Arama sonuçlarınız

1. tanersarp

Yılın Son Kampı

Öncelikle buradaki değerli doğa severler arkadaşlara mutlu huzurlu ve sağlıklı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum. Gelecek kuşaklara aktaracağımız geri dönüşümü mümkün olan projeler tasarlayıp, çevreye saygılı bireyler yetiştirmek umuduyla. Buda benim oğlumla hafta içi dışarı çıkamadığımız...

2. tanersarp

Yeni Yıl Hediyesi

Arkadaşlar Merhaba; Sahibinden.com 'da sıfır etiketi üzerinde ancak internette bulacağınızın yarı fiyatına bazı ürünlerde 3 te bir fiyatına satış yapıyorum. İşinize lazım olan yada hediye etmek istedikleriniz olursa sizlere de bilgi vermek istedim. Ürünler orjinal ve hiç kullanılmamış...
  3. tanersarp

500 $ Değerinde Sog Çekilişi

Last bundle giveaway for the week: Today only, enter to win a GLOCK beanie, sling backpack, jogging pants, and t-shirt! https://woobox.com/xuxqgt #GLOCK

4. tanersarp

50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır?

Her ürünün fiyatlandırması onun kalite ve kullanış amacıyla doğru orantılıdır çoğu zaman. ama şunu net olarak söleyebilirim o ürünü kullanan insanla da alakalı bir durumdur. Senden rica etsem bir daha çadır kurarken ilk rüzgarda uçacakmış gibi değilde kazıkları köşelerden gerdirip kurman senin...
  5. tanersarp

Çadırın Çantada Ki Yeri? Yer Yok :/

yanına alacağın iplerden yardım alabilirsin. ama cırt ve lastik özellikli bantlar var onlarla da sabitleyebilirsin.

6. tanersarp

Outdoor Çakmak

çanta içerisinde bir iki standart çakmak yeterli gibi. ama işi su geçirmez az yer kaplasın vs vs gibi özelliklerle daraltırsak bir iki model var aklımda ama en sevdiğim şu aşağıdaki arkadaş.

7. tanersarp

GLOCK ÇEKİLİŞİ Bundle giveaway number two! Today only, enter to win this GLOCK Men's bundle complete with a camp chair, poker set, pullover, and field knife. https://woobox.com/vqejs8 #GLOCK
  8. tanersarp

Zor Durumlar Için Pratik Bilgiler

şilte ile korunma
  9. tanersarp

yine Bir çekiliş ve yine bizim ülkeye birşey yok.Bu defa çekilişi GLOCK Inc.‏ yapıyor .katılmak isteyen avrupa ve amerikadaki arkadaşlara duyurulur. link ...... https://woobox.com/27jny5

10. tanersarp

Ödünç Krampon Kazma İzmİr Lütfenn

bulunduğun ilin üniversitesinde tırmanış ve dağcılık kulübü vardır. oraya bak derim.Yardımcı olacaklarına inanıyorum. en azından biz oluyorduk :)

11. tanersarp

Pratik Hava Tahminleri

yanlış anlaşılmışım sanırım. bende espriyle yaklaştım. ancak benim burada paylaşmak istediğim şeyler genelde yanımızda işimize yarayacak bir materyal yoksa sorunlarla nasıl başa çıkarız yönünde. o tür mesajları daha dikkatli okuyorum. Buradaki amacımda buydu.sizde bilirsinizki araçsız 50/70...
  12. tanersarp

Pratik Hava Tahminleri

Bilgiler ISO 9001 Kalite yönetim sistemi standartlarına uymayabilir. o yüzden kesinlik veremiyorum. Romatizmalı bir yakınınızı yanınızda götürmeniz size daha fazla yardımcı olacaktır :)

13. tanersarp

Pratik Hava Tahminleri

Merhaba; Siz değerli forum üyeleriyle hava tahminleri ile ilgili pratik bilgiler paylaşacağım.Umarım faydalı olur. · Güneş ufukta bulut şeritleri arasında batarsa; hava bozacak veya gece yağmurlu olacak denebilir. · Şafak vakti tepelerin cevresini saran bulutlar; aşağı süzülürsa yağmur...
  14. tanersarp

Sıfırdan Başlıyorum. Yardım Lütfen! (çadır Seçimi, Alternatifler Ve Sorularım)

boyut olarak iyi görünüyor,hayırlı olsun.kamp yapacağınız mevsim için ilkbahar yaz aylarında ideal olabilir. Sonbahar ,Kış ve rüzgarı hesaplayınca büyük alanın ısıtılması ve rüzgar ivmelenmesi için sağlam kazıklara ve sabitlemeye ihtiyacınız olacaktır. iyi kamplar dilerim.
  15. tanersarp

Karda Ateş Yakma Denememiz: Erzurum

Ateşi yerden yükseltmek gerekiyordur belkide. Bir video gönderiyorum fikir sahibi olabilmemiz için. benimde sizinki gibi bir tecrubem olmuştu. iyi kamplar dilerim. Video: https://youtu.be/doZnJ_h9Pps

16. tanersarp

Land Rover Defender Romörk Fikirleri

Defender tutkusu olan arkadaşlar için bir kaç romörk fikri paylaşıyorum. umarım beğenirsiniz.
  17. tanersarp

Discovery Mi Satıyorum.

250.000 tl
  18. tanersarp

Hafta Sonu Kampçilari 15.12.2018 Kamp Görsellerİ

güzel etkinlik, emeğinize sağlık

19. tanersarp

Amerika ve uygun bölgelerde yaşayan arkadaşlar Leatherman 'ın stanley ve filson ile ortak çekilişine katılabilirler. Türkiye'de üzgünüm işe yaramıyor. link aşağıdadır. https://bit.ly/2BS5qrd
  20. tanersarp

Meraba arkadaşlar, Amerikan bıçak markası sog bir kaç markayla birleşip çekiliş yapıyor. Toplam değeri 500$ ın üstünde. Katılmak için sayfanın linkini veriyorum. Bol şanslar. Holiday Mega Giveaway Part 2

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR