aşşağıdaki resimler ise yeni daha extrem lastik aldım görüntüleri ,,,,,,,,
  17. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Samanlı dağları gezimde lastiklerim den memnun olsam da biraz daha extrem olması gerektiğini düşündüm ve yenileri aldım,,,sonuç ileride paylaşırım,,,
  18. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Sağol murat güzel temennilerin için, zaman buldukça gitmeye çalışıyorum, Okan davet ettikçe diyelim ,,,,,sezon geldi kayak , dağcılık, ve balıkçılık kışın olmaz sa olmazım yani hafta sonları sıkılırsam hafta içi de kaçarım dağlara...

19. ihsane

2014 Üretimi Dai Shava Yeni Nesil Kabin Isıtma Cihazları

Ynt: 2014 Üretimi Dai Shava Yeni Nesil Kabin Isıtma Cihazları Konu burada tartışılıyor herkes çok mennun bu üründen http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62787.new#new
  20. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Murat izcinin bütün gezilerinde çok başarı ile hiç zorlanmadan geçtim hatta çok araç çektim hiç çekilmedim,,, ben bu aracı günlük de kullanıyorum ve çok zevk alıyorum ama sadece eksik sağ olsun okan tozun bana çamur lastiği almış...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR