Arama sonuçlarınız

1. erol81

Hasan Dağı için Bilgi İsteyenler Var mı?

Ynt: Hasan Dağı için Bilgi İsteyenler Var mı? çıkış yapmaya çalıştığınız tarih neydi acaba?

2. erol81

Ynt: Hasan Dağı için Bilgi İsteyenler Var mı? çok teşekkürler demekki helvadereye çıkmak için biraz daha beklememiz lazım tarihi değiştirip 19 mayısa aldık teşekkürler...
  3. erol81

Ynt: Hasan Dağı için Bilgi İsteyenler Var mı? son yol durumu hakkında bilgisi olan varmı araçla kamp yerine çıkabilirmiyiz sizce

4. erol81

İtalya Alpleri ve İsviçre

Ynt: İtalya Alpleri ve İsviçre mükemmel bir rota süper fotoğraflar harika bir gezi sizi tanımıyorum ama nur içinde yatın... bende T5imle bu yaz planladığım gezimde sizden bilgi almam çok iyi olacaktı neyse sizin fotoğraflarınz aracılığla kendime bir rota çizecegim...
  5. erol81

2011 Yaz Mevsiminde B.Ağrı Tırmanışı Yapalım mı.?

Ynt: 2011 Yaz Mevsiminde B.Ağrı Tırmanışı Yapalım mı.? tekrar selam tabi ben sizin kadar dağcılık tecrubem yok amatör ama meraklı biriyim şuana kadar çıktığım dağlar bunlar Sivridağ (karaburun) - Çakardağı ( Gökova) - Spil Dağı 1517 öğrenciyken 2001 Bozdağ 2159 öğrenciyken 2001 Kaz...

6. erol81

Ynt: 2011 Yaz Mevsiminde B.Ağrı Tırmanışı Yapalım mı.? arkadaşlar ağrı öncesi başka dağlara cıkmaktan başka ne gibi antrenmanlar yapıyorsunuz . ben yürüme bandında haftanın 4 günü eğimli yürüyüşler yapıyorum normal hayatımda ,dolayısıyla su ana kadar çıktığım dağlarda bi problemle...

7. erol81

Ynt: 2011 Yaz Mevsiminde B.Ağrı Tırmanışı Yapalım mı.? teşekküler COMPETUS, verdiğin bilgi için
  8. erol81

Selamlar arkadaslar bugune kadar çeşitli dağlara çıktım fakat ağrı ya cıkmak nasip olmadı . yaz aylarında çıkıcak arkadaslar varsa benide o plana dahil edebilirlermi veya çıkışlardan haberi olan arkadaşlar bana link atabilirlerse sevinirim.
  9. erol81

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl daha sonra mutlu son ındık asagıya mangal yaptık valla super geldı

10. erol81

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl

11. erol81

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl daha sonra dağında zirve yapalım dedik ama ıslak zemın ve yaş ağaçlarda bu cok zordu
  12. erol81

Sülüklügöl

Ynt: Sülüklügöl

13. erol81

Sülüklügöl

Pazar sabahı çıktık yola gidiş geliş 400 km bulan bir yol istanbuldan Ulaşım: istanbul-ankara otobanından boludan once akyazı sapagından sapılıyor kuzuluk kaplıcaları gecılıp dokurcuna gelınıyor orada kucuk bır tabela var sağ tarafta daha sonra 9 km bozuk bır yol var ama çok guzel bır yol...
  14. erol81

Sakarya Ayyıldız Yürüyüş Grubu; Sülüklü Göl Yürüyüşü - Sülüklü Çanağı Zirve Denemesi (06 Şubat 2011)

Ynt: Sakarya Ayyıldız Yürüyüş Grubu; Sülüklü Göl Yürüyüşü - Sülüklü Çanağı Zirve Denemesi (06 Şubat merak ettiğim çanak üstü zirveye cıkabildinizmi biz diğer taraftan cıkmıstık çünki
  15. erol81

Sakarya Ayyıldız Yürüyüş Grubu; Sülüklü Göl Yürüyüşü - Sülüklü Çanağı Zirve Denemesi (06 Şubat 2011)

Ynt: Sakarya Ayyıldız Yürüyüş Grubu; Sülüklü Göl Yürüyüşü - Sülüklü Çanağı Zirve Denemesi (06 Şubat selamlar bizde bikaç hafta once zirveye cıktık fakat çıkış patikasını bulamadık siz nereden çıktınız acaba haritadan çözemedim

16. erol81

Ağrı, Nemrut, Süphan Dağları Zirve Programı (19-29 Temmuz 2010)

Ynt: Ağrı, Nemrut, Süphan Dağları Zirve Programı (19-29 Temmuz 2010) merabalar ağrı zirve programı tekrarlanırsa 3 kişi olarak hazır beklemedeyiz erol_asna@hotmail.com dan ulaşırsanız sevinirm.
  17. erol81

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu arkadaslar yeni suzuki 400 smr aklım karıstı en iyisi ben fuarı bekleyim. ;D
  18. erol81

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

19. erol81

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu teşekkurler murat bey ve bora bey
  20. erol81

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu arkadaslar verdiğiniz bilgiler için ikinizide teşekkur ederim ozaman honda crf 250 ye yöneliyim biraz toprakla asfaltı birbirine karıştırmayayım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri