Arama sonuçlarınız

1. damast

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013)

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013) .

2. damast

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013)

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013) Merhaba Yine harika bir festival geçirdik.
  3. damast

Off Road Sonrası Frontera Bakımı

Ynt: Off Road Sonrası Frontera Bakımı Bilgi paylaştıkca güzel. Birde diğer arkadaşlarda motor rolantide sıcak iken yağ basınçı ne durumda ? Slelamlar

4. damast

Ynt: Off Road Sonrası Frontera Bakımı .
  5. damast

Ynt: Off Road Sonrası Frontera Bakımı .

6. damast

Ynt: Off Road Sonrası Frontera Bakımı Radyatörlerin temizliğinden sonraki isi değerleri

7. damast

Ynt: Off Road Sonrası Frontera Bakımı Sağol Özellikle yağ radyatörün temizliği önemli ısınan yağ basınç düşüklüğüne sebep oluyor.
  8. damast

Ynt: Off Road Sonrası Frontera Bakımı Bir sonrası yapacağım bakımlar tüm difflerin ,sanzıman yağların değişimi ve tüm greslüklerin yağlaması planlıyorum.
  9. damast

Ynt: Off Road Sonrası Frontera Bakımı V kayış sistemi ve yağ radyatör bağlantı uçları

10. damast

Ynt: Off Road Sonrası Frontera Bakımı Radyatörlerin temizlenmiş hali

11. damast

Ynt: Off Road Sonrası Frontera Bakımı Temizleme sistemi ;D
  12. damast

Ynt: Off Road Sonrası Frontera Bakımı Radyatörlerin kirli hali

13. damast

Ynt: Off Road Sonrası Frontera Bakımı Radyatörlerin temizliği
  14. damast

Ynt: Off Road Sonrası Frontera Bakımı Hub yağlamsı
  15. damast

Merhaba Frontera ya Off road sonrası yağıtığım bakımlar kısaca Özellikle yaz olduğu için klima.yağ ve soğutma suyu radyatör temizliği yaptım. Manuel hub yağlaması, Fren kaplipper cıvata yağlaması. Sonra plandiğim bakımlar tüm gresörlüklerin yağlanması ve diff ve sanzıman yağ değişim değişimi.

16. damast

.
  17. damast

2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)

Ynt: 2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013) ARKADAŞLARIM, GEZİMİZİ 2013 AĞUSTOS SONU YADA EYLÜL İLK HAFTASINA ERTELEYELİM DİYENLER SİZİN FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUZ ERTELEMEK İSTEYENLER: 1-BALIKAY 2-SARPER16 3-DAMAST Read more...
  18. damast

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi Levent abi Hayırlı olsun Maşallah süper Ustamızında ellerine sağlık

19. damast

2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013)

Ynt: 2. Opel Frontera Buluşması ( Likya Yolları ; 22 - 28 Haziran 2013) Emre abi ALLAH CC en kısa zamanda daha hayırlı ve bereketli bir iş nasip eylesin. Herşeyde bir hayır vardır mutlaka Selamlar
  20. damast

Frontera A 1997 Abs Sensör Tamiri

Ynt: Frontera A 1997 Abs Sensör Tamiri Merhaba Forumu sürekli yakip ediyorum ,fakat bazen yazmak zor geliyor bana.Biraz bunalımda oluyorum bazen. Frontera yı nasipse satmayı düşünmüyorum. Selamlar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri