Arama sonuçlarınız

1. DOKTOR63

Kasetli Tuvaleti Olmayan M.karavan/karavan/camper Kullanıcıları

her hangi bir pompam yok .şimdiye kadar hiç bir problem yaşamadım , video da izlemiştim yat klozeti kağıt havluları parçalıyarak atıyordu. lavabo hortum çıkısı tam girmiyordu çakmakla sekil verdim

2. DOKTOR63

musait olamadığım için cevap yazamamıştım .resim çektiğimde ekleyeyim .daha önce siyah depo yu boşaltacağim zaman 40 cm yukarıdan akıyordu bu şekilde hem koku yapıyordu hemde istenen noktaya denk getirmek zordu ,sonra tek kullanımlık hortum kullandım sıçrama olmuyordu fakat geniş olduğu için...
  3. DOKTOR63

musait olamadığım için cevap yazamamıştım .resim çektiğimde ekleyeyim .daha önce siyah depo yu boşaltacağim zaman 40 cm yukarıdan akıyordu bu şekilde hem koku yapıyordu hemde istenen noktaya denk getirmek zordu ,sonra tek kullanımlık hortum kullandım sıçrama olmuyordu fakat geniş olduğu için...

4. DOKTOR63

Marin wc evdeki normal klozete benziyor. kullanım konforu ayni ama evdeki klozet 6-8 lt su harcar bu klozet 1,5-2 lt su harcar , banyo&wc de marin klozet var be klozetin yanında lavabo , klozetin altında 10 lt lik lavabonun atik sabunlu su deposu var ,klozet bu su ile temizlik sağlanıyor bu...
  5. DOKTOR63

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

firsatcilik kolay gelsin özelden bir cep telefonu atacağım bir dene bakalım cozüm olabilir sakaryada bir firma ben bunlara yaptirdim

6. DOKTOR63

Kendi Karavanını Yapanlar; Hayalden Gerçeğe Adım Adım

ben iç taraftan matkapla destek profile denk gelecek şekilde delikler açtım vida taktım hem plastik conta kullandım hem de icten hem dıştan dayson kullandım su girmesin diye üst tarafta l profil taktım bir profile 4 vida denk geldi panelleride bir birine olabildiğince cok vida ile sabitledim...

7. DOKTOR63

MOTOKARAVANDA KLİMA

Bende uzun uzun yazamıyorum , vantilatör ler çok iş görüyor ,uyurken sessiz terlemeyi önlüyor Bir gün bakmisiz bu problem de kesin çözüme kavuşturmus
  8. DOKTOR63

MOTOKARAVANDA KLİMA

Bende 2x95 amper iki aküm var ,3000 tam sinüs invertor ,400 watt güneş paneli var Geçen yıl aküler yeni idi buzdolabı 220 volt tek çalışıyordu hiç sikinti yaşamadım ,ama bu yil 12,2 voltu gördüm ölçümler yaptım invertor tek basina bile çok enerji harcıyor ,buzdolabını 12 volt a dönüştürdüm şu an...
  9. DOKTOR63

3 düşünüp bir haraket edilmeli bence., sonra değişim zor oluyor şimdiden çok çok kolay gelsin

10. DOKTOR63

giriş çıkış zor olmayacak mı iyice planlayın giriş çıkış rahat olmalı engel olmamalı

11. DOKTOR63

aracım fort 350 önce 5+1 oldu .,sonra 4+1 e dönusturdum psa gurupta oluyordur daha once bu tur araçlarda seri tadılat projesi ellerinde olsun çok sayıda muhendisle konustum hepsi olmaz dedi en sonunda olabilir diyen oldu sakarya da bir firma yapti
  12. DOKTOR63

her seyahatınızda gördüğünüz eksiklikleri yada bu şekilde olsa dediğiniz şeyleri not edin,ufak dokunuşlarla bir sonraki seyahatınız öncekine göre daha zevkli oluyor. ilk seyahatimde çok dolabım vardı uyunacak yer araka sabit yatak 175*142 idi ,araca göre dikey uyunuyordu değişiklik yaparak...

13. DOKTOR63

Kasetli Porftatif Tuvaleti Maceratör Sisteme Çevirmek Istiyorum

dönüşebilir tabiki tadilat yapmayı göze aldıktan sonra her şekilde yapılabilir
  14. DOKTOR63

her şey bitince ilk seyahate çıkınca hem seviniç hem kızgınlık yaşıyorsun .daha önce neden duşunmemimişim diyorsunuz .iyi ki yapmışım değiyor yorgunluğa diyorsunuz şimdiden hayırlı olsun
  15. DOKTOR63

Karavan için Hermetik Şofben

ben de thermodinamik aldım gayet guzel ,servis gelip bağladı

16. DOKTOR63

Lpg'li Ocak - Lpg Tüpü Kurma Servisi Hakkında

Bir ara tüplü Ocak için karavan da olmaz duyurdu TSE ,bazıları elekrrikli Ocak kurdu ,elektrikli ocak karavan için uygun olmayacagi düşüncesindeyim çünkü Karavan,in tüm tavanını güneş panelleri ile kaplı olsa da elektrikli ocak için gerekecek elektrigi üretemez ,tüplü Ocak daha kullanışlı
  17. DOKTOR63

Bu Motokaravanın Sigortası Neden Ucuz?

sigorta ilk sigorta 1100 civarı cıktı ,ikinci 940 tl cıktı en düşük 680 tl oluyor mtv kamyonet gibi odeniyor moto hacmi ve model yılı fiyatı belirliyor 0-6 yaş yıllık 2075 7-15 yas yıllık 1372 16+ yıllık 856
  18. DOKTOR63

Doğru koltuk çıkarma işlemi daha kolay

19. DOKTOR63

Benim ruhsat 5 kişilik ,bu sitede ayrıntılı anlatmıştım Önce koltuk ekleme sonra karavan ruhsatı na çevriliyor
  20. DOKTOR63

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

su an 5 kişilk ruhsat çıktı M1 sınıfı özel amaclı arac ruhsatı çıktı önce koltuk ekleme yapıldı 6 kişilk kamyonet oldu sonra ikinci tadilat projesi ile 5 kişilik karavan ruhsatı oldu sakarya da bır firma projeyi yaptı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR