Arama sonuçlarınız

1. dora

1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi

Ynt: 1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi Emeğe saygı diyorum ve kutluyorum.

2. dora

hafta sonu gezisinden birkaç resim (kavrun yaylası)

Ynt: hafta sonu gezisinden birkaç resim (kavrun yaylası) Telsiz ne var sende..
  3. dora

hafta sonu gezisinden birkaç resim (kavrun yaylası)

Ynt: hafta sonu gezisinden birkaç resim (kavrun yaylası) Dostum eşimin tayini kaçkar devlet hastahanesine çıktı 10 güne oradayım tekrara bir kavrun yaparız....

4. dora

Antalya'da Kısa Bir Trekking Rotası ( Kemer - Kriş - Kemer)

Ynt: Antalya'da Kısa Bir Trekking Rotası ( Kemer - Kriş - Kemer) Evet kısa ve görseli güzel bir parkur kutluyorum sizleri....ayrıca fotolarda çok güzel.
  5. dora

Rize Off Road Spor Klübü Derneği Kurulmuştur...

Ynt: Rize Off Road Spor Klübü Derneği Kurulmuştur... Biliyorum cennet ve fotoğraf ayrıca sizede uğrarım.

6. dora

Ynt: Rize Off Road Spor Klübü Derneği Kurulmuştur... Biliyorum sıkıntı olmayacağını eşim şavşatlı sadece offroad ve saygı....... gerisi bizim.

7. dora

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos Sanıyorum Antalyadasın görüşelim..
  8. dora

Ynt: Rize Off Road Spor Klübü Derneği Kurulmuştur... Ay sonu eşimin tayin sebebi ile Ardeşene taşınıyorum artık dağları arşınlamaya başlarız.Antalyadan sevgiler....
  9. dora

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Güzel bir etkinlğie imza atmışsınız tüm katılımcıları kutluyorum...

10. dora

1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td

Ynt: 1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td Aracınız çook sevdiğim bir kasa Antalyada ormanda 2 tane var yakında ihale ile satışa çıkacakmış peşindeyim iyi günlerdev kullanın....

11. dora

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Geçen ay bende oralardaydım ama ben kaçkar zirve yaptım kavrundan sizin fotoları görünce çok hoşuma gitti ben ardahan yaptım eşim şavşatlı o bölgedeki tüm yaylaları gezdim.
  12. dora

bu da öğretmen nivası

Ynt: bu da öğretmen nivası Çok keyifli fotolar severek izledim..devamı dileği ile.

13. dora

Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km)

Ynt: Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km) Çok keyifli bir geziye imza atmışsınız kutluyorum......
  14. dora

Çadır içi serinletme tavsiyeleri?

Ynt: Çadır içi serinletme tavsiyeleri? O işin çözümü yok.
  15. dora

CHEROKEE lerin dansı :))

Ynt: CHEROKEE lerin dansı :)) Antalyadaki ustanın adı Ahmet DEMİR yeni sanayide atölyesi var.ANTOFF un başkanıdır kendisi.

16. dora

Hakan Dora buluşması 2

Ynt: Hakan Dora buluşması 2 Elbette severek sizleri ağırlarım yeterki haberim olsun sağlıcakla kalın..
  17. dora

Hakan Dora buluşması 2

Ynt: Hakan Dora buluşması 2 Sağolasın birlikte inşallah..
  18. dora

Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar - Ürkmez - Urla Kum ve Off Road Gezisi (04 Eylül 2011) Güzel parkur katılımcıları şimdiden kutluyorum...

19. dora

Bu da benim teke

Ynt: Bu da benim teke Güle güle kullanın....
  20. dora

Trans Kaçkar

Ynt: Trans Kaçkar Sanırım zirveyi yusufeli tarafından yaptınız bizde eşimle birlikte mezoitten zirve yaptık 5 gün önce çok güzel bir faaliyet oldu ayrıca sizleride kutluyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR