Arama sonuçlarınız

1. muratsahin

Gezi Raporu Nasıl Yazılır?

Ynt: Gezi Raporu Nasıl Yazılır? Şimdiden iyi yolculuklar iyi şanslar :) Ben de aynı tarihte arkadaşlarımla İtalyanın kuzeyinde iki teker üzerinde olacağım

2. muratsahin

İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro

Ynt: İşte Doğa Özlemi ve İşte Enduro okurken fotoğraflara bakarken içim ısındı :) eline gönlüne sağlık.
  3. muratsahin

Tokat; Erbaa -Kelkit - Düden Gölü - Gökal - Hasan Uğurlu Baraj Gölü Keşif Gezisi (28 Aralık 2007)

Ynt: Tokat; Erbaa -Kelkit - Düden Gölü - Gökal - Hasan Uğurlu Baraj Gölü Keşif Gezisi (28 Aralık 200 Bülent Bey çok teşekkür ederim.

4. muratsahin

Tokat; Erbaa -Kelkit - Düden Gölü - Gökal - Hasan Uğurlu Baraj Gölü Keşif Gezisi (28 Aralık 2007)

Ynt: Tokat; Erbaa -Kelkit - Düden Gölü - Gökal - Hasan Uğurlu Baraj Gölü Keşif Gezisi (28 Aralık 200 çok teşekkür ederim.
  5. muratsahin

Ynt: Tokat; Erbaa -Kelkit - Düden Gölü - Gökal - Hasan Uğurlu Baraj Gölü Keşif Gezisi (28 Aralık 200 Bülent Bey, merhaba. Google'dan araştırmama rağmen işime yarayacak bilgiye ulşamadım. Erbaa'da Düden gölüne Mayıs sonu Haziran başı arasında kamp yapmayı planlıyoruz. Ankara'dan yaklaşı 20-30...

6. muratsahin

Beğendiğimiz Fotoğrafçıların Siteleri

Ynt: Beğendiğimiz Fotoğrafçıların Siteleri Zone Zero fotoğrafçı Pedro Mayer'in sitesi. Güney Amerikalı fotoğrafçıların çoğunlukta olduğu farklı ülkelerden nitelikli belgeselcilerin yeraldığı bir site. http://www.zonezero.com/exposiciones/images.html

7. muratsahin

Kalabalığın Altında

Ynt: Kalabalığın Altında Olağandışılığı sıradanlaştıran bir algı yoğunlaşması. İzleyenler ileride her ne varsa ona konsantre olmuş ve ayaklarının dibinde yatan "kendilerinden" birine tepkisiz ve ilgisiz... Magnum ekolünden bir kare. Hoş seçim.
  8. muratsahin

Beğendiğimiz Fotoğrafçıların Siteleri

Ynt: Beğendiğimiz Fotoğrafçıların Siteleri http://www.saudek.com/en/jan/uvod.html Bu da benim idolüm... Jan Saudek. güzelliğe ve estetiğe ilişkin tüm algıları alt üst eden bir fotoğrafçı. "Güzel fotoğraf"ı bir tüketim ve arzu objesi olarak elinin tersiyle iten biri. güçlü ve etkili fotoğrafın...
  9. muratsahin

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? Küçük İskender... Underground Otopark. yeter ki siz pimi çekin ben çok güzel el bombası taklidi yaparım...

10. muratsahin

Superevariders

Ynt: Superevariders Bora Bey doğru hatırlıyorsunuz. Mersin Motor'a üyeyim. Bu yıl yaptığım Türkiye turunu yine orada paylaşacağım. Şu anda Ankara'da DirtyCatRidersda sürüyorum.

11. muratsahin

Superevariders

Ynt: Superevariders Chopperla başladım, enduroya geçtim, geçen sene enduro ile birlikte 1200lük SS'de kullandım."Haz"ın kaynağı hangisiydi derseniz enduroyu tek geçerim. Bundan sonra da "son nokta" yine enduro klasmanında olur. Şu anda Varadero kullanıyorum, param çok olursa belki KTM 990 Adv.
  12. muratsahin

Superevariders

Ynt: Superevariders Şu anda kendileri ile hiç bir bağlantım kalmadı farklı sebeplerle S.Eva'dan ayrıldım. Ancak Istanbul'daki en iyi guruplardan biridir. İlk tanışma gezilerinde her gurupta insan biraz yabancılık çeker. Biraz zaman tanıyın.

13. muratsahin

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? Olağanüstü bir hikaye istiyorsanız, Doris Lessing "Babaanneler" Okumanın dışında arada ben de bir şeyler yazmayı seviyorum diyenlerdensiniz, Hasan Ali Toptaş "Harfler ve Notalar" Harfler ve Notalar'dan ilk bölüm bir vesile ile bilgisayarımda vardı aşağıda...
  14. muratsahin

Superevariders

Ynt: Superevariders Her motor sahibi kadar gider ! Bu yıl 5500 km.lik bir TR turu yaptık aramızda choper kullanan iki arkadaş vardı. Biri VTX 1300 (choper) kullanan bir bayan... Pek çok enduruo motor sahibinin gitmediği yollarda tekerinin kaldırdığı toz yukarıdaki sözü doğruluyor. Bitlis...
  15. muratsahin

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Murat Şahin Öcal Doğum Tarihi ve Yeri: Ankara - 1960 doğumlu 30 yaşında ! Memleket: İstanbul Semt: Bilkent İlgi Alanı: Motosiklet, Fotoğraf, Kampçılık, Doğa, Edebiyat. E-mail: msocal@gmail.com Not: Bu başlığı geç farkettim. Ankara'daki pek...

16. muratsahin

Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km)

Ynt: Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km) Tabi kli yaparsınız. Ama önce yurt içi kısa turlarla başlamakta yarar var. Ve bir de kendinize bir gurup seçmekle işe başlamak doğru olur sanırım.
  17. muratsahin

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? Grangé'nin gerliminden sonra rahatlayıp neşelenemek isteyenlere Ayça Şen'in "Hırs ve Ceza" romanı şiddetle tavsiye... edebiyat dünyası ve İstanbul entelejiansı ile bu kadar güzel dalga geçen roman az bulunur...
  18. muratsahin

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? Empati benim içimi daralttı kitap kötü değil ama fikir delirtici.... En son Antoni Casas Ros'dan Almodovar Teoremi'ni okudum... başka türlü bir aşk hikayesi. çok sarsıcı silkeleyici ve kendine getiren türden. öneririm.

19. muratsahin

Torosfest 2009 / 1900 km.

Ynt: Torosfest 2009 / 1900 km. Murat Bey seviniriz. Her cuma 19:00'da Cafe 06'da buluşuyoruz. Detaylar www.dirtycatriders.com da.
  20. muratsahin

Kawasaki VN 1500 Nasıl Bir Motor ?

Ynt: Kawasaki VN 1500 Nasıl Bir Motor ? Choppercı olduğunuz için enduro muhabbetine hiç girmeyeceğim. Yüksek cc'li chopper seviyorsanız VN 1500'dense Honda VTX 1300 tavsiye derim. İkinci elde değer kaybı daha azdır, mühendisliği daha iyidir. Aksesuar anlamında daha zengin seçenekler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri