Arama sonuçlarınız

1. ihsane

2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı ön ve üst projektörlerin yetersiz olduğunu fark ettim bende delici led için araştırmaya başladım airman led de karar kıldım ve aldım uyguladım,,,önemli ,,,,bir hata yaptım siste kullanmam gereken sarı led yerine beyaz taktım fakat...

2. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı -44 jant uygulayabilirsin fakat takoz la yükselteceksin kullandığın yaylar kalmak şartıyla yeni belden 4x4 amortisör üzerine uygulanıyor kesinlikle kesmeye gerek kalmıyor bana sorarsan çok yükseltmenin kesinlikle aracı...
  3. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı En kısa zamanda cevaplayacağım bir bilgisayarın başına geçer geçmez

4. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Daha önce aldığım arkadaş yükseltme kiti olarak takoz kullanmış bu konu beni çok yordu bir kısım dostlar eyer old man emu aracı sertleştireceğini söylüyordu bir kısımı tam tersi ama ben yinede Old Man Emu 5 inç uyguladım ve takoz...
  5. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Bu aracı almak için yolladığım muameleci aracı adana dan almaya gittiği gün Maltepe de bu işlerin üstadı Erkan Baydemir den lastik ve jant ları sipariş verdim fakat takdırmadım,,,, eksi 30 jant bir ara gezenbilir sayfasından da...

6. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Bagaj dan sonra kafayı şnorkere taktım yurtdışından aradığım sitelerde bulamadım L200 lerin şnokerleri hoşuma gidiyordu yatık olanlar, bende döktürmek için kalıp yaptırdık bu araca bu şnoker özel olarak uygulandı,,,,ama doğrumu...

7. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı İlk önce aracın Arb nin roof aldım fakat direk uygulanmıyor denilerek true bagaj lık alıp üzerine montaj edildi fakat hiç içime sinmedi bir zaman sonra true bagajı söküp başka bir usta Arb bagajı aracın üzerine montaj yaptı ilk...
  8. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim,,,,Allah daha iyilerini size nasip etsin,,,,,,malum internet sitesinden araç araştırırken ve 2007 pajero off road hazılanmış bir tane buldum pazarlık ettim fakat alamadım aslında fazla...
  9. ihsane

Ynt: 2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı Pajero off road dönemi geliyor bu kadar performansı iyi olduğunu düşünmemiştim çok yükseltmeme rağmen kanal ve çamur parkurlarında hiç zorlanmadan arkamda 750 kg karavan çekiyor,,,,,

10. ihsane

Hilux 3.0 ve 2004 model td5 den sonra altı ay sürecinde yavaş yavaş bu aracı yaptım,,,, çok mennunum herkese tavsiyem,,,muhteşem dağlarda

11. ihsane

Satılık Webasto Isıtıcı Arıyorum Çekme Karavan İçin Yardım,,,,

Alman malı Webasto ısıtıcı arıyorum çekme karavana takmak istiyorum 3 m2 lik bir alanı ısıtacak ikinci el de olabilir fakat ustama kontrol ettirdikten sonra alırım,,,,özelden mesaj atarsanız sevinirim telefon la ararım...
  12. ihsane

İstanbul'da Gidilebilecek Land Rover Ustası?

Ynt: İstanbul'da Gdilebilecek Land Rover Ustası? bostancı sanayide Cemafer usta tavsiye edilir.....

13. ihsane

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? 01- Umut ÖCAL (umutkaptan) - L200 4x4 - Kocaeli 02- Serhat Çakır (semuca) - L200 2008 - Samsun/İstanbul 03- Hakan Gürel (hagurel) - L200 Magnum 4X4 2001 Mengen / BOLU 04- Barış Sezgin (jeeper)...
  14. ihsane

3.2 Dıd Icın Barometre Altimetre Ayarlaması

Ynt: 3.2 Dıd Icın Barometre Altimetre Ayarlaması Allah daha iyilerini ve gönlünüzdekini size versin ,,,,,,,
  15. ihsane

pajero 3.2 did DPF dizel partikülfiltresi iptali ve chip tuning

Ynt: Pajero 3.2 Did Dpf Dizel Partikülfiltresi İptali Ve Chip Tuning 2005 MODEL PAJERO 3.2 DİD MONTERO var bende model itibariyle bende partikülfitresi iptal etmek istiyorum bende varmı yokmu bilmiyorum aslında yazınızda 2006 sonrası vardır diye yazmışınız baktıracağım merak ediyorum şu...

16. ihsane

Hilux 3.0 178 bg off road

Ynt: Hilux 3.0 178 Bg Off Road evet bu konu açıldığından beri hilux, td5 ve en son olarak şu anda bitmek üzere olan bir pajero 2005 3.2 did şu ana kadar bindiğim en iyi arazi aracı pajero etkilendim ama neye göre derseniz herkes göre değişir, iki hafta sonra pajero bölümünde paylaşacağım bu...
  17. ihsane

3.2 Dıd Icın Barometre Altimetre Ayarlaması

Ynt: 3.2 Dıd Icın Barometre Altimetre Ayarlaması az kaldı yakında pajero hareketlenecek ben de kurcalıyorum aracım az kaldı bitmek üzere bittikten sonra yeni konu olarak açacağım bu sırada paylaşırız inşallah barometre altimetre ayarlarını, hayırlı olsun
  18. ihsane

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Ynt: Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014) Biraz önce yolladığım mesaj dikkat ettim sanki yeni başlamış gibi mesaj 3 gösteriyordu bende şaşırdım her herhalde ismimi tam yazmak için teşebbüs ettiğimde yeni bir isim le farklı bir kişi yaratmışım aslında İhsane yi İhsan Erkumru...

19. ihsane

2005 Pajero 3.2 Did Offsetli Jant Arıyorum Tavsiye İstanbul

17x8 inç ölçüde 6x139,7 bijon aralığı en az eksi 12 mm offset jant arıyorum kullandığım lastik LT 265/70 R17 12 V M+S 1180 cebim 0 534 208 75 23
  20. ihsane

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun,,,,,,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR