Arama sonuçlarınız

1. E

Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma

Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma hangi sehirde ya da ulkede oldugumuz cok onemli degil. ortam sanal, dostluklar gercek. ben de varim.

2. E

İstanbul'da Karavan İmalatçısı varmı?

Ynt: İstanbul'da Karavan İmalatçısı varmı? motorine cok guvenmeyin. o da donar.
  3. E

Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum

Ynt: Ucuz Ufak Bir Karavan Almak ve İçinde Sürekli Yaşamak İstiyorum aynen benim de oyle. aracimi panelvan olarak aldim. plan proje cizdirip karavana cevirdim. ruhsatinda ve dosyasinda panelvan karavan yaziyor. fakat sorguladigimda kamyonet olarak gorunuyor. ben cok takmiyorum. internetteki...

4. E

Omnistor Model Tente

Ynt: Omnistor Model Tente gule gule kullan Insel. mutlu kamplar dilerim.
  5. E

Ducato Reimo Camper Hakkındaki Görüşleriniz?

Ynt: Reimo Camper Hakkındaki Görüşleriniz hayirdir Insel sabahin korunde? fotografin degismis. aldin mi yoksa MB100'u?

6. E

Karavan Marketleri

Ynt: Karavan Marketleri Merhaba Insel, bu karavan duzeltme takozlarina hic gerek yok bence. yuksekte kalan tekerleklerin arkasina kucuk cukurlar kazip sonra bu cukurlarin icine tekerlekleri indirirsen gayet dengeli oluyor. ayni zamanda karavan da alcaldigi icin cocuklarin inip binmesi de...

7. E

Karavan Marketleri

Ynt: Karavan Marketleri doga sporlari gecmisi olan arkadaslar bilir. 90'li yillarin basinda dagci malzemesi satan yerler yoktu. ancak yurt disina gidenler ya da gidenleri taniyanlar doga sporlari malzemesi edinebilirdi. bu sansli azinlik disinda kalanlar rus pazari, polonya pazari gibi...
  8. E

Motokaravan Projem; Iveco M23 Alkovan

Ynt: Motorkaravan Önerileriniz ? aracin hususi ya da ticari olmasi vergisini degistirmez. tum motorlu karavanlar kamyonet ve panelvan sinifinda vergilendirilir. oteyandan bir karavan ticari de olabilir ve vergisi hususi karavanla aynidir.
  9. E

Bir Motokaravan Almak veya Sıfırdan Yapmak için Fikirlere İhtiyacım Var

Ynt: Bir Motokaravan Almak veya Sıfırdan Yapmak için Fikirlere İhtiyacım Var isler durulmak yerine daha da yogunlasti. arabalarin birini bitirmek uzereyim. bu arada kendi karavanima bir civi bile cakamadim. 9 eylul'de istanbul'da bir gorusmem var. ondan once Ayvalik'a gelip bir hafta kadar...

10. E

Bir Motokaravan Almak veya Sıfırdan Yapmak için Fikirlere İhtiyacım Var

Ynt: Bir Motokaravan Almak veya Sıfırdan Yapmak için Fikirlere İhtiyacım Var hosgeldiniz sayin Yurur, sayin taiga'nin belirttigi gibi. gitmeyi dusundugunuz rotada jumper, ducato tarzi araclarin pek yayginligi yok. japon ekolunde de sizin ihtiyacinizi karsilayacak modeller yok. hepsinde kucuk...

11. E

VW T5 Camper Projem için Yardım Görüş ve Önerileriniz?

Ynt: 20 Sene Sonra Sıfırdan... Merhaba Gencay Bey, telefon numaraniz bana ulasmadi. yarin ogleden sonra ya da pazar sabahi erkenden Ayvalik'a yola cikiyorum. pazar aksami geri donuyorum. saniyorum maillerde problem yasiyoruz. telefon numaram: 532 616 85 89 gorusmek dilegiyle hoscakalin.
  12. E

Ynt: 20 Sene Sonra Sıfırdan... Merhaba Gencay Bey, saniyorum en gec hafta sonu Ayvalik'ta olucam. bu arada telefonunuz bana ulasmadi. gmailde problem olabilir. bir de eray226@hotmail.com adresine telefon numaranizi gonderirmisiniz. Selamlar Ergun

13. E

Ynt: 20 Sene Sonra Sıfırdan... Merhaba Gencay Bey, camper73@gmail.com adresine telefonunuzu gonderirseniz geldigimde sizi ararim. malzeme olarak da kontra uzerine laminant kaplatirsaniz cok daha saglam ve kullanisli olur. plakalar kesilmeden kaplanir daha sonra ebatlama islemi yapilir...
  14. E

Ynt: 20 Sene Sonra Sıfırdan... hosgeldiniz Gencay Bey, simdiye kadar motokaravanlarimi kendim yaptim. hatta arkadaslarima da karavan yaptim. simdi yuksek tavan T4'umu camper'a ceviriyorum. bir iki hafta icinde Ayvalik'a geliyorum. geldigimde gorusuruz.
  15. E

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 Merhaba Insel bahsettigin elektrikci Oguz ise, bu isi rahatlikla cozer. sistem cok basit. gittiginde beni arayin tarif ederim. olmadi, subat ortasi istanbul'a geliyorum. ben baglarim.

16. E

Camper Tavsiyesi?

Ynt: Camper Tavsiyesi? bilgiler icin tesekkur ederim Levent Bey. benim aracim da 97 model transporter. karavana cevirirken otv problem olmadi. trafik takipcisi bes yildan bahsetmedi. aracin otv kanunu yururluge girmeden once trafige ilk tescili yapildigi icin karavana cevirirken otv farki...
  17. E

Camper Tavsiyesi?

Ynt: Camper Tavsiyesi? merhaba arkadaslar, aracimizin OTV'den muaf olmasi icin bes yildan daha mi eski olmali? yoksa OTV kanunu cikis tarihinden once mi tescil edilmis olmali? benim bildigim kadariyla aracin ilk faturasinda OTV yoksa yani kanundan once piyasaya cikmis ise muaf. ilgili OTV...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri