Arama sonuçlarınız

1. muratsahin

Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km)

Güneydoğu... Doğu... Gürcistan... Doğu Karadeniz Murat Şahin Öcal Vinzenz Henke Behlül Baydar Sedat Ademoğlu Zihni Aslan Suat Cengiz Kendi Doğu’na Bir Japon arkadaşım kendi haritasını önüme koyup, “neden bütün dünya bize ‘uzak doğu’ diyor işte dünyanın tam ortasındayız” diye sitem...

2. muratsahin

Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km)

Ynt: Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km) Eh madem böyle güzel bir ilgi görüyor yeni bir gezi yazısı girelim o zaman :)
  3. muratsahin

Ynt: Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km) çok teşekkür ederim. yoldan yeni geldim 1-2 haftaya fotografları işleyip yeni gezi notarını paylaşacağım.

4. muratsahin

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Artvin'de 6-7 kişilik bşir enduro gurup var. Arzu ederseniz irtibat kurmanızı sağlayabilrim.
  5. muratsahin

Ankara - Sinop - Cide

Ynt: Ankara - Sinop - Cide solda olan bıyıklı benim.

6. muratsahin

Ankara - Sinop - Cide

Not: Aşağıdaki yol notları offroad türü değil touring tipi bir geziye aittir. İlginizi çekmes dileğiyle. Amasya'ya yaptığım bir gezi sırasında dönüş yolunda aklımın bir köşesine "Sinop" diye yazmıştım... Fakültede oda arkadaşım Sinop'lu Aziz Konukman'ın kişiliği beni hep etkilerdi; kendisine...

7. muratsahin

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? ben bir haylazlık yapıp garajı zenginleştirdim... varadero'nun yanına super sport kategorisinde bir de BMW K1200S aldım... bir dağlara diğeri yollara
  8. muratsahin

Sezonun Son Gezisi; Düzce (13-15 Temmuz 2007)

Ynt: Sezonun Son Gezisi; Düzce (13-15 Temmuz 2007) hem anlatımı hem fotoğraflarıyla güzel bir sunum olmuş. elinize sağlık. nice kazasız belasız kilometrelere.
  9. muratsahin

Bağırganlı (1Temmuz 2007)

Ynt: Bağırganlı 1 Temmuz Pazar 2007 fena halde gidesim geldi :) güzel gezi, fotoğraflar da güzel olmuş elinize sağlık

10. muratsahin

Superevariders

Ynt: Superevariders Ayıptır söylemesi ben de bu gurupta rider olarak görev yapıyorum. Kulübün kuruluş günlerinde çekilen bu videoda görüldüğünün aksine, artık Nazi kaskı ve korumasız kıyafetli katılımcılara izin verilmiyor. Diğer yandan chopper gurubu olarak başlayan oluşum giderek enduro ve...

11. muratsahin

Artvin’den Erzurum’a iniyoruz. Çoruh Vadisi’nden Tortum Vadisi’ni ve Tortum Şelalesi’ne geçeceğiz. Çoruh Vadisi’ne indiğimizde flora biraz fakirleşiyor. Mutlaka pek çok endemik tür var ama motorla geçerken gözüme ilişen küçük renkli çiçekleri detaylı göremiyoruz. Yeşil azalıyor onun yerine sarı...
  12. muratsahin

Çamlıhemşinden Karadeniz’de en uç nokta olarak gördüğümüz Macahel’e doğru süreceğiz. Macahel “h” harfif hafiften doğu aksanlı “kh” olarak telaffuz ediliyor. Bölgenin adı haritalarda Camili olarak geçiyor. Samatya’nın Koca Mustafa Paşa olması gibi buranın da adı kamulaştırılmış… Fotoğraf...

13. muratsahin

Ayder Yaylası ve Kaçkar Dağları bölgenin incisi. Bütün turistik potansiyelini sonuna kadar kullanırken yerel olanı korumayı becerebilmiş. Daha çok turist ağırlamak, daha çok kazanç elde edebilmek için Uzungöl gibi kendini bölgenin “Bodrum”u yapmalarına izin vermemiş. Hala evlerin gölgesinde kış...
  14. muratsahin

Zigana eteğinde sabah kahvaltısı ve çadırları toparlamamızın ardından günün rotasını çizdik. Önce Trabzon’a gidip Behlül’ün balans ayarını yaptıracağız sonra da benim Ankara’da unuttuğum ruhsat kargo ile Trabzon’a ulaşmış mı ona bakacağız. Ardından Sümela Manastırı ve Uzungöl planlıyoruz...
  15. muratsahin

İnsan neden geçmişi eşeler… Neden “ilk” olanı bulmaya çalışır… Milyarlarca insan içinde aslında o kadar dar olan kişisel tarihine neden bu kadar önem atfeder. Bütün bunların cevabı ne olursa olsun kendi geçmişinin izine tozuna bulanmak beklenmedik şekilde iyi hissettiriyor. Biraz hüzünlü biraz...

16. muratsahin

9 Haziran günü Ankara İzmir ve Antalya SuperEva Riders üyeleri Burdur'da Salda gölünde Kamp yapmak üzere yola çıktık. İzmir ekibinden bir arkadaşımız dağların arasından gölü gördüğü bir virajda "ne güzel" diyerek gözlerini göle odakladığında viraj çizgisini kaçırarak karşıdan gelen otobüsle...
  17. muratsahin

Motorla 'Ankara - Doğu Karadeniz - Ankara'

22Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında 3 motor (Varadero - Transalp - CBF 1000) Ankara - Amasya - Mesudiye - Ordu - Giresun - Trabzon - Rize - Artvin - Tortum - Aşkale - Erzincan - Kemaliye - Divriği - Sivas - Ankara planlıyoruz. Hard enduro olmayan ancak ara yollardan yapılacak bir gezi...
  18. muratsahin

Amasya Ulaşım

Ynt: Amasya Ulaşım Eğer zaman sorunu yoksa Ankara- Sungurlu - Alaca- Çekerek-Zile- Amasya yolunu tavsiye derim özellikle motosiklet için mükemmel dağ yolları ve virajlar var (not her tür motor gider chopper dahil sport biraz yorabilir)

19. muratsahin

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Varadero XL1000V .... enduro performansı düşük de olsa uzun yol ve soft arazide mükemmel bir araç. özellikle artçı konforu.
  20. muratsahin

Minolta Dynax 3+ Nasıldır?

Ynt: Minolta Dynax 3+ nasıldır aslında ilk mesajda kendini tanıtmak gerekir. önce öyle başlayayım adım murat şahin öcal (46), ankarada yaşayan bir bürokratım. evliyim offroadu sizlerden farklı olarak iki tekerle yaşıyorum. abi benim girdiğim patika ve araziler sizinkiler yanında pek müyevazı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri