Arama sonuçlarınız

1. yugun

2025, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Ben karavanımdaki gösterişsizliği ve sadeliği seviyorum.

2. yugun

En büyük zenginlik, En az şeye ihtiyaç duymaktır. Sahip olduklarınla mutlu olup yetinmeyi bilmektir. Sadelik güzel bir yaşam biçimidir.
  3. yugun

Bu yaz kamplarımı Kahramankazan'daki kamp alanında yapıyorum. Eh devir ekonomi devri. Şartlar da beni buna zorluyor açıkçası...

4. yugun

Kamp alanına sabitlediğim çekme karavanım benim kampçılık ihtiyacımı görüyor. Çekici aracım da bana iyi araçlık ediyor. Şu an herhangi bir değişikliğe gitmeme gerek yok. Sahip olduklarımla kamp yapıp mutlu olmak en iyisi...
  5. yugun

Hem böylece kampçıdostumun Altınkamp macerasından da söz edebiliriz. Kampçıdostlar iyidir. Dost gönüllü olmak iyidir. Fesatlık, dedikodu ve başka fitnelikler kötüdür.

6. yugun

Her gün çıkıp biraz yürümek bana kendimi iyi hissettiriyor. Yarın kampçıdost Ahmet EFE ile buluşup Sbarro'da Pizza yiyeceğiz.

7. yugun

Bu kadar vikingler yetti. Şimdi Yaşar KEMAL okumaca...
  8. yugun

Şimdi yine Vikingler izlemece...
  9. yugun

Bugün de yürüyüşümü yapıp eve döndüm. Yaklaşık 2km yürüdüm. Yarım saat sürdü...

10. yugun

Vodafone Sınırsız Tarife Aslında Sınırsız Değil...

Daha ekonomik olsun derseniz Video pass paketi 750TL Sadece Youtube ve sosyal medya sınırsız. Youtube yetiyor zaten.

11. yugun

Vodafone Sınırsız Tarife Aslında Sınırsız Değil...

1250TL yaklaşık olarak.
  12. yugun

Kampçıdost Ahmet EFE SON bugün Altınkamp'tan döndü ve evceezine ulaştı. Artık kampçıdostum Angara'da...

13. yugun

Evimi temizleyen abla kendi evinde iş yaparken bir kaza geçirmiş ve kolunu ve burnunu kırmış. Ev nasıl temizlenecek şu anda bilemiyoruz. Belki residans yönetimi yeni geçici birini bulur...
  14. yugun

Bugün kendime dondurulmuş bezelyeden Zeytinyağlı Bezelye yemeği pişiriyorum.
  15. yugun

Arabam tamamen yapıldı ve kullanıma hazır oldu. Arabamın sağlıklı olması benim de iyi hissetmemi sağlar. Arabam bozukken benim de psikolojim bozulur.

16. yugun

Vikingler izlemece...
  17. yugun

İstediğim gibi olurum, Dilediğim gibi yaşarım. Kime ne gardaşım? Yakışıklı ve delikanlı bir Yücel Hoca fotosu. Seviyorum kendimi...

18. yugun

Sanayiide işimiz bitti. Dönüşte Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı'na geldik. Güzel sakin bir yerde serinde oturduk.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri