Arama sonuçlarınız

1. BamBina

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009) Kesilmiş ağaçlardan, taşlardan alanı temizledikten sonra, yapılan ölçümlere göre alan bölünüyor...

2. BamBina

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009) Bu sırada, festival için alana gelen Turkcell baz istasyonu keyfimizi arttırıyor. Alanda ilk sürüş testini standart aracıyla Fatih arkadaşımız yapıyor...
  3. BamBina

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009)

4. BamBina

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009) Perşembe sabahı off-road etabının hazırlığı için Gezenbilir ekibi alanı inceleyerek, etabın planını yapıyor. Not: Off-road etabı için belirlenen alan yerinin seçimi köy muhtarı tarafından yapıldı...
  5. BamBina

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009) Dört araç salı gece 23:30'da yola çıkmış olsak da, çarşamba sabahı 07:00'de Topuk yaylasına varabildik. Uzun ve yorucu yolculuktan sonra, yaylanın güzel doğasıyla keyfimiz yerine geldi ve çadırlar...

6. BamBina

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009) Festival organizasyonunda görevli olanlar: 1. Uğur Kalaycı - Jeep34 2. Mustafa Kemik - MK51 3. Mert Kiğılı - deep 4. Sedat Açıl - yol 5. Emine Şeçeroviç - BamBina 6. Elif Kıvrakoğlu -...

7. BamBina

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nin Fotoğraflı Özeti (19-21 Haziran 2009) DESTEKLERİNİ HİÇBİR ZAMAN EKSİK ETMEYEN KURUM VE KURULUŞLARA SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİZ... <a href="http://www.humaoto.com"></a> <a href="http://www.adrenalin.com.tr"></a> <a...
  8. BamBina

Aylardır hazırlıkları süren, Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen “Gezenbilir Doğa Sporları Festivali”nin ikincisi gerçekleştirildi. Gezenbilir’in organize ettiği 2. Gezenbilir Geleneksel Doğa Sporları Festivali, Düzce Valiliği...
  9. BamBina

Hırvatistan’ın Denizi Güzel, Yemeği Vasat

Ynt: Hırvatistan’ın Denizi Güzel, Yemeği Vasat Yerinde bir tespit. Hırvatistan'ın kendine ait bir mutfağı yoktur. Anca öyle İtalyan gibi mutfakları sahiplenmiştir... Ve tabiki Boşnak köftesini ''çevapi''. :) Ama, onu da doğru düzgün yapamıyorlar. O yüzden sakın yemeğe kalkmayın eğer...

10. BamBina

Manzara Fotoğrafları

Ynt: Manzara Fotoğrafları Bu son fotoğrafa yakın bir kare Karadeniz'de Palovit şelalesinde çekmiştim. Tamam, bu kadar güzel değil ama, benziyor. :) Bu da akşam dönüşte... Eh bu da manzara sayılır... :)

11. BamBina

Alexa Eklentisi

Ynt: Alexa Eklentisi Mayıs ayında dünyada ilk 39.000, Türkiye'de ise ilk 680 site içindeydik. Bugün ise... ;) Alexa'nın son istatistiklerine göre dünyada ilk 29.861, Türkiye'de ise ilk 583 site içindeyiz. Alexa Eklentisini kurmak için; http://www.alexa.com/site/download/?amzn_id=gezenbilir-20
  12. BamBina

Dondurmanın En İyi 10 Adresi 2009

Ynt: Dondurmanın En İyi 10 Adresi 2009 Bahsedilen Ali Usta'da bademli dondurmayı çok tavsiye ediyorlar. Ben yemedim gerçi, hep başka çeşitleri denedim. Belki de tekrar gitmek için bir neden bıraktım. :)

13. BamBina

Ynt: Dondurmanın En İyi 10 Adresi 2009 Benim söylediğim sadece İstanbul için geçerliydi. Maraş'a gitsem, daha iyisini yiyebileceğimden eminim. :)
  14. BamBina

Ynt: Dondurmanın En İyi 10 Adresi 2009 Şimdiye kadar yediğim en iyi dondurma Ali Usta'nın dondurmasıydı. Bu listede bence haklı olarak ilk sıralarda. :)
  15. BamBina

Gezenbilir 2. Doğa Sporları Festivali Yaban TV Okan Tozun ile İzci Programında

Ynt: Gezenbilir 2. Doğa Sporları Festivali Yaban TV Okan Tozun ile İzci Programında Geçen gün Yaban Tv'de yayınlanan programı izleyemedim ama, izleyenler çok güzel olduğunu söylediler. Umarım bu sefer kaçırmam. Okan arkadaşımız bize de kayıtları ulaştıracağını festivalde konuştuğumuzda da...

16. BamBina

Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) Toplu gezilerin bir güzel yanı da zaten çıkan bu farklı bakış açılarıdır. Bir oyun gibi aslında... :) Tatlı bir şekilde birbirimizi ''atlatmaya'' yahut ''kandırmaya'' çalışırız. Yanlış anlaşılmasın bu...
  17. BamBina

Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Grubu "Sayıların Peşinde" Fotoğraf Gezisi (12 Temmuz 2009) Saksılar?.. Hmm neden olmasın. 8)
  18. BamBina

Gezenbilir Fotoğraf Galerisi

Ynt: Gezenbilir Fotoğraf Galerisi Bundan sonra, Gezenbilir Fotoğraf Galerisi'nin linki ana sayfamızda da bulunmaktadır. Profil seçeneğin hemen yanında Galeri'ye tıklamanız yeterli artık. ;)

19. BamBina

Kişisel Galeri - Belgin Zeytin

Ynt: Kişisel Galeri - Belgin Zeytin Belgin hanım geldiğinize sevindim. Nick'inizi unuttunuz diye merak etmiştim. :) Gezenbilir Fotoğraf Galerisine yüklemek istediğiniz fotoğraflar konusunda, aşağıdaki link size yardımcı olacaktır; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35844.0 Güzel...
  20. BamBina

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu Ama Zenith'e yazık değil mi... :D Hoşgeldiniz :) Siyah beyaz portreleri ben de severim. Ve genelde portreler siyah beyaz olarak daha etkili oluyorlar. Fotoğraflarınızı paylaşmak isterseniz, Gezenbilir Fotoğraf Galerisine yükleyeyip, forumda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,759
Kaydolan Son Üyemiz
abdil DOĞRU

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri