Arama sonuçlarınız

1. koza

Gezenbilir "Güz Sancısı" Filmini İzlemeye Gidiyor

Etkinlik Detayları Tarih : 5 Şubat 2009 Perşembe Buluşma Saati : 21:00 Film Başlama Saati : 21:45 Yer : Şişli Megaplex (Cevahir AVM) Film : Güz Sancısı Tür : Dram Gösterim Tarihi : 23 Ocak 2009 Yönetmen : Tomris Giritlioğlu Senaryo : Nilgün Öneş , Etyen Mahçupyan , Yılmaz Karakoyunlu...

2. koza

Gümüşhane Zigana Dağı'nda Çığ Faciası (25 Ocak 2009)

Ynt: Gümüşhane Zigana Dağı'nda Çığ Faciası (25 Ocak 2009) Hayatlarını kaybeden dagcıların yakınlarına sabır,yaralılara acil şifa diliyorum :(
  3. koza

Duyun Beni

Lütfen sonuna kadar izleyiniz.... http://vimeo.com/2909406 Seslendiren:Melike Demirağ Melike Demirağ “Duyun Beni” için şunları söylüyor: “Duyun Beni” dünya için yazılmış bir şarkı. Dünya bizim anladığımız kelimelerle değil ama kendi diliyle zaten uzun zamandır bizimle konuşuyor ve bize...

4. koza

İzmir'de Off - Road Gezisi Duyurusu (25 Ocak 2009)

Ynt: İzmir'de Off - Road Gezisi Duyurusu (25 Ocak 2009) Beyler anlaşılan hepiniz batmaya karar vermişsiniz :) Bu kurtarma ve çekme anlarını fotoğraflayarak ölümsüzleştirmeyi unutmayın lütfen ;) Katılacak olan herkese kazasız belasız bol çamurlu ve eğlenceli bir gün diliyorum :) Anasayfada...
  5. koza

4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009)

Ynt: 4. Gezenbilir İzmir Grubu Buluşması (24 Ocak 2009) Listeniz düzenlenmiştir ;) Adı silinmiş yada yeni katılmaya karar veren arkadaşlar listeye isimlerini eklesinler lütfen ;) Bol bol fotoğraf çekmeyi unutmayınki bizde buluşmaya katılmış kadar olalım ;) Katılacak olan herkese iyi eğlenceler...

6. koza

Çatalca - Ormanlı Sahili Off-Road Gezisi Duyurusu (25 Ocak 2009)

Ynt: Çatalca - Ormanlı Sahili Off-Road Gezisi Duyurusu (25 Ocak 2009) Organizasyonunuz takvime eklenmiştir.Anasayfada bulunan "Yaklaşan Etkinlikler" den sitemizde organize edilen tüm etkinlikleri takip edebilirsiniz. Bu organizasyonunuza ait bol bol fotoğraf bekliyoruz ;) Tüm katılımcılara...

7. koza

Motosiklete Bin Oğlum, Çünkü Motosiklet Hayattır

Ynt: Motosiklete Bin Oğlum, Çünkü Motosiklet Hayattır İyi,kötü tüm anılarınızı ve tecrübelerinizi bizlerle paylaştığınız için biz teşekkür ederiz.... Yasaklar koymadan,baskı yapmadan,sabırla anlatarak,öğreterek kişiliklerinin gelişmesinde önemli rol oynayan,kendi kararlarını alabilen,kendine...
  8. koza

Gezenbilir Kanalturk'te

Ynt: Gezenbilir Kanalturk'te Sevgili Eray Altay'a ve tüm Oksijen ekibine sonsuz teşekkürler... Eray beye bu video yu yüklediği ve beni başta sevgili Serkan olmak üzere arkadaşların baskılarından kurtardığı için ayrıca teşekkürler :) Bu arada video kolayca bulup izleyebilmeniz için ilk mesaja...
  9. koza

Geçmiş Olsun İrfan Usta

Ynt: Geçmiş Olsun İrfan Usta Gecmiş olsun Yaşar Hocam.Verilmiş sadakanız varmış. Yaralı kardeşimizede acil şifalar diliyorum...

10. koza

Geçmiş Olsun İrfan Usta

Sitemiz Üyelerinden İrfan Usta(irfanücas) bugün akşam üzeri trafik kazası geçirmiştir. Bayramoğlu Otobanında rotbaşı koptuğu için direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyon ve bariyer arasında sıkışan aracından kendisi sağsalim çıkan İrfan Ustaya geçmiş olsun diyor,acil şifalar diliyoruz.

11. koza

Gezenbilir Kanalturk'te

Ynt: Gezenbilir Kanalturk'te Kopyası 1-2 gun içinde elimize ulasacak ;) Alınır alınmaz konu başlığı altındaki ilk mesaja eklenecektir...
  12. koza

Gezenbilir Kanalturk'te

Ynt: Gezenbilir Kanalturk'te Ben de izledim :) Kaçırdığım için çok pişmanımmm çoookkk :( Emeği gecen herkesi tebrik ederim.. İçerik ve çekimler gerçekten çok güzeldi .. Kopyası alınır alınmaz konu başlığı altındaki ilk mesaja eklenecektir... Eeeee kopyası ne zaman geliyor ;)

13. koza

Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) Emeği geçen herkesi kutluyorum.Fotoğraflardan ne kadar başarılı ve keyifli bir organizasyon olduğu anlaşılıyor ;) Sabah uyuyakaldığım için malesef gelemedim ??? Bu vesileyle co pilotu olacağım Mürşat'tan (ur-guru)...
  14. koza

Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) Siz fotografları yuklemeye devam edin ben 2 defa yuklenenleri silerim ;)
  15. koza

Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Ynt: Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) Bu konu Off-Road bölümünde bulunan Off-Road Gezilerimiz isimli bölüme taşındı. Konu ile ilgili yorum ve fotoğraflar için <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22881.0">tıklayınız!.</a>

16. koza

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza yeni katılan herkes hoşgeldi :) Umarım tecrübe ve birikimlerinizden istifade etme şansımız olur ;) İlgi alanlarınız ile ilgili yaklaşan etkinliklerimizi aşağıdaki linkten takip ederek katılabilirsiniz...
  17. koza

Gezenbilir Kanalturk'te

10 Ocak 2009 Cumartesi günü saat 11:40 ta Kanalturk ekranlarında yayınlanan Oksijen programında off-road grubu üyelerimiz ile yapılan roportajları,kamp ve parkur görüntüleri... ERAY ALTAY'a ve tüm Oksijen ekibine sonsuz teşekkürler....... Beklenen video :) <object width="600"...
  18. koza

Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Ynt: Suzuki Buluşması ve Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) Program ve Katılımcı Listesi; Tarih ;11 Ocak 2009 / Ömerli-Sofular-Şile Katılacak Araçlarda Olması İstenen Ekipman; 6Mt. Çekme halatı 14 veya 16mm, 2 Adet U-Bolt Kilit, Tavsiye (Eldiven, Çizme) Kozyatağı Bauhaus Marin bölümden...

19. koza

Motosiklete Bin Oğlum, Çünkü Motosiklet Hayattır

Ynt: Motosiklete Bin Oğlum, Çünkü Motosiklet Hayattır Babaların çocuklarına yasaklar koymak yerine doğruyu yanlışı anlatarak tercihlerinde destek olduğunu görmek çok güzel :)
  20. koza

8. Organik Ürünler ve Çevre Fuarı

Ekoloji Fuarı büyüyor! Ekolojik Ürünler Sektörünün tek ihtisas fuarı olan Ekoloji İstanbul Fuarı; her yıl artan katılımcı ve ziyaretçi sayısı ve gelişen içeriği ile etkinligini sürdürüyor. Dünyanın birçok gelişmiş ülkesinde olduğu gibi ülkemizde de Ekolojik Ürünler Sektörü her geçen gün...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri