Arama sonuçlarınız

1. muratsahin

Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km)

Ynt: Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km) hiç öyle şey olur mu. ben "vefa" duygusu olarak yorumladım. selam ve sevgiler çok teşekkür ederim, bu hafta tiflis ve dönüş yolunu yazarak bitirmeyi umuyorum.

2. muratsahin

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Fikret Bey, merhaba bu lastiklerin özelliği nedir, bende de K1200S var lastik değiştirme zamanım yaklaşıyor. daha iyi yatan bir lasitkse denemek isterim.
  3. muratsahin

Ynt: Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km) Haşmet Bey 3 yıl önce Diyarbakırda bir restorasyon işinde fotoğrafçı olarak çalıştım ve orada 10 gün kadar kaldım. Özellikle Ulu Cami ve Keldani Kilisesi gibi yerlerde epey gezindim, fotoğraf çektim. Kısa sürede çok yer görme telaşı...

4. muratsahin

Ynt: Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km) Gülbin Hanım, çok teşekkür ederim...
  5. muratsahin

Ynt: Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km) Pınar hanım çok teşekkür ederim.

6. muratsahin

Ynt: Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km) Cüneyt öyle biri ile tanışmadım maalesef.

7. muratsahin

Akşamüzeri Batum’da liman etrafında çok geniş bir alana yayılmış olan parkta gezindik. Güneşin batmasıyla beraber Batum bir liman şehri olmaktan çıkıp bir çocuk parkına dönüşüyor. Her sokakta, her köşe başında bir ışık şenliği başlıyor. Gün batarken limandaki deniz feneri bulurların kırmızı ile...
  8. muratsahin

Bedil Köyü Kampı 2008

Ynt: Bedil Köyü Kampı 2008 Zagor'un anısına yakışan bir etkinlik olmuş. Elinize sağlık.
  9. muratsahin

Yurtdışında bir şey yapmak “bir şey”dir ya bizim memlekette. Hani yurtdışında akrabası olmaktan tutun, bir zamanlar Kıbrıs’tan bavul içlerinde çamaşırların arasına sıkıştırılan payreks cam kaplardan birini getirmiş olmak gibi geniş bir yelpazeye yayılmış bir gurur panosu vardır hepimizin…...

10. muratsahin

Bu kısımda artık izleyenlerin sabrını zorladığım düşüncesine kapıldım. Pehlivan tefrikası gibi yaz Allah yaz bitmiyor. O nedenle en azından gezi yazısın bir kısmını kolay izlenebilir hale getirmek adına Kars’tan Artvin’e olan kısmın laf ebeliğini kısa tutmaya çalışacağım. Ama paylaşmak istediğim...

11. muratsahin

Karslı bir arkadaşım var Metin Çiftçi. Hem SBF’li hem Aydınlıkçı… tadından yenmez yani. Ama “dünya tatlısı” diye bir kategori var ya TV Türkçesinde ,onu sollayıp geçecek bir espri zenginliğine sahip. Ansiklopedide “ahlak” maddesinin karşısına bir resim koymak gerekse onun fotoğrafı kavramı tam...
  12. muratsahin

Ahtamar’dan tekne ile dönerken yanımızdan bir tekne daha geçiyor, içinde bizim “başkanlar”. Teknenin kıçında bir masa kurulmuş tente altında bir şeyler yiyerek geri geliyorlar. Ev sahibi başkan gurur içinde, duruşundan belli. Aklıma “bizim” gazetelerin cemiyet sayfaları geliyor: Zübük Bey ve...

13. muratsahin

Tatvan’ın içinden geçerek dün geçtiğimiz yolları bir de sabah ışığında geçiyoruz. Yol boyunca Van Gölü’nün adeta pergelle çizilmiş koylarına paralel gidiyoruz. Arada bir kıyıdan uzaklaşıyoruz sonra yine gölle buluşuyoruz. Yolda ilerlerken sol tarafımızda çadırlar görüyoruz. Fotoğraf kalabalığı...
  14. muratsahin

Midyat’tan Hasankeyf’e kısa bir mesafe, yollar güzel… hava biraz sıcak olduğu için yer yer kaskın önünü açıp serinleme ihtiyacı duyuyorsunuz fakat bu sefer de alev alev rüzgar çarpıyor yüzünüze. Kıvrımlı yollardan Hasnkeyf’e indik. Gerek Atlas Dergisi’nin gerekse farklı duyarlı gurupların...
  15. muratsahin

Midyat’a geldiğimizde doğrudan şehir merkezine giriyoruz. Mardin’den daha erken çıkmak istedik ama kahvaltı polis evinde 8de başladığı ve polis arkadaşımız Hüseyin’le lafladığımız için çıkışımız biraz gecikti ve güneş tepede iken şehre girdik. Hiç sevmem çünkü ışık sert olur iyi fotoğraf vermez...

16. muratsahin

Mardin denilince her kesin aklına bir şeyler gelir. Her kes Mardin’le ilgili taştan hecelerle konuşur biraz. Mardin’in alfabesi taştan ama dili ipek gibidir.Mardin denildiğinde aklıma ilk Murathan Mungan gelir. Bütün baba yaralısı erkekler birbiri ile biraz kardeştir; bizim de kendisine...
  17. muratsahin

Nemruta gider de zirveye çıkarsanız size kahvaltı yapmanız teklif edilirse asla kabul etmeyin. Çünkü sizi gezdiren şoför, mekan sahibi ile anlaşmalı olup 2,5 YTL etmeyecek kahvaltıyı adam başı 8 YTL’ye “iteliyor”. Çay deseniz o da vasatın altında. Bununla birlikte minibüsle gitmenin bir...
  18. muratsahin

Halfeti’nin insanı hepimizi etkiledi. Konukseverlik vs. gibi basma kalıp değerlerin ötesinde samimiyeti etkiledi. Son derece sade, kendisi için bir şey istemeden, sen sorup deşmezsen derdini söylemeyen, söyledikten sonra da öyle sessiz bakmaya devam eden bir halleri var. Mazlumdan ziyade görmüş...

19. muratsahin

Halfeti’ye bundan on üç yıl önce gitmiştim. GAP İdaresi Halfeti’de yapılan baraj nedeniyle su altında kalan köyler ve Halfeti üzerine bir proje hazırlıyordu, biz de asistan maaşı ile kurt kesilmiş her genç akademisyen gibi projeyi bir kenarından ısırmıştık. Bölgeye gidip yaklaşık bir ay kadar...
  20. muratsahin

2007'de yaptığımız gezinin ardından tadı damağımızda kalan Karadeniz’i biraz daha genişleterek dolaşma arzusu depreşti. Önce ilk hedef olarak Karadeniz’in etrafını dolaşma düşüncesi üzerinde yoğunlaştık. Fizibilitesi pek olumlu sonuç vermedi. Üzerinde çalıştıkça, gerek güvenlik gerekse...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR