Arama sonuçlarınız

1. talkie77

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Satarken zorlanırsınız...

2. talkie77

Satılık - 2008 Model L200 - Magnum

Bu ne hız...Alana satana hayırlı olsun diyelim.
  3. talkie77

Aracın başka lastiği var mıdır? Aracın fiyatı satış sitesinde 38.500 olarak görünüyor?

4. talkie77

Araç çok güzel görünüyor.Keşke bana daha yakında olsaydı
  5. talkie77

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Korando reklamı başka kanallarda da boy gösteriyor.

6. talkie77

Anket; Actyon Sport mu? Korando Sport mu?

Ynt: Anket; Actyon Sport mu? Korando Sport mu? Dün ilk defa SsangYong reklamına rastgeldim.Sinematv kanalında Korando reklamı vardı.Şahsuvaroğlu hafiften tanıtıma geçiyor sanki.Yeterli tanıtım yapılsa bir Hyundai,bir Kia olabilir zaman içinde.

7. talkie77

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Son dönemlerde malum sitede 2011-2010 model çok az kullanılmış satılık Actyon Sports ilanlarında artış var.Bunun sebebi ne olabilir sizce?Ben araç büyük olduğu için kullanım zorluğu diye düşünüyorum...
  8. talkie77

Satılık - 1996 Model - Land Cruıser Vx 80

Fiyat nedir?
  9. talkie77

Alamadım henüz.Siz ne yaptınız :) :)

10. talkie77

Doblo rahat satılır.UMarım yakın zamanda aracınıza kavusursunuz.

11. talkie77

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Kaça alınacağını aracı görmeden söylemek zor.LX versiyon değil ama o versiyon fazla da yaygın değil zaten.Garantisinin 5 yıl olacağını sanmıyorum.Manuel vitesler tiptronik yoktur...
  12. talkie77

Actyon Sports ve Kyron...

Ynt: Actyon Sports ve Kyron... Bu arada linkteki yazıda korando sports'ta ESP var denilmekte???Ben yok diye biliyorum... Güçlü, tasarruflu ve çok yönlü bir araç olan Ssangyong'un yeni ürünü, 155 ps güç, aracın en çok kullanıldığı 1.500-2.800 devir arasında ürettiği 360 Nm tork, başlangıç torku...

13. talkie77

Actyon Sports ve Kyron...

Ynt: Actyon Sports ve Kyron... Bu durumda Actyon sports alırsak ileride sorun olur mu dersiniz?
  14. talkie77

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Actyon Sportsların 4X4 olanları iki donanım seviyesinde değil mi?Bir deri koltuklu olan bir de normal döşemeli olan.
  15. talkie77

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de En azından ssangyong'da ABS ve klima opsiyon değil...

16. talkie77

O ikisini de almam şıkkı maalesef zaman içinde ilk sıraya yükselecektir.Takıldığım başka bir forumda L200 ve Actyon sport anketinde Actyon %10,L200 %90 oy almış durumda.Maalesef marka önyargısını aşabilmek kolay değil.
  17. talkie77

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi Bu araçların orijinal lastik ölçüsü nedir acaba?
  18. talkie77

8 saat / 30km Tekirova'dan girer Teke'den çıkar :)))

Ynt: 8 saat / 30km Tekirova'dan girer Teke'den çıkar :))) Güzel maceraya benziyor takip edelim.

19. talkie77

Ssang sohbet köşesi

Ynt: Ssang sohbet köşesi 235/85/16 ile 165/75/16 arasındaki fark 2mm değil mi?
  20. talkie77

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Yanlış anlaşılma olmasın.Ben Ssangyongu kötüleme maksadıyla yazmadım;hatta flörtte olduğumu bile söyleyebilirim.Sadece Korando sports şu seviyede bekleneni veremedi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri