Arama sonuçlarınız

1. erol81

Salda Gölü Kampı Ve Videosu

inşallah bizimde hayalimiz buralara karavanla gelmek

2. erol81

Karadeniz Yürüyüş , Gezimiz Ve Videomuz

2016 Ekim ayında 7 aylık kızımızla çıktığımız 9 günlük rotamız sırasıyla Samsun,Giresun,Ordu,Trabzon,Rize,Artvin çekimler Pentax K-3 ve Dji phantomla yapılmıştır..
  3. erol81

Toskorf teşekkür ederim gece 5 dereceydi gündüz 23 ama mat ve tulum yeterliydi ,kaldı ki 7 aylık bebeğimizle kalabildik sorun olmadı... Teşekkürler

4. erol81

29-30 Ekim Salda gölündeki aile kampı yaptık Salda gölü 185 metre derinliği ile Türkiye'nin en derin dünyanın ise üçüncü en derin gölüdür.Ayrıca dünya üzerinde Mars özelliği taşıyan iki yerden biri ayrıca göl Türkiye'nin Maldivleri olarak geçmektedir. Magnezyum yüklü kumun şifa dağıttığı...

5. erol81

Sıra Dışı Etkinlikler Video

Merhabalar ,arkadaşlarımla beraber yaptığımız aktiviteleri video haline getirdik umrarım beğenirsiniz .Video Dağcılık,doğa yürüyüşü, kanyoning,mağaracılık,dalış,rafting,motocross,atv,painball,yachting içermektedir Videoyu hangi kategoride olması gerektiğini çözemedim o yüzden içinde en çok...
  6. erol81

http://www.gezenbilir.com/konu/2-yamaha-tenere-660z-ile-toros-daglarinda-motosiklet-gezisi.111141/

http://www.gezenbilir.com/konu/2-yamaha-tenere-660z-ile-toros-daglarinda-motosiklet-gezisi.111141/

7. erol81

2 Yamaha Tenere 660z Ile Toros Dağları’nda Motosiklet Gezisi

Erhan bey bende 20 senedir motosiklet kullanıyorum zaman zaman bende motorsuz kaldım halinizi çok iyi anlıyorum ama ozamanki motivasyonlarım bu son motorumu almamı ve geziler yapmamı sağladı en kısa zamanda darısı başınıza...

8. erol81

Erhan bey bende 20 senedir motosiklet kullanıyorum zaman zaman bende motorsuz kaldım halinizi çok iyi anlıyorum ama ozamanki motivasyonlarım bu son motorumu almamı ve geziler yapmamı sağladı en kısa zamanda darısı başınıza...

9. erol81

İki Arkadaş 4 günde 2.750 km yol katederek yaptığımız gezimizin videosu İstanbul'dan çıkarak Tuz Gölü,Hasan Dağı,1250 metredeki Gülek kalesi,Offroadçuların favori mekanı Hacıkırı-belemedik yolu,Varda köprüsü,Aladağ Milli Parkı,Ürgüp-Göreme-Avanos,Küre dağları gibi önemli yerleri gezdik...
  10. erol81

Xt660r İle Yalova Armutlu Kampı

tebrikler güzel video olmuş
  11. erol81

Ülkemizdeki Mağaralar

12. erol81

Volkswagen T5 'le Avrupa Gezimiz- 2012

elinize sağlık çok güzel bir gezi
  13. erol81

Hızlı Norveç turumuz

Çok güzel bir gezi olmuş tebrikler
  14. erol81

Kuzuyla Karadeniz Turu

Ynt: Kuzuyla Karadeniz Turu Harika anlatımınız ,inanılmaz fotoğraflar,güzel ve offroad bir rotayla harmanlanmış çok güzel bir yazı ve anı olmuş benimde 15 gün sonra çıkacağım karadeniz gezisine ışık tuttu emeğinize sağlık...

15. erol81

Hasan Dağı için Bilgi İsteyenler Var mı?

Ynt: Hasan Dağı için Bilgi İsteyenler Var mı? cem bey çok teşekkurler verdiğiniz bılgıler için kendi aktivitemizin durumunu burdan iletirim
  16. erol81

Hasan Dağı için Bilgi İsteyenler Var mı?

Ynt: Hasan Dağı için Bilgi İsteyenler Var mı? hasan dağı hakkında son bilgileri verebilicek birileri varmı? karbeyaz otelin yolu açıldımı mesela?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri