Arama sonuçlarınız

1. yugun

Kampçıdost Şikayet Etmez!!! Çözüm Üretir...

Arkadaşlar, Ben istediğim gibi yaşarım. Özgür hayatıma hiçkimse karışamaz!!!...

2. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Aslında Karagedik'teki lojman yardımıyla karavanda yaşam denenebilirdi. Ama ben bunu yapmak istemiyorum. Şu an oturduğum evimden gayet memnunum. Buradan çıkarsam böyle rahat bir evi bir daha bulamayabilirim. Kış aylarında lojman gerçekten çok soğuk oluyor ayrıca okul bahçesinde yalnız ve ıssız...
  3. yugun

Kiraya çok para veriyor olmasam bir midibüs karavan alırdım kendime. Ama barınma ihtiyacımı karşılamak daha önemli. Motokaravanda yaşama olayını ben yapamam. Benim için karavan bir hoşça vakit geçirme ve bir etkinlik yada gezi- tatil aracıdır. Onu bir ev gibi kullanıp rahat edemem. Özellikle bu...

4. yugun

Kampçıdost Şikayet Etmez!!! Çözüm Üretir...

Arkadaşlar, Biz bir kampçıdostuz. Kampçıdost şikayet etmez, çözüm üretir. Kampçıdostlarına şusun busun demişler, Ne olmuş yani? Koca bir hiç... Ne yapacaksınız gardaşım özgür cinsel hayatımı? Size ne bundan? Neye yol açacağınızı sandınız? Kendinizi ne zannediyorsunuz? İstediğim gibi olurum...
  5. yugun

Hayallerimdeki Motokaravanım (letafet)

Arkadaşlar, Letafet'im için düzenli biriktirmeye devam ediyorum. İnşallah 2037 yılında halen sağ ve salim olursam Letafet'imi yaptıracağım.

6. yugun

Yoldaş Aranıyor!!!

Arkadaşlar, Kendime Türkiye yollarında yoldaşlık edecek, yada en azından üç beş muhabbet edecek yoldaş(lar) aramaya devam ediyorum. Artık kamplarımı Kahramankazan'daki kampingde yapıyorum. Benimle kamp yapmak isteyen yukarıdaki şartları taşıyan hanımefendilere kapım açık. Not: Ben özgür bir...

7. yugun

Ben istediğim gibi özgür oldum, Hayatımı dilediğim gibi de yaşadım. İftiracılar ve dedikoducular bana hiçbir şey yapamadı. İki türlü konuşan insanlar yüzünden rahatsızlandım ve hasta oldum. Dünya'da bazı insanlar çok acımasızlar. Ama yalanla kimseye bir şey yapamıyorlar. Önemli olan istediğim...
  8. yugun

İstediğim gibi oldum yaşadım kimse de karışamadı bana... Halen özgür yaşıyorum hayatımı...
  9. yugun

Yalancı o***puçocukları ile bana hiçbir şey yapamadılar...

10. yugun

Herkes de son derece delikanlı bir insan olduğumu biliyor. Buna aykırı hiçbir şey de yaşamadım.

11. yugun

Benim forumlara girme ve kendime kampçı dostlar edinme isteğim elbette yalancı oçocuklarını başıma toplamak için değildi.
  12. yugun

Burdayım işte, Her şeyimi özgürce yaşıyorum. Bana bununla da bir şey yapabildiler mi?

13. yugun

Bir insan sebebi ne olursa olsun insanlar hakkında yalan konuşuyorsa o benim için bir oçocuğudur.
  14. yugun

Bazı insanlar yalancı oçocuğu ve ben böylesi insanlarla muhattap olmak zorunda değilim.
  15. yugun

Özgürce dilediğimiz gibi özgür yaşadığımız hayatımıza tüm yalancı oçocuklarına rağmen devam ettik ve devam ediyoruz.

16. yugun

Arkadaşlar, Biz istediğimiz gibi oluruz, dilediğimiz gibi yaşarız. Bu iftira ile de bize hiçbir şey yapamadılar.
  17. yugun

2 Km lik yürüyüşümü yaptım. Tshirtim aşağıdaki banktan yine çam reçinesi oldu. Bu attığım ikinci tsirt bir daha da o banka oturmam.
  18. yugun

Ragner Lothbrok izlemece...

19. yugun

Karavanla Bulgaristan, Sırbistan, Macaristan, Slovenya, İtalya, İsviçre, Fransa, Lihtenştayn, Avusturya, Çekya, Polonya, Slovakya, Romanya

Fotoğraflar her şeyi anlatıyor. İnstagram hesabınızı da takipteyiz...
  20. yugun

Evimin yakınında yürüyüş olanakları kampınkinden daha iyi ve güzel.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR