Arama sonuçlarınız

1. tanersarp

300 Tdi Özel Overland Yapım

Emeğinize sağlık. 4 dörtlük bir iş olmuş

2. tanersarp

300 Tdi Özel Overland Yapım

Emeğinize sağlık. 4 dörtlük bir iş olmuş
  3. tanersarp

Elbruz Dağı Tırmanış Raporu Elbuz' A Nasıl Çıkılır...

güzel bir bilgilendirme ve iyi bir rota. emeğinize sağlık.

4. tanersarp

Doğada Tek Başına (açık Davet)

arkadaşlar merhaba. Okunanları okuyunca küçük bir tebessüm yaşamadım değil :) bir insanın doğada neyle karşılaşacağına bir eğitmenden çok doğa karar veriyor. O yüzden en iyi bilgi öğretilmiş bilgi yerine kazanılmış bilgidir bana göre. Önce günübirlik daha sonra 1 gece konaklamalı , başlarda...
  5. tanersarp

Monte/demonte Olabilen Portatif Isı Şemsiyesi Arayışı Hk.

Projeler olmadan olmaz. 13-15 metrelik karavanla çıkanda var, bir bel çantasıyla gidende. zaten bu hobilerle uğraşan insanların ortak özelliği (bana göre) Zeka seviyemizin yaratıcılık yönünde belirli bir seviyede olması ve en önemlisi bunu kullanabilmek :) kamp yerlerine taşınabilir enerji...

6. tanersarp

Monte/demonte Olabilen Portatif Isı Şemsiyesi Arayışı Hk.

üstadım merhaba; bu kadar yük etme kendine. 3 tarafı kapalı bir tente yaptır çadır şeklinde , hem ısıyı tutacak hemde rüzgarı engelleyecektir. küçük bir kamp sobası işini görecektir, hem yemek hem içecek birşeyler hazırlanır . Yengeninde canı sıkılmaz oturduğu yerden odun atar çay demler falan...

7. tanersarp

Quechua markasının ürünlerini kullanan var mı?

Konuya yıllardır eklemeyapılmamış :) Firma Kendisini geliştiren bir firma, yeni başlayanlar için uygun fiyatlı ve fiyata göre kendi kalitesinde ürünler sunuyor. Ben 1-2 günlük kamplarımda 50lt lik sırt çantasını kullanıyorum. Kolay erişilebilen bölmeleri olması işime geliyor. Daha kalitelileri...
  8. tanersarp

Discovery Mi Satıyorum.

Arkadaşlar işyerimi ve işlerimi genişletmek için aracımı satıyorum. Arazide off road için hiç kullanmadım sadece kamplar ve yayla çıkışlarında genellikle şehir içinde kullandım 137.000 km de, hiç bir sorunu yok istenilen yere gösterilebilir. özellikleri ise şu şekilde. BORUSAN ÇIKIŞLI 2011...
  9. tanersarp

Temel Hayatta Kalma Kiti

Merhaba ; Bende bir hevesle yurtdışında şekerleme kutularının içerisine yapılan bir çalışma görüp yapmıştım. Ebatları 10*6*2,2 cm içindekiler; 1.Metal Kutu 2. victorinox 1.3713.3 huntsman çakı 3. sabitleme lastikleri 4. pamuk bez 5. kalem ve açacak 6. lumo su geçirmeyen ve darbeye dayanıklı...

10. tanersarp

Mini Camper Yapmaya En Musait Araç

Gayet başarılı, emeğinize sağlık. Oturma bölümlerinde öne salınım sıkıntı yaratyor mu? Içi boşalmış bir kutu gibi.

11. tanersarp

Gezi Raporu Nasıl Yazılır?

emeğinize sağlık.

12. tanersarp

Celestron Elements Infinisun Taşınabilir Güneş Paneli Ürün İncelemesi

Ürün 6000 mAh dahili bataryasını dolduruyor önce sonra 2 ayrı uçtan 5V enerji veriyor. Ben pek enerji dönüşümünden anlamıyorum ama teknik verileri aşağıdaki gibi. Marka güvenirliğinden aldık bizde. Normalde radar ve teleskop üreten bir firma. Benim küçük ihtiyaçlarımı usb uçlarla sağlıyor...
  13. tanersarp

Filmam Mam Portugal

Merhaba Arkadaşlar; Kullanımı açısından Opinel ve Filmam birbirlerine benzerlikler gösterir. Opinelin kilit mekanizması yerine Filmam'da kullanılan lineer lock daha sağlıklı buluyorum. Opinel herkesin bildiği artık sınıfında 1 numara olan bir üründür . Filmam firması ise Opinel'den 20 yıl daha...
  14. tanersarp

Ka-bar Bk2

Ben hep inox bıçak kullanıyorum bu tür bıçakların bakımı nasıl ? zor oluyor mu? karbon su ilişkisi biraz sıkıntılı bildiğim kadarıyla.

15. tanersarp

Türkiye Için Alternatif Kamp Rotası

Eminim daha iyilerini görebilir gidecek arkadaşlar.
  16. tanersarp

Celestron Elements Infinisun Taşınabilir Güneş Paneli Ürün İncelemesi

Arkadaşlar merhaba; Sizlere günlük hayatta pek ihtiyacımız olmayacak ama doğada, denizde ve kamplarda çok ihtiyaç duyabileceğimiz bir ürün tanıtacağım. Motosikletle seyahat eden bir arkadaşımız için araştırma yapıp almıştık. Oldukça kullanışlı bir güneş paneli. Teknik bilgileri ise şöyle...
  17. tanersarp

Türkiye Için Alternatif Kamp Rotası

Merhaba Arkadaşlar, Sizlere İnsan kalabalığından uzak, huzurun ve hem off-road hemde Kampçılık faaliyeti gösteren arkadaşlar için alternatif bir rota önerisinde bulunacağım. Ankara - Adana Otoyolu pozantı gülek mevkinden indiğimiz zaman Çamlıyayla mevkiine ulaşıyoruz. Yol üzerinde kamp...

18. tanersarp

Zor Durumlar Için Pratik Bilgiler

Merhaba arkadaşlar. Belki bunlar daha önce paylaşılmıştır bilmiyorum ama işinize yarayacağını düşündüğüm birkaç bilgi paylaşmak istedim. Eklemeler olursa sevinirim. Havasız en fazla 3 dakika, susuz 3 gün, yiyeceksiz 3 hafta yaşayabilirsiniz. Kil, yağmur suyunu iyi tutar. Kuru kil tabakasının...
  19. tanersarp

Kamp Ateşİ Nasil Yakilir?

yakıtı akıllıca kullansalarmış hem ısınır hem bizde böyle görüntüler görmek durumunda kalmazdık.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri