Arama sonuçlarınız

1. dora

Rus Offroad Videoları

Ynt: Rus Offroad Videoları Rus bunlar yapar...

2. dora

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Abi videonun gerisi yokmu?
  3. dora

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Dostum tekrar geçmiş olsun diyorum.

4. dora

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
  5. dora

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Sizin yanınıza gelen vinçli nissan gri renktemiydi?

6. dora

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Selam ciddi kar varmış.Dağcı arkadaşlar saklıkent tarafından yürümüşler kar kalınlığı bilgisini onlardan aldım.Ayrıca yayla yazlık bir yayla kışın sadece dağcılar gider.Dediğiniz gibi kesseler kimsenin haberi olmaz.Foto yükleme konusunda photobucket kullanabilirsiniz.

7. dora

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Yoğun yağıştan bir hafta öncesi karçukuru yaylası
  8. dora

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Gerçekten şanslıymışsınız.Anladığım kadarıyla bölgeyi tanımıyorsunuz çok riskli bir işin sonucu olarak ucuz atlatılmış diyebilirim.Karçukuru en çok kar tutan bölgedir kaldığınız yerin adı tufa dır.Lütfren daha dikkatli olun aracınızın sınırlarını iyi bilin takip ettiğim...
  9. dora

KAYOFF; Erciyes Off Road Gezimiz (17 Aralık 2010)

Ynt: KAYOFF; Erciyes Off Road Gezimiz (17 Aralık 2010) Güzel muhabbet olmuş yıllar önce erciyes e tırmanmaya geldiğimde Hacılar dağcılık klübü ve HES sayesinde kış günü sucuk ve çaya doymuştuk.Şu an bile tadı damağımda o imkanı sağlayan arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim.

10. dora

bu makinayı kim istemez ......

Ynt: bu makinayı kim istemez ...... Rus canavarı...

11. dora

Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!! Ne yazacağımı bilemiyorum çok üzüldüm arkadaşları tanımasamda aynı olaya gönül vermiş insanlarız geçenlerdede Antalya da Faruk KAYHAN isminde yılların tecrübeli offroad pilotonu dağ yolunda kaza sonucu kaybettik.Çok buruk bir durum kazada yaralanan...
  12. dora

Antalya - Manavgat'ta Off Road Kulübü Kurmak İstiyoruz

Ynt: Antalya - Manavgat'ta Off Road Kulübü Kurmak İstiyoruz Telefon numaram 0 535 828 80 58 Antalya ya gelirseniz planlı bir etkinlik yaparız.Face OFFROADO7 sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

13. dora

Ynt: Antalya - Manavgat'ta Off Road Kulübü Kurmak İstiyoruz [
  14. dora

Ynt: Antalya - Manavgat'ta Off Road Kulübü Kurmak İstiyoruz Bence arazi kabiliyeti olarak küçük araç daha iyi tecrübe ile sabittir.Sizin araçta iyidir bu arada.
  15. dora

Ynt: Antalya - Manavgat'ta Off Road Kulübü Kurmak İstiyoruz Aslında bir çok bölgeden daha iyi olur çünki bulunduğunuz yer offroad açısından çok zengin bir coğrafyaya sahip ben Aksekiliyim dolayısı ile yaptığım iş doğrultusunda araziyi çok iyi tanıyorum.Umarım sağlam bir çekirdek kadro ile bu...

16. dora

Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011) Tüm katılımcıları kutluyorum herzaman ki gibi güzel bir gezi olmuş..
  17. dora

Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011) Rotaları görme açısından google earth üstünde gösterebilirmisiniz.Teşekkürler.
  18. dora

Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler)

Ynt: Çöl Kartalı'nın Gezi Güncesi (gezilerimizden çeşitlemeler) Vay olympos turu demek benim için mistik bir yer çok severim.Umarım ziyadesiyle keyfini çıkarmışsınızdır.

19. dora

İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari

Ynt: İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari Niva kardaa başka bir güzel ..
  20. dora

1. Mahalli Offroad Yarışı

Ynt: 1. Mahalli Offroad Yarışı Çok güzel olmuş.Tüm katılımcıları kutluyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri