Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2016 Ekim ayında 7 aylık kızımızla çıktığımız 9 günlük rotamız sırasıyla Samsun,Giresun,Ordu,Trabzon,Rize,Artvin
çekimler Pentax K-3 ve Dji phantomla yapılmıştır..
29-30 Ekim Salda gölündeki aile kampı yaptık
Salda gölü 185 metre derinliği ile Türkiye'nin en derin dünyanın ise üçüncü en derin gölüdür.Ayrıca dünya üzerinde Mars özelliği taşıyan iki yerden biri ayrıca göl Türkiye'nin Maldivleri olarak geçmektedir. Magnezyum yüklü kumun şifa dağıttığı...
Merhabalar ,arkadaşlarımla beraber yaptığımız aktiviteleri video haline getirdik umrarım beğenirsiniz .Video Dağcılık,doğa yürüyüşü, kanyoning,mağaracılık,dalış,rafting,motocross,atv,painball,yachting içermektedir
Videoyu hangi kategoride olması gerektiğini çözemedim o yüzden içinde en çok...
Erhan bey bende 20 senedir motosiklet kullanıyorum zaman zaman bende motorsuz kaldım halinizi çok iyi anlıyorum ama ozamanki motivasyonlarım bu son motorumu almamı ve geziler yapmamı sağladı en kısa zamanda darısı başınıza...
Erhan bey bende 20 senedir motosiklet kullanıyorum zaman zaman bende motorsuz kaldım halinizi çok iyi anlıyorum ama ozamanki motivasyonlarım bu son motorumu almamı ve geziler yapmamı sağladı en kısa zamanda darısı başınıza...
İki Arkadaş 4 günde 2.750 km yol katederek yaptığımız gezimizin videosu
İstanbul'dan çıkarak Tuz Gölü,Hasan Dağı,1250 metredeki Gülek kalesi,Offroadçuların favori mekanı Hacıkırı-belemedik yolu,Varda köprüsü,Aladağ Milli Parkı,Ürgüp-Göreme-Avanos,Küre dağları gibi önemli yerleri gezdik...
Ynt: Kuzuyla Karadeniz Turu
Harika anlatımınız ,inanılmaz fotoğraflar,güzel ve offroad
bir rotayla harmanlanmış çok güzel bir yazı ve anı olmuş
benimde 15 gün sonra çıkacağım karadeniz gezisine ışık tuttu emeğinize sağlık...