Arama sonuçlarınız

1. tanersarp

Çankırı

bir soru mu sordunuz? değilse kurulmuş olan bir ekibin varlığını mı bildirdiniz ? ajsblfas

2. tanersarp

Trekking + Yürüyüş

Öncelikle başarılar dilerim. Kadın sırt çantaları ergonomi açısından boyu daha kısa üretilmektedir ve yükün bedeninize olan baskısını azaltmaktadır.Çantanın cep sayısından ziyade ceplere kolay ulaşılabilir olma özelliği bence daha önemli. hatta çantanın iç bölümüne farklı noktalardan ulaşabilmek...
  3. tanersarp

Ankara Kampçılık İçin Tavsiyeler

batı karadenize yakınsınız. o tarafa bir araştırma yapın derim

4. tanersarp

Dana Adasına Kuşbakışı Paralel Rota

Merhaba sevgili Kampçı arkadaşlar. Hafta sonu oğlumla balık hobisi arkadaşlara eşlik edebileceğimizi söyleyip kendimize bir rota oluşturduk. Planımız onlardan geride bir nokta seçip araçtan inmek ve yaklaşık 14-15 km zorlu yolu 4 - 4,5 saatte tamamlamak; ulaştığımızda onların tuttuğu balıkları...

5. tanersarp

Victorinox 0.7240.t21 Swisscard (satılık)

Satılmıştır...teşekkürler

6. tanersarp

Victorinox 0.7240.t21 Swisscard (satılık)

Arkadaşlar merhaba; Elimde kullanılmamış Victorinox 0.7240.T21 SwissCard ürün vardır. İnternette şu an 250-280 tl aralığında verilmektedir. Ben bu ürünü 150 TL gibi bir rakama veriyorum. Hediye olarak başka bir swiss card geldiği için ihtiyacı olan birine satmak istiyorum Orjinal kutusu...
  7. tanersarp

Taşınabilir Enerji Tirübünü / Micro Wind Turbine

Evet proje sitesi, yapılması olası faydalı ve patentlenmiş ürünlere ait bir site. Micro Wind Turbine | James Dyson Award bu link birde diğer projeler için şu var; Previous winners | James Dyson Award

8. tanersarp

Taşınabilir Güneş Enerji Sistemi , Kamp Tekne Için

emeğinize sağlık

9. tanersarp

Taşınabilir Enerji Tirübünü / Micro Wind Turbine

Yine taşınabilir alternatif enerji sistemiyle karşınızdayım. Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum hemen atladım konuya. Mikro Kristal Güneş enerji panelleri yanı sıra rüzgarıda ardımıza almamız lazım :) kampta telefon , fotoğraf makinesi , fener , vb şarj etmek ve depolamak için çok beğendiğim...
  10. tanersarp

Çadırda Isınma Problemine Son

hayvan postuna biraz karşı duruyorum, bakımıda pek kolay değildir sanırım. eskiden evet çok mükemmel bir kullanım alanı varmış konar göçerlikte. hayvanı canlı canlı taşımak lazım :))

11. tanersarp

Husky Bromer 4 Hakkında

iyi bir marka, ( thermal-insulated, aluminised ) ısı yalıtımı varmış. Kendi aracınla çıkacaksan (11 kg olmasından dolayı :/ ) güzel bir ürün diyebilirim. zaten 4 kişilik bir ürün, gerekli yer konforunu verecektir. Soğuğu kırma konusunda boyutlarından dolayı bişey diyemeyeceğim ama rüzgara...
  12. tanersarp

Husky Bromer 4 Hakkında

dediğim gibi bende hemen hemen aynı boyutlarda marmot kullanıyorum, kullanan bir arkadaş vardı oradan biliyorum. bu çadırlar genelde extrem çadırlardır. Rüzgar ivmelenmesini azaltmak ve kolay ısıtmak için tasarlanmıştır. Takdir sizin.Sahil kampı için pek uygun denemez. Daha havadar ürünler...
  13. tanersarp

Husky Bromer 4 Hakkında

Çadır yüksekliği takıntın yoksa (120-130 cm tahminen) güzel bir çadır.uzun bir süre idare eder. üzmez

14. tanersarp

fotoğraflar ektedir
  15. tanersarp

Merhaba arkadaşlar, Duyduk ki çadırda ısınma problemi çeken arkadaşlar varmış. Bunun önüne geçmek için bir iki çadır fikri paylaşacağım. işine gelmeyen olursa ateş ,uyku tulumu, cep sobası yapabilir. Takdiri değerli kamp sever arkadaşlara bırakıyorum. Gülümsemeniz eksik olmasın. Herkese iyi kamplar
  16. tanersarp

Stanley Montain Compact Cook Set

geçen hafta letgo'da kullanılmamış bir ürün görünce dayanamadık yine. fiyatta muazzam uygundu (100 tl ). Stanley Camp Mug 2,5 saat tam sıcak , 4,5 saat tam soğuk ve 20 saat kadar buz halinde saklayabiliyor. 16 oz yaklaşık 475 ml hacmi var. sadece biraz kaba gibi ama taşıma kulbunun oluşu çanta...

17. tanersarp

Kamp yeri tavsiyesi - Ege

Google Haritalar Google Haritalar Google Haritalar
  18. tanersarp

Magnezyum Çubuğu İle Kamp Ateşi, Dana Eti, Erişte

Keyfi yerinde görünüyor arkadaşın :) emeğine sağlık. iyi kamplar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız