Arama sonuçlarınız

1. erol81

Sıra Dışı Etkinlikler Video

Evet hala izlerken bile o günlere gidiyoruz ve bunu dostlarımla ve arkadaşlarımla gerçekleştirebilmek dünyada insanın yaşayabiliceği en büyük zenginlik bence ,darısı başınıza...

2. erol81

Karaburun Gezisi Ve Videosu

Teşekkürler ...
  3. erol81

2 Yamaha Tenere 660z Ile Toros Dağları’nda Motosiklet Gezisi

Çok teşekkürler.. Yüksek rakımlı dağlarda ben sürekli kamp yapıyorum hatta orada kamp kurduğumuz yerin karşısı Aladağlar çok beğendik ama çıkma fırsatı bulamadık o gezide ,daha sonra 2016 da gelip emler zirvesine çıktık o zamanda oralarda 2 gün kamp yapmış olduk ve orada inanılmaz dağ keçileri...

4. erol81

Salda Gölü Kampı Ve Videosu

Yok herhangi bir sorun yaşamadık,aracımız çadırlarımızın 10 metre ilerisinde idi .Ben 7 aylık bebeğim ,eşim ve arkadaşlarımla gittim bir sıkıntı yaşayamadık, 3 km ötede köyden alışverişinizi yaptığınız ve çöplerinizi arkanızda bırakmadığınız takdirde çok keyifli bir tatil olacaktır...
  5. erol81

Yok herhangi bir sorun yaşamadık,aracımız çadırlarımızın 10 metre ilerisinde idi .Ben 7 aylık bebeğim ,eşim ve arkadaşlarımla gittim bir sıkıntı yaşayamadık, 3 km ötede köyden alışverişinizi yaptığınız ve çöplerinizi arkanızda bırakmadığınız takdirde çok keyifli bir tatil olacaktır..

6. erol81

Karaburun Gezisi Ve Videosu

2015 yılında Karaburun'da gerçekleştirdiğimiz aile tatilinden görüntüler...

7. erol81

inşallah arkadaşım resimlerinizi bekliyoruz
  8. erol81

Erzurum Uluslararası Şelale Buz Tırmanışı Festivali 2017

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Buz tırmanış festivaline Türkiye'den ve yurtdışından birçok sporcu katıldı Milli dağcılar Çetin bayram, Tunç Fındık ve Doğan Palut önderliğinde tırmanışlar gerçekleşti
  9. erol81

Motokaravan Içinde Atv Taşımak

Bu konuyla bir dönem baya ilgilenmiştim sizinle de paylaşayım gerçi çoğunu biliyor olabilirsiniz birinci seçenek Ruslar' ın kullandığı 2*2 motorlar arkada fazla yer kaplamadan durabilir ama motoru temin etmesi zor. burada da videosu fikir verebilir 2 Motokaravanın en arka yatağının arkasına...

10. erol81

Motokaravan Içinde Atv Taşımak

valla yapmak istediğim karavandaki sorun offroad için bir alet, crf 250 düşünmüştüm hem ince hem hafif ama atv yi yatağın altına sokabilsek çok daha mantıklı olacak Burak arkadaşımızın 17 m3 lük aracı gibi bir araç şart hertürlü birşeylerden fedakarlık gözüküyor

11. erol81

Yolda Biri Var Müthiş Doğasıyla Pürenli Yaylası

çok teşekkürler valla yeni rota öğrenmek insanı heyecanlandırıyor :)
  12. erol81

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Burak bey yazdıklarınızı bir çırpıda okudum ,geçtiğiniz aşamaları tek tek yazmışsınız. Bu bizim gibi karavan sevdalıları için nasıl bir yol izleyeceğimiz konusunda çok yardımcı oluyor bende daha araç araştırma kısmındayım bu kısmı atlatıp yavaş yavaş keyif kısmına geçmek istemekteyim. Ben size...

13. erol81

Biz oranın off sezonunda gittiğimiz için yazın nasıl olur çok tahmin edemiyorum ama ne yazık ki çöplerden anladığım kadarıyla yoğun geçiyor n hafta sonu ve bayramlar da gitmemek lazım, asıl kamp yerine gittik biz ama kapalı gibiydi çöpler ne yazık ki vardı ordada sezonda ilk oraya girip bakmak...
  14. erol81

Çadırımız Husky fighter ,tulumlar Husky enjoy,bebeğimizinki columbia'nın tulumu
  15. erol81

Yolda Biri Var Müthiş Doğasıyla Pürenli Yaylası

süper bir gezi çok güzel yerler...

16. erol81

valla bilemedim :) çadırda 3 kişiydik belki o biraz etken olmuştur ,yanımda patch ısıtıcılardan vardı onları bile kullanmadık
  17. erol81

Astronomi Fotoğrafçılığı

iyi günler konu ilgimi çekti bende İzmir Karaburun'dan bir paylaşıyım yapıyım dedim

18. erol81

http://www.gezenbilir.com/konu/karadeniz-yuruyus-gezimiz-ve-videomuz.114332/

http://www.gezenbilir.com/konu/karadeniz-yuruyus-gezimiz-ve-videomuz.114332/
  19. erol81

tabi paylaşabilirsiniz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger